Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende akupuntur yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü nereye gideceğime karar veremiyorum ankarada bildiğiniz bir yer varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim..........
Merhaba, ben dogum sonrası kilolarimdam kurulmak icin akupunktura başladım. Emzirme süresince en etkili ve zararsız yöntem buymuş. Su anda 66 kilodan 63 kilograma indim 2 haftada. Doktorum caglar cirpan, cukurambarda cadde üstünde yeri. Tavsiye ederim en azından gerçekçi hedefler koyuyor önümüze
canım başladın demek
kilo da vermişsin
inşallah hedeflediğin kiloya çabucak gelirsin
sevindim senin adına
ben akupunkturu bıraktıktan sonra
kendim devam ediyorum diyete
72 kiloyum az veriyorum ama ne yapalım artık
slm kızlar bende akapunktura gitmek istiyorum ama ankarada oturuyorum ..
uygun fiyatlı önereceginiz bi yer varmi
Kızlar ben sultangazide medıcına plus tıp merkezine gıdıyorum akupunktra kadın işin eri yaşlıca bı bayan göçmen. Herkes bu kadına akın akın gıdıyo ustelık ılk kayıtta 25 tl verıosun sonra her hafta 15 verıosun ve verdıgın kılo her hafta en az 3 ben ılk hafta 4 kılo vermiştım bu kadın bana 3 haftada 10 kılo verdıttı sımdı subatta nısanım var 5o gun sonra yani tekrar ona dönüş yaptım bu hafta tekrar basladım ıyı gıdıyo şiddetle tavsiye ederimm dr.un adı gülnur musa. Ben bu kadını keşfettıgımde 2009 yılıydı 46 bedendım 3 haftada 42 -40 arası oldum ve bıraktım ve o yıllar boyunca ne yersem yıyım kılo almıyorum sabıt aynı kılomdayım 75 şimdiki hedefım nısana kadar 62 falan kolay gelsın sımdıden kızlar size çabucak kılo verelım ıns :)
Arkadaşlar merhaba,
istanbulda varmı akupunktur a giden ve çok memnun kalan tavsiyelere ihtiyacım var ?