Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

kızlar bende akupuntur yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü nereye gideceğime karar veremiyorum ankarada bildiğiniz bir yer varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim..........

kızlar bende akupuntur yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü nereye gideceğime karar veremiyorum ankarada bildiğiniz bir yer varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim..........

ankarada gidiyorum zaten bende 3 günde 700 gr verdim ve kilom aşırı fazla olmamasına rağmen ÜMİTKÖY DR. YALÇIN KIRICI :KK42:

cuma günü ankara tunalıda nil akupunktura başladım doktor çok iyi ve etkisini görmeye başladım bile ancak çok uzak geliyor bana kızılayda önerebiliceğiniz bir yer varmı kızlar.....

arkadaşım hoşderede Tayfun Yosunkaya ya gitti 3 ayda 18 kilo verdi ben de bu hafta gitmeyi düşünüyorum

Merhaba, ben dogum sonrası kilolarimdam kurulmak icin akupunktura başladım. Emzirme süresince en etkili ve zararsız yöntem buymuş. Su anda 66 kilodan 63 kilograma indim 2 haftada. Doktorum caglar cirpan, cukurambarda cadde üstünde yeri. Tavsiye ederim en azından gerçekçi hedefler koyuyor önümüze

tebrikler devamıda gelir inşallah:) seans ücreti nasıl peki ?

Ben kilo vermek için perşembe akupunktur'a başlayacağım. AliSezen'i aradım çok pahalı ilk seans 250 sonrakiler 160 dedi.Sonra Derya Müftüoğlunu aradım her seans 90 mış ve haftada 1 kg gider dedi ondan randevu aldım ama kadınlar kulubunde veya başka yerde onunla ilgili hiç yorum bulamadım var mı bilen,giden , tanıyan?

Merhabalar ben de 10gun once basladim akupunktura, emziren bir anne olarak 2.5kilo gitti ama 20kilo kadar vermem lazim. İstanbul'da icerenkoyde eren hastanesine gidiyorum.

bende bugün başladımmm akupunktur tedavisine. ilk seansı atlattık bakalım. sizinle paylaşırım kg verip vermediğimi. anadolu yakası küçükbakkalköyde. çok güzel yazılar okudum. çok hırslıyım bakalım. inşallah 74.4 kg dan 62 kg düşücem :) yaşım 40

canım başladın demek
kilo da vermişsin
inşallah hedeflediğin kiloya çabucak gelirsin
sevindim senin adına
ben akupunkturu bıraktıktan sonra
kendim devam ediyorum diyete
72 kiloyum az veriyorum ama ne yapalım artık

merhaba.
üzerinden geçen zamandan dolayı şu anki kilonuzu merak ediyorum. akupunkturun ne gibi faydası oldu sizce. yeme alışkanlığınız değişti mi veya kalıcı oldu mu?

merhabalar,ben yeni araştırmaya başladım akupunktur yöntemini.umarım cevap alırım sizlerden yer ve doktor bulmak cok zor..şişli bölgesinde önerdiğiniz ya da gittiğiniz merkezler var mı?
ben murat topoğlu'nun kliniği yakın diye gidip bir görüşeceğim ama ekonomik olacağını sanmıyorum.onun kliniğiyle ilgili bir yoruma da ulaşamadım ama başarılıdır diye düşünüyorum.
bir yol gösterin kızlaaaaar:KK3::KK3::KK3:

kızlar mrb bende 3 haftadır akapnktura gşdşyorumn ilk hafta 1.300 gr verdim 2 haftadır aynıyım gram gitmedi insüüln direncimde varmış ama ona tedavi vermedi üstelik bir bakalım dedi mide bağırsak düzenleyici tedavmvar kabızlık sıkıntım var çünkü sabahları 2 ıslatılmş kuru kayısı sıcak suya bal içiyorum havalr sern diye cocukla yürüyüş yapamıyorum ama aşırı derece kaçamakta yapmıyorum birer lokma çok canım çekerse atıyorum ağzıma sonuç neden alamıyorum sizce yaa sizler kime giidiyorsunuz ben heybeliada da oturuyorum ulaşım kolay olmalı

merhabalar ben de geçen sene gitmiştim akupunktura yaklaşık 10 kg vermiştim 2,5 ayda falan sonra 2-3 hafta üst üste kilo veremeyince (yürüyüş yapmıyordum ondan galiba) bırakmıştım orayı doktor çok da tetiklemiyordu açıkçası para boşuna gidiyordu şimdi tekrar başlamak istiyorum cumartesiye randevu aldım bende kızılayda çok methini duyduğum birine başlıycam umarım başarılı olurum çünkü eğer zayflarsam hemen tüp bebek yaptırmak istiyorum belki de gereke kalmaz zayıflayınca inş kendiliğinden olur ramazan bayramına kadar hedefim en az 15 kilo vermek bakalım bu arada 74 kilo iken son bir ayda 3 kilo alıp 77 olmuşum sanırım o 3 kiloyu 2 hafta içinde veririrm de gerisi kaç senenin kilosu o zor işte :)

Ankara'da Kamuran Bey'e gidiyorum senede bir defa 6-8 seans yaptırıyorum. Her sene kıştan çıkarken oluşan 4-5 kiloluk fazlalıklarım için. Ben çok memnunum. Seansı 40 TL idi.

Kızlar ben sultangazide medıcına plus tıp merkezine gıdıyorum akupunktra kadın işin eri yaşlıca bı bayan göçmen. Herkes bu kadına akın akın gıdıyo ustelık ılk kayıtta 25 tl verıosun sonra her hafta 15 verıosun ve verdıgın kılo her hafta en az 3 ben ılk hafta 4 kılo vermiştım bu kadın bana 3 haftada 10 kılo verdıttı sımdı subatta nısanım var 5o gun sonra yani tekrar ona dönüş yaptım bu hafta tekrar basladım ıyı gıdıyo şiddetle tavsiye ederimm dr.un adı gülnur musa. Ben bu kadını keşfettıgımde 2009 yılıydı 46 bedendım 3 haftada 42 -40 arası oldum ve bıraktım ve o yıllar boyunca ne yersem yıyım kılo almıyorum sabıt aynı kılomdayım 75 şimdiki hedefım nısana kadar 62 falan kolay gelsın sımdıden kızlar size çabucak kılo verelım ıns :) :KK24:

Merhaba bende gitmek istiyorum siz devam ettiniz mi sonuç nasıl bilgilendirebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba,
istanbulda varmı akupunktur a giden ve çok memnun kalan tavsiyelere ihtiyacım var ?

merhabalar, acaba eskisehirde bildiginiz akupunktura gidebilecegim birisi var mı? bursa ya da ankara da olabilir tabi..

Geçen hafta başladım çok memnun kaldım ve ücreti de çok uygun 50 tl .
randavu alınıp gidiliyor.ve size ait bir dosya açılıyor daha sonra kilo kontrolü yapılıyor ve iğneler takılıyor.
67 kg ile başladım yarın iğnelerim değişecek,iştahım kesiliyor ve yemek yiyemiyorum

X