Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

kızlar merhaba bende akupunktura yeni başlayanlardanım.12 gün oldu iğnelerim dün değişti.10 günde bir değiştiryor doktor.diyet listemde var ilk 10 günde 83.9 dan 81.1 kg a düştüm.2.8 kg vermişim.ben hissedemedim daha ama vermişim. iğneler ilk takıldığından 3-4 gün sonra tokluk hissi vermeye başladı bana.her öğün yoğurt ve salata yiyorum yemeğin yanında.aslında baya bişey yiyorum sadece yasaklı şeyler var pirinç hamur işi hazır gıdalar kola margarinli şeyler,tatlı gibi şimdilik iyi gidiyor. bakalım bu on günün sonunda ne olacak.hedefim 70 kg öncelikle inşallah olur.hepinize kolaylıklar diliyorum.

Akupunkturla zayıfladım ben 63 kilodan 57 düştüm 2 ay oldu birakali yemek yemesini öğrendim kilo da almadık ayrıca

Merhabalar,ben de konuyu uzun zamandır araştırıyorum.Sizlerin de yazdıklarınızı okuyunca iyice haveslendim.Umarım başarabilirim.Yaklaşık 10-15 kg fazlam var.

Bayanlar, İzmir de akupunktur yaptıran ve yararını gören var mı benim vermem gereken 10 kilom var :KK43::KK5:

Merhaba, foruma daha önce de yazmıştım, Alsancak'da Alparslan Bilen diyorum. Alparslan Bilen'le 88 'den 67'ye 3,5 ayda düştüm.
İzmir'den taşındığım için irtibat bilgilerini bilmiyorum ,sanırım internette vardır, bilgi alabilirsin.

kızlar, ben akupunktur yönteminde doktor seçiminin önemli olduğunu düşünüyorum. arkadaşımla aynı tarihlerde farklı doktorlara gittik. benim doktorum Seçkin Kuluhan'dı. hem istanbul'da hem ankara'da muayenehanesi vardı. konuşmaları, tavrı filan çok sertti, azarlıyodu beni ama bunun da etkisi var mıdır bilmem 8 kilo verdim, iştahım kesildi. aynı tarihlerde arkadaşım kendi doktoruyla hiçbir sonuç alamadı. iştahında hiç fark olmadığını söyledi. uygulama önemli diyorum ben

Yaklaşık 15 gün kadar önce akupunktura başladım, sonuçları zaman içerisinde paylaşacağım. ikinci seansımı aldım, bu süre içerisinde açlık hissim kayboldu, yeme isteğim ve tatlı krizlerim neredeyse hiç yok. 15 gün içerisinde 2 kg. kaybettim, ek olarak sadece yürüyüş yapabiliyorum ve yediklerime dikkat ediyorum (şekeri, hamur işini çıkarttım hayatımdan ancak tuz'u hala çıkartmayı başaramadım :KK43: ) Akşamları neredeyse açlık hissetmiyorum, bu sebeple yemek yiyesim de yok...

Zaman içerisinde neler değişecek hayatımda göreceğiz, değişiklik oldukça paylaşmaya devam edeceğim.

9Merhaba, Akupunktur a 4 hafta önce başladım. 28.gün kontrole ve iğne değişimi için gittiğimde 28 günce toplamda 7.9 kg verdim.
1. Hafta 3,700
2. Hafta 1,800
3. Hafta 1.100
4. Hafta 1.300 kilo verdim. Çok şükür vermediğim hafta olmadı.
İlk 3 gün normal diet yapıyor gibiydiim açlığı diibine kadar hissettim. İğnelerin vücuda alışma süreciymiş.
Sonrasında tokluk hissi vermeye başladı gerçekten acaba psikolojik mi dedim ama psikolojik olmadığını adet döneminde hiç tatlı krizine girmediğimde anladım hiç tatlı çekmedi cannım. tatlı krizine girip 3-4 tane aynı anda goflet yiyen ben 1 parmak recel bile yemedim tatlı niyetiine sadece akşam ara öğünümde olan meyve ve öğle ara öğünümdeki kayısıdan aldım ve ihtiyaç duymadım tatlıya.
Ümraniyede Ümran polikliniğine Ayten İyigün e gidiyorum. Diğer hastalarla da tanıştım 6 ayda 22 kilo veren hastaları bile var ama önemli olan akılda bitirmek. Zaten akupunturda diyetii destekliyor sadece tokluk hissi vererek. Hiç kilo veremeyen hastalarla da karşılaştım şu gün bozdum bunu yedim bugün bozdum bunu yedim yap boz yapmışlar öle ne yaparsan yap kilo veremezsin.
Zaten tokluk hissi verio ama çekici gelen yiyecekler varya tokta olsan gözü aç oluo inasanın belki ondandır. ( bende bazen dayanamıyorum kendimi firenliyorum yada ortamdan bi süre uzaklaşıyorum) :KK55: Ama saolsun eşim çok destek oluyor, ailemde destek oluyor. Aileme gititğimde yiyeceğim yemekler yapıolar ve beni teşvik etmiyorlar.
4 ay düüzenli olarak herhafta gitmeye devam etcem elimden geldiğince sizede seanslarımdan sonra bilgi veriicem. 4 aydan sonra koruma için devam etcem akupunktura bu süreci 1 yıla yayacağım ki yeme alışkanlığım yerine otursun. 26 yıllık yeme alışkanlığı 3 ayda zayıflayınca düzelmez. Çok diyet denedim çok zayıflatıcı ilaç kullandım ( para tuzağına bende düştüm) çok dietisyene gittim ama sürekli aç olan ben hep açtım. Ve bastıramıyordum. son şans olarak denedim ama çok mutluyum :):KK16:
gelelim merak ettiğiniz boyum kilomon kaç. olduğu konusuna Boyum 1,76 - Kilom 96.6 kg ile başladım şuan 88.7 kiloyum. Daha 15 kilo daha vermem lazım. Haftada 1küsür versem kilo ayda 5 olsa 4.ayda inş ulaşırım istediğim kiloma.

Son düzenleme:
Merhaba, ben dogum sonrası kilolarimdam kurulmak icin akupunktura başladım. Emzirme süresince en etkili ve zararsız yöntem buymuş. Su anda 66 kilodan 63 kilograma indim 2 haftada. Doktorum caglar cirpan, cukurambarda cadde üstünde yeri. Tavsiye ederim en azından gerçekçi hedefler koyuyor önümüze

Arkadaşlar avcılar yakınında oturan varsa Çinli bir doktorun adresi var bende . Ben kendisine 9 sene önce gitmiştim. 1 seneden az bir zamanda 27 kilo vermiştim. Fiyatı da uygun. 50 tl seansı . Ulaşmak isteyen olursa bana özelden yazabilir . Hepinize kolay gelsin.

Merhaba arkadaşım üstünden zaman geçmiş Ama avcılarda oturuyorum yerini ve telini söyleyebilir misin

Merhaba, ben dogum sonrası kilolarimdam kurulmak icin akupunktura başladım. Emzirme süresince en etkili ve zararsız yöntem buymuş. Su anda 66 kilodan 63 kilograma indim 2 haftada. Doktorum caglar cirpan, cukurambarda cadde üstünde yeri. Tavsiye ederim en azından gerçekçi hedefler koyuyor önümüze

Bende doğum sonrası kilolarım için istiyorum. Nasıl gidiyor zayıflayabildin mi? Hala emziriyormusun

Kızlar ben sultangazide medıcına plus tıp merkezine gıdıyorum akupunktra kadın işin eri yaşlıca bı bayan göçmen. Herkes bu kadına akın akın gıdıyo ustelık ılk kayıtta 25 tl verıosun sonra her hafta 15 verıosun ve verdıgın kılo her hafta en az 3 ben ılk hafta 4 kılo vermiştım bu kadın bana 3 haftada 10 kılo verdıttı sımdı subatta nısanım var 5o gun sonra yani tekrar ona dönüş yaptım bu hafta tekrar basladım ıyı gıdıyo şiddetle tavsiye ederimm dr.un adı gülnur musa. Ben bu kadını keşfettıgımde 2009 yılıydı 46 bedendım 3 haftada 42 -40 arası oldum ve bıraktım ve o yıllar boyunca ne yersem yıyım kılo almıyorum sabıt aynı kılomdayım 75 şimdiki hedefım nısana kadar 62 falan kolay gelsın sımdıden kızlar size çabucak kılo verelım ıns :) :KK24:

Merhaba bende yaklaşık 3 gün önce başladım akupunktur tedavisine şuan 2 kilo verdim ve 3 gündür sadece 2 dilim ekmek yedim. Acıktığımı hissetmiyorum ve çok az porsiyonla doyuyorum. Pazar günlerimin vazgeçilmezi yavaş yavaş kahvaltı keyfim bozuldu çünkü ilk 5 dk da hemen doydum ve yemek yemeyi bırakın görmeyi bile istemeden masadan uzaklaştım :) Sanırım işe yarayacak.

kızlarrrrrrr ben bu cumartesi ilk seansıma gittim 60.5 ile başladım hedefim 50 kg şimdiden çok tokum ve sanırım 2 günde 1 kg verdim bile :KK52: sonuçları yazarımm:KK16:

X