Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

Merhaba canım
Sayfanıza göz attım biraz bende düşünüyorum İstanbul anadolu yakasındayım önerebileceğiniz bir merkez varmı banada?

Ben bir ayda 8 kilo verdim. Diyet ve spor ile tabii ki. :KK49:
Doktorumdan aktariyorum:Akupunktur zayıflatmaz yardımcı olur. Açlık hissini baskılıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.
25.11.2014: 101.5
02.12.12014: 98
09.12.2014: 96
13.12.2014: 95
25.12.2014: 93.5

Son düzenleme:
gamzemm
ben çıkarttım kıslar kuperlerı ıyı bastırmak gerekıyor dıyorsunuz ama bazen acısından kulagımın ustune yatamıyordum gecelerı başka bır merkeze gıdebılırım yıne arastırma ıcındeyım buraya gıtmek cok streslı ıse yetısme derdı oldugu ıcın

gamzenn bende bıraktım akapunturu en son gittiğim de hedef kiloya ulaşamadım moralim çok bozuldu ve gittiğim yerden de umudum tükenmeye başladı...ilk başladığım zaman 67.200 olarak 4 seans gittim ve şu an da 64 üm 1 ayda fakat artık gitmiyorum.yaklaşık 2-3 haftadan beri de kullanmıyorum.akapuntur sadece acıktığım zaman yine kulaklarıma bastırıyorum...şu anda kilom sabit günlük yediklerime daha da dikkat ediyorum spor yapamıyorum.ama ben bu şekilde de vereceğime ,inanıyorum sadece yediklerime dikkat ederek....son gittiğimde yüzüme dediler direk zaten psikolojik bunu bırakıp 2. gelirsen hiçbir etkisi olmaz dediklerinde benim için akapuntur bitti...Ben bu saatten sonra yediklerime dikkat ederek kilo vermeye çalışacağımm

gamzenn bende bıraktım akapunturu en son gittiğim de hedef kiloya ulaşamadım moralim çok bozuldu ve gittiğim yerden de umudum tükenmeye başladı...ilk başladığım zaman 67.200 olarak 4 seans gittim ve şu an da 64 üm 1 ayda fakat artık gitmiyorum.yaklaşık 2-3 haftadan beri de kullanmıyorum.akapuntur sadece acıktığım zaman yine kulaklarıma bastırıyorum...şu anda kilom sabit günlük yediklerime daha da dikkat ediyorum spor yapamıyorum.ama ben bu şekilde de vereceğime ,inanıyorum sadece yediklerime dikkat ederek....son gittiğimde yüzüme dediler direk zaten psikolojik bunu bırakıp 2. gelirsen hiçbir etkisi olmaz dediklerinde benim için akapuntur bitti...Ben bu saatten sonra yediklerime dikkat ederek kilo vermeye çalışacağımm

bende öyle yapıyorum cnm akupuntura başladıgımda daha once de yazdıgım gıbı ben kendımı tutmasam yıyordum tokluk hıssı yada aclık duysunu bastırma falan fılan hıcbırı olmadı bende yedıklerıme dıkkat edıyorum kalorı hesabı yapmaya calısıyorum bırde sabahları uyanabılırsem ıse gıtmeden zumba yada mekık falan yapmaya calısıyorum 3 kılo verdım akupunturdan sonra bu sekılde

çok iyi o zaman sağlıklı beslenme ve biraz sporla inşş gidecek tüm kilolar yaza formda gireceğiz...ama bozmamak lazım. artık canım bir şey yemek istemiyor ideal bedenleri görünce kendimde o şekilde olabilirim dışarıdan destek almadan...akapuntur taktıracak arkadaşlar gerçekten forumları iyi okuyun sadece kulağınızda olduğu için zayıflayacağınızız düşünmeyin DİYET YAPARKEN KİLO VERMEK İÇİN DESTEK SADECE AKAPUNTUR....

çok iyi o zaman sağlıklı beslenme ve biraz sporla inşş gidecek tüm kilolar yaza formda gireceğiz...ama bozmamak lazım. artık canım bir şey yemek istemiyor ideal bedenleri görünce kendimde o şekilde olabilirim dışarıdan destek almadan...akapuntur taktıracak arkadaşlar gerçekten forumları iyi okuyun sadece kulağınızda olduğu için zayıflayacağınızız düşünmeyin DİYET YAPARKEN KİLO VERMEK İÇİN DESTEK SADECE AKAPUNTUR....
kesinlikle dogru dıyorsun cnm benım bıraz daha sıkı tutmam lazım artık oglusum sunnet dugunu var ona kesın fıt olmalıyım sonra yazın uzun yıllar sonra nasıp olursa tatıllll

merhaba,3. haftam bitti bu yöntemle 5.250 gr gitti.ama ben memmunum yani bu yöntemden .rahat diyet yapabiliyorum.

Benim moralim bozuluyor ilk haftalar gibi değil haftada bir kilo ancak verir oldum. Çok dikkatliyim bu kadar az verdiğim için moralim bozuluyor. Bide bu hafta acikiyorum ya.
06.01.2015: 92

Benim moralim bozuluyor ilk haftalar gibi değil haftada bir kilo ancak verir oldum. Çok dikkatliyim bu kadar az verdiğim için moralim bozuluyor. Bide bu hafta acikiyorum ya.
haftada 1 kilo ideal aslında.boşuna moralinizi bozmayın bence.üste koymak ya da yerinde saymaktansa kilolar gidiyor işte.

haftada 1 kilo ideal aslında.boşuna moralinizi bozmayın bence.üste koymak ya da yerinde saymaktansa kilolar gidiyor işte.

Desteğin için sagol. :)) iki hafta takıldı kilo sinirle tatlı yedim. Baktım üstüne kilo alıyorum hemen topladım kendimi. Şimdi İsveç diyeti yapıyorum. Son durumum:
14.01.2015: 89.5

Desteğin için sagol. :)) iki hafta takıldı kilo sinirle tatlı yedim. Baktım üstüne kilo alıyorum hemen topladım kendimi. Şimdi İsveç diyeti yapıyorum. Son durumum:
14.01.2015: 89.5
o ne güzel gitmiş kilolar.içveç diyeti nasıl?ben bu hafta sadece 550 gr vermişim.

o ne güzel gitmiş kilolar.içveç diyeti nasıl?ben bu hafta sadece 550 gr vermişim.

İsveç diyeti çok etkili bir diyet ama çok zor baş ağrıları oluyor gece uyuyamiyorsun hatta çarpıntı yaptı bende. 3 gün sonunda bıraktım. 2 kilo verdim ama bu diyetle.
Şimdi de diyet yapıyorum ama kafama göre. Un yağ ve şekerden oluşan şeyler olmadan besleniyorum.

Anadolu yakasında çok uçuk fiyatları olmayan bir akupunktur uzmanı tavsiyesine ihtiyacım var:) Bakırköy çevresi de olabilir

merhaba arkadaşlar bende akupunktur ile zayıflamaya karar verdim. 74 kiloyum boy 1.70. 55 kiloyla hamile kaldım ve 5 senedir doğum yaptığım kiloya bir iniyor bir çıkıyorum. hedefim kilodan ziyade 38 bedene inmek o da zannedersem bi 10-12 kg vermek demek. leventten dr. servet ayrancı'yı buldum. netten araştırdım hastalarının memnun kaldığını gördüm. çalıştığım için cumartesi hizmet vermesi dolayısıyla da birazda tercih ettim. fiyat ilk seans 200 tl daha sonra 150 tl dedi. daha önce giden varsa tavsiye ve yorumlarını alabilir miyim?

Bi
merhaba arkadaşlar bende akupunktur ile zayıflamaya karar verdim. 74 kiloyum boy 1.70. 55 kiloyla hamile kaldım ve 5 senedir doğum yaptığım kiloya bir iniyor bir çıkıyorum. hedefim kilodan ziyade 38 bedene inmek o da zannedersem bi 10-12 kg vermek demek. leventten dr. servet ayrancı'yı buldum. netten araştırdım hastalarının memnun kaldığını gördüm. çalıştığım için cumartesi hizmet vermesi dolayısıyla da birazda tercih ettim. fiyat ilk seans 200 tl daha sonra 150 tl dedi. daha önce giden varsa tavsiye ve yorumlarını alabilir miyim?
Biraz pahalı değil mi ya. İstanbul'da çok uygun fiyatlarla uygulanıyor 40 liraya gidenler var.

Ben ilk seansta 90 diğerlerine 70 verdim pahalı diyordum seni duyunca şaşırdım.

İstediğiniz kiloyu iki ayda vereceğini saniyorum. Bende öyle oldu en azından.

bende akupunktur a karar kildim tirede oturuyorum izmirde gidicem fiyat arastirdim 70-110 arasi fiyatlar var çoğunluk alsancakda daha uygun fiyat bilen varmi yada bana eşlik etmek isteyen olurmu söyle 5-10 kişi olsak hem dusurebiliriz hemde haftada bir buluşup destek oluruz ben bir hafta daha arastiricam katilmak isteyenler haberleselim

X