Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

Geçen hafta başladım çok memnun kaldım ve ücreti de çok uygun 50 tl .
randavu alınıp gidiliyor.ve size ait bir dosya açılıyor daha sonra kilo kontrolü yapılıyor ve iğneler takılıyor.
67 kg ile başladım yarın iğnelerim değişecek,iştahım kesiliyor ve yemek yiyemiyorum
hangı şehirdesiniz kime gidiyorsunuz bende gıdıyorum 1 aydır ama cok bırsey anlamadım kılo kaybım var ama yedııklerıme dıkkat edıyorum :KK43:

Ankara da gidiyorum.ama yürüyüş hiç yapamıyorum genellikle kan grubuma göre beslenmeye dikkat ediyorum ve sulu gıdılar yemeye özen gösteriyorum

bende ankarada gazı üniv. gıdıyorum sız kıme gıdıyorsunuz ne kadar ucret gazı 35 tl haftalık

iş yerinden izin almak sıkıtıntı olduğu için iş çıkışı gidiyorum.Kızılay da özel bir merkeze gidiyorum.10 kg verdikten sonra 2 defa ücretsiz takıyorlar.

dün akşam akapunturlarım değişti ve 8 günde 2 kg vermişim:)

iş yerinden izin almak sıkıtıntı olduğu için iş çıkışı gidiyorum.Kızılay da özel bir merkeze gidiyorum.10 kg verdikten sonra 2 defa ücretsiz takıyorlar.
Ankara kızılayda mı bı merkeze gıdıyorsunuz benımde artık zorluyor ısyerı ızın konusunda gecen hafta yogunlukdan gıdemedım 40 tl dı dımı sızın seanslar bırde sadece kulak mı baska bırsey yapıyorlarmı doktorunuz dıyet verdımı bıraz anlatırmısınız belkı bende oraya gıtmeye baslarım

Ben de akupunkturla İlk hafta diyet ve spor desteği ile 3 kilo verdim.
25.11.2014:101.5
02.12.12014:98
Açlık hissini gercekten bastırıyor. Benim gibi sürekli birşey yerdim şimdi canım istemiyor. Ve tokluk hissi pek yaşadığım bir durum değildi ancak midemde yer kalmama hissini bilirim ben. artık tokluk hisdini biliyorum.

İllaki psikolojik olarak inanmak da gerekiyor diye düşünüyorum.
Ben yakınlarımda da gördüğüm için bu yöntemle kilo vereni inancım tam.

Eflin teşekkür ederim.
Gamzenn katılıyorum kupelere basıp 30sn bekliyorum ve istek geçiyor. Acıtmadan basıyorum ama ben.

küpelere gerçekten iyi bastırman gerekiyor zaten gittiğinizde anlıyorlar az bastırılmış ise:)=

İllaki psikolojik olarak inanmak da gerekiyor diye düşünüyorum.
Ben yakınlarımda da gördüğüm için bu yöntemle kilo vereni inancım tam.

Eflin teşekkür ederim.
Gamzenn katılıyorum kupelere basıp 30sn bekliyorum ve istek geçiyor. Acıtmadan basıyorum ama ben.
ben çıkarttım kıslar kuperlerı ıyı bastırmak gerekıyor dıyorsunuz ama bazen acısından kulagımın ustune yatamıyordum gecelerı başka bır merkeze gıdebılırım yıne arastırma ıcındeyım buraya gıtmek cok streslı ıse yetısme derdı oldugu ıcın

Gamzenn benim doktorum akupunktur herkese iyi etki etmeyebilir dedi ilk seans deneyelim işe yararsa paket al dedi. Bes seanslik paket daha ucuz da. Başka doktor dene olmuyorsa başka yöntemlere yönelirsin.

Benim de acıyor iç kisimdakiler onlara hafifçe dokunuyorum yada hiç dokunmuyorum. Dıştakiler acımıyor zaten pek onlara basıyorum.

Bide 2.hafta 2 kilo verdim.
25.11.2014: 101.5
02.12.12014: 98
09.12.2014: 96

Son düzenleme:
Gamzenn benim doktorum akupunktur herkese iyi etki etmeyebilir dedi ilk seans deneyelim işe yararsa paket al dedi. Bes seanslik paket daha ucuz da. Başka doktor dene olmuyorsa başka yöntemlere yönelirsin.

Benim de acıyor iç kisimdakiler onlara hafifçe dokunuyorum yada hiç dokunmuyorum. Dıştakiler acımıyor zaten pek onlara basıyorum.

Bide 2.hafta 2 kilo verdim.

maşallah kalori say ne güzel vermişsin kilo sıkı bir diyetle mi peki verdin bu kiloları yoksa sadece akupuntur mu

maşallah kalori say ne güzel vermişsin kilo sıkı bir diyetle mi peki verdin bu kiloları yoksa sadece akupuntur mu
Evet canım sıkı diyet yapıyorum. Hatta üç gün aerobik de yapıyorum. Akupunktur sadece metabolizmayı hızlandırır ve açlık hissini baskılar dedi doktor. Benim gerçekten de açlık hissi yok oldu.
Sadece adet döneminde tatlı isteğim oldu
Mucize bekleme sadece diyete destek. .

Evet canım sıkı diyet yapıyorum. Hatta üç gün aerobik de yapıyorum. Akupunktur sadece metabolizmayı hızlandırır ve açlık hissini baskılar dedi doktor. Benim gerçekten de açlık hissi yok oldu.
Sadece adet döneminde tatlı isteğim oldu
Mucize bekleme sadece diyete destek. .
mucize beklemiyorum ama bana tokluk hissi hıc yasatmadı bu yuzden bıraktım akupunturu

mucize beklemiyorum ama bana tokluk hissi hıc yasatmadı bu yuzden bıraktım akupunturu

Belki senin bünyende etkili olmamıştır. Ben de açlık hissi yok ama bir haftadır kilo veremiyorum sanki. Son durumum:
13.12.2014: 95

X