- 20 Aralık 2010
- 249
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende akapuntur iel zayıflayanlardanım. 3 ay oldu başlayalı 10 kilo verdim daha vermem gereken 6-6 kilo daha var.
birlikte neler yaptığımızı akapuntur dışında destek olarak neler yaptığımızı birbirimizle paylaşırsak çok daha iyi olur
kanısındayım
slm kızlar bende akapunktura gitmek istiyorum ama ankarada oturuyorum ..
uygun fiyatlı önereceginiz bi yer varmi
ben ankarada demet hastane durağının orda elif polikiliniğine gidiyorum. fiyatı da uygun canım. tavsiye ederim.
ben 73,6 ile başladım bakalım sonçlar ne olcak bende merakla bekliyorum
Merhabalar, bir çoğunuz akapunktur ile zayıflamanın imkansız olduğunuz düşünüyorsunuzdur. Belki haklısınız ama ben buna kesinlikle inanıyorum çünkü kendim uyguluyorum. Haziran başından beri akapunktura gidiyorum. Kulağımda bir sürü iğne ile dolaşıyorum ve faydasını gördüm. Şunun da bilincindeyim tabi, beni zayıflatan akapunktur değil, sadece rejimime destek oluyor. Rejimimi yapıyorum ve haftanın 3-4 günü işten sonra spor salonuna gidip spor yapıyorum. Sonuç olarak 4 ayda 15 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. Spor sayesinde kilo vermemden ötürü sarkmalar meydana gelmedi, akapunktur sayesinde de açlık hissetmeden sağlıklı bir şeklide kilo veriyorum. Kilo vermek için bin bir türlü rejim listeleri uygulayan, zayıflama hapları içen, lahana kaynatıp sularını tüketen hanımlara tavsiyem düzgün bir diyet listesi yapsınlar kendilerine ve diyetlerine destek olarak akapunktura ve de en önemlisi spora gitsinler.