Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

2 hafta önce başladım akapuntura 15günde 3 kilo verdim daha çok gitmesi gereken kilo varrrrrrrr:KK34:

benimde 4. günüm iştahta bi azalma olmuyo. canım yine çikolata yemek istiyo. 2 ay gitcem. 10 kilo vermek istiyorum biraz zor gibi. akapunktur artı ozon.

Bende akapuntur iel zayıflayanlardanım. 3 ay oldu başlayalı 10 kilo verdim daha vermem gereken 6-6 kilo daha var.
birlikte neler yaptığımızı akapuntur dışında destek olarak neler yaptığımızı birbirimizle paylaşırsak çok daha iyi olur
kanısındayım

Bende akapuntur iel zayıflayanlardanım. 3 ay oldu başlayalı 10 kilo verdim daha vermem gereken 6-6 kilo daha var.
birlikte neler yaptığımızı akapuntur dışında destek olarak neler yaptığımızı birbirimizle paylaşırsak çok daha iyi olur
kanısındayım

selamlar bacular bende akapunktura gidiyorum 3 haftamolucak 88 kiloyla başladım şimdi evde tartıltım 86 .6 kiloyum bide tam yapamadım kurala pek uyamadım ama kilo verdiyime sevinçliyim yarın bantlar değişecek bakalım adette görüyorum bugün 2 günüm oda şişlik yapıyomu yaomıyomu öğrencez ve arkadaşım dedğine katılıyorum paylaşalım bol bol hatta yarışalım kabulse :)

Merhaba Kızlar ;

Bende Dün İtibariyle Eşim ben ve bir arkadaşımla Yenibosna Sefa Hastanesinde başladım İnş. Kg vericez her hafta gidicez. Doktor başlamadan önce yarım saat sıft bilgi verdi yemekleri nasıl pişirmeliyiz onlar hakkında diyet listesi ve kalori listesi verdi.:KK9:

slm kızlar bende akapunktura gitmek istiyorum ama ankarada oturuyorum ..

uygun fiyatlı önereceginiz bi yer varmi

2 kilo verdim 1 haftada yalnız oğlum hastalandı uyku yoktu yiycek fırsatım olmadı. bu hafta nasıl olacak bakalım. mutlaka çikolata yiyorum öncekine göre azalttım gerçi. akşam dondurma yedim. diyet listesi verdi doktor, akşam menüsüne çok uyamıyorum. çalışıyorum. öğlen arası yarım saat kadar yürümeye çalışıyorum. cuma ara ozona gitcem. 2 ay da 10 kilo diyorum verebilirmiyim bilmiyorum. 71.9 la başladım. 60 a düşşem süper olurrrrrrrrrrrrrrr

mrbalarr:) bı ayda 4.800 vermiştim ama son hafta bu hafta hıc dıkkat edemedm aklınıza kötu ne gelebılıosa yedım 1 kilo gerı aldımmm :KK43:( kısacası toplam 3.800 verdım çok kötu olduu.. kndımı toprlayamıom cnm cok sey ıstıooo ://

selam arkadaşlar...

öncelikle kilo verme yolunda allah hepimize yardım etsin.herkesler istediği kilolara insin incecik,sağlıklı olsun inşallah :)

bende 15 gün önce akupunktura başladım.15 günde 5 kilo verdim.doktorumun verdiği listeye aynen uymaya çalışıyorum.küçük bebeğim olduğu için spora cok vaktim yok.hatta hiç yapamıyorum.tatlı isteğim zaman zaman oluyor ama onun içinde kendimi tutuyorum.iğneler hafta da 1 değişiyor.şimdilik böyle :)

ben ankarada demet hastane durağının orda elif polikiliniğine gidiyorum. fiyatı da uygun canım. tavsiye ederim.

saol canım bende başladım perşembe günü gazi hastanesine gidiyorum 35tl hemde. dikkat ediyorum 1.5 kilo verdim.
sen nekadara gidiyordun. kilo verdin mi

kızlar merhaba ben 15 Ocaktan bu zamana kadar tam 9 kilo verdim ve çok mutluyum :KK16: ve hayatımda ilk defa aç kalmadan kiloda verildiğini öğrendim, durmak yok yola devam :KK55:

ben 73,6 ile başladım bakalım sonçlar ne olcak bende merakla bekliyorum

bende bu kilo ile başlamıştım çok yavaş verdim ama şimdi 69,7 kiloyum:KK43:((insan biryerden sonra sıkılıyor sanki kardio ile daha iyi kilo veriliyordu akupunktur beni sarmadı arkadaşlar:KK43:(( sizin tavsiyeleriniz neler

Son düzenleme:
Ben de iki haftadır akupunktura gidiyorum ama gram vermedim:KK43: 3 haftadır da diet yapıyorum ama +1 kg dayım.

Merhabalar, bir çoğunuz akapunktur ile zayıflamanın imkansız olduğunuz düşünüyorsunuzdur. Belki haklısınız ama ben buna kesinlikle inanıyorum çünkü kendim uyguluyorum. Haziran başından beri akapunktura gidiyorum. Kulağımda bir sürü iğne ile dolaşıyorum ve faydasını gördüm. Şunun da bilincindeyim tabi, beni zayıflatan akapunktur değil, sadece rejimime destek oluyor. Rejimimi yapıyorum ve haftanın 3-4 günü işten sonra spor salonuna gidip spor yapıyorum. Sonuç olarak 4 ayda 15 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. Spor sayesinde kilo vermemden ötürü sarkmalar meydana gelmedi, akapunktur sayesinde de açlık hissetmeden sağlıklı bir şeklide kilo veriyorum. Kilo vermek için bin bir türlü rejim listeleri uygulayan, zayıflama hapları içen, lahana kaynatıp sularını tüketen hanımlara tavsiyem düzgün bir diyet listesi yapsınlar kendilerine ve diyetlerine destek olarak akapunktura ve de en önemlisi spora gitsinler.

akupunkturu halam yaptırdı çok zayıfladı. Fakat igneler çıkınca artık tokluk hissini unutmuş. Tekrar aldı .

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 12 gündür akupunkturla zayıflıyorum. 3 kilo verdim bile... ankarada yaşıyorum ben bahçelievler tıp merkezine gidiyorum ücreti 50 tl. İğneleri takan doktor güzelde bir diyet verdi karatay diyetine benzettim ben biraz. ara öğün yok benim diyetimde. Bugüne kadar yaptığım bütün diyetler ara öğünlerle 6 öğünden filan oluşuyordu ve hepsindede geri aldım. Araöğünsüz diyet olmaz zannediyordum ama böyle çok daha iyi oluyormuş... öteki türlü midemin küçülmesine izin vermiyodum ve aslında kan şekerim düşer diye yiyerek kan şekerimi kandırıyodum. yani bir kısır döngü düşmesin diye yerseniz aç kalıncada düşüyor. şimdi uzun süre aralarda aç kalarak hem midemi küçültüyorum hemde hipoglisemi mi eğitiyorum. öğünlerim ise sabah çok az bir ekmek dışında ekmek, makarna pirinç filan hiç bir karbonhidrat yok ve bir porsiyon meyve dışında asla şekerde yok... kaliteli yağlar (tereyağ ve zeytinyağı) serbest. yani yemeklerde kısıtlama yok normal yemekler bir öğün et gurubu yediysem öteki öğün sebze veya baklagil grubundan yiyorum. çok ii hissediyorum kendimi. Benim gibi tatlı manyağı günde 10 porsiyon tatlı versen yiyebilecek bir insan yapıyorsa sizde yaparsınız. bu arada 69 la başladım 66 yım şu an ve 60 olmak istiyorm boyum 1.72... ay çok uzatım kızlar kusura bakmayın:KK1: ayrıntılı bilgi isteyen olursa daha fazla cevamlarım, herkese iyi günler...

herkese merhaba. bugün tam 2 hafta oldu akupunktura başlayalı 1 kilo 100 gram gitmiş bu haftada iğnelerim değişti. gidişattan çok memnunum. diyet iyi geçiyor. genel olarak uyuyorum diyetime şimdilik bu kadar haftaya tekrar yazarım. neden bu konuya kimse yazmıyo deneyimlerini? sessiz kalmayın hanımlar:KK19: paylaşın deneyimlerinizi

X