- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar
bende akupunktura yeni başlayanlardanım. 3. haftanın sonunda toplamda tam 6 kg verdiğimi görünce çok mutlu oldum.
gitmeyi düşünüpte kararsız kalanlarınız varsa kesinlikle gitmenizi öneririm. ben 2 senedir her türlü diyet ve çeşitli zayıflama ilaçlarını denedim. sonuç hep hüsranla bitmişti. bu defa çok rahat kg veriyorum istediğim şeyden istediğim kadar yiyebiliyorum, zaten 3-4 kaşık yemekle doyuyorum şuanda. 73 le başladım suan 67 yim, bi 10 kg vermem gerek ve artık gün boyu ben nasıl zayıflicam diye düşünmüyorum, zaten 2-3 güne bir tartıya çıktığımda 300-500 gr gittiğini görüyorum BEN NASIL ZAYIFLAYACAĞİM derdi bitti artık biliyorum nasıl zayıflayacağımı. herkese tavsiye ederim.
bugun gittim kızılay a iğnelerı taktı bı hafta sonra gel dediii.. sımdılık bişi yok.. bı kaç gun sonra etkısını gosterecekmiş.. of umarım vrırız su lanet kıloları
arkadaşlar ben de dün akşam akupunktura başladım. iki kulağıma da birkaç iğne bantladı elime de ağır bir diyet listesi verip yolladı.
bu ilk hafta olduğu için sadece çiğ sebze, meyve ve yoğurt serbest, bir de şekersiz bitki çayı....
bu ilk günüm çok aşırı zorlanmasamda başım dönmeye başladı açıkcası, akşama kadar naapıcam bilmiyorum...
bende bugün sabah başladım fakat sol kulağıma taktı tahlil verdi benimde diyet listem var kaç kilosun buarada kaç olmak istiyosun
71 kilo ile başladım 57 olmak istiyorum. boyum da 1.60 canım.
ama ilk hafta diyetim çok ağır sadece yoğurt meyve ve çiğ sebze var. ve beni anlatıldığı gibi makineye fln bağlamıyo.
sadece kulağıma iğne bantlıyo ve dün de bugün de acıktım hiç tok hissetmiyorum
kızlar lütfen daha sık yazışalım. özellikle yaklaşık kilolardaki arkadaşlar ve yeni başlayanlar birbirimize destek olalım.
motivasyona ve birileriyle paylaşmaya çok ihtiyacım var...:18::18:
arkadaşlar akupunktur yaptıran yok mu?
valla bende senin kadar yeniyim bugün 4 günüm bugün canım biraz tatlı ister gibi zorluyoda eşimde süzüldün biraz diyo görcez 88 kiloyum ben sen
arkadaşlar akupunktur yaptıran yok mu?