Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

Selam,

İstanbul İçerenköy ya da civarında (Altıntepe, Kayışdağı, Bakkalköy) bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz akupunktur var mı?

merhaba ben maltepe tıp polk.ne gittim(caminin altında olan)
haftada 700 gr-1 kg arası veriliyor diyet listesi ile birlikte. uzak oldugu için gidemedim 3 haftada 2,900 gr vermiştim

merhaba arkadaşlar
bende akupunktura yeni başlayanlardanım. 3. haftanın sonunda toplamda tam 6 kg verdiğimi görünce çok mutlu oldum.
gitmeyi düşünüpte kararsız kalanlarınız varsa kesinlikle gitmenizi öneririm. ben 2 senedir her türlü diyet ve çeşitli zayıflama ilaçlarını denedim. sonuç hep hüsranla bitmişti. bu defa çok rahat kg veriyorum istediğim şeyden istediğim kadar yiyebiliyorum, zaten 3-4 kaşık yemekle doyuyorum şuanda. 73 le başladım suan 67 yim, bi 10 kg vermem gerek ve artık gün boyu ben nasıl zayıflicam diye düşünmüyorum, zaten 2-3 güne bir tartıya çıktığımda 300-500 gr gittiğini görüyorum BEN NASIL ZAYIFLAYACAĞİM derdi bitti artık biliyorum nasıl zayıflayacağımı. herkese tavsiye ederim.

inşallah bende sizin kadar başarılı olurum szinle yaklaşık aynı kilodayız

bende yeni başlıcam yarın hayırlısı olur inş yanlız adet görüyorum yarın 5 gün neyseki 6 gün sürüyoo inş kilo verecem bu sefer 88 - 89 kilo civarındayım inş kilo veririm

bugun gittim kızılay a iğnelerı taktı bı hafta sonra gel dediii.. sımdılık bişi yok.. bı kaç gun sonra etkısını gosterecekmiş.. of umarım vrırız su lanet kıloları :KK43:

benimde tek kulağıma iğneleri taktı kilo verebildinizmi sanki çabuk doydum gibi şimdilik iğne takdırdım ben bide top var topmu daha i iğnemi topu günde 5 veya 6 defa okşamak gerekiyomuş sizce hangisi daha iyi

arkadaşlar ben de dün akşam akupunktura başladım. iki kulağıma da birkaç iğne bantladı elime de ağır bir diyet listesi verip yolladı.

bu ilk hafta olduğu için sadece çiğ sebze, meyve ve yoğurt serbest, bir de şekersiz bitki çayı....

bu ilk günüm çok aşırı zorlanmasamda başım dönmeye başladı açıkcası, akşama kadar naapıcam bilmiyorum...

arkadaşlar ben de dün akşam akupunktura başladım. iki kulağıma da birkaç iğne bantladı elime de ağır bir diyet listesi verip yolladı.

bu ilk hafta olduğu için sadece çiğ sebze, meyve ve yoğurt serbest, bir de şekersiz bitki çayı....

bu ilk günüm çok aşırı zorlanmasamda başım dönmeye başladı açıkcası, akşama kadar naapıcam bilmiyorum...

bende bugün sabah başladım fakat sol kulağıma taktı tahlil verdi benimde diyet listem var kaç kilosun buarada kaç olmak istiyosun

Merhaba kızlar,

sayfayı bayadır takip ediyorum, hatta akupunktura başlamadan önce bile. 15 Ocak günü ilk iğnelerimi taktırdım ve çok zorlanmadığım bir diye listesinle start verdim. sultanbeylide Ersoy hastanesine gitmekteyim ve bugün seansım vardı ve tam 6 kilo vermişim :) çok mutlu oldum. Hayatımda ilk defa çok zorlanmadan ve aç kalmadan güzel kilo vermeye başladım. Doktorum çok tatlı ve çok ilgili herkese tavsiye ederim. Hafta da bir kere gidiyorsunuz ve sizi 15 dakika makineye bağlıyor ve her iki kullağına iğneler ve tohumlar takıyor. Ben 60 kiloya kadar devam edeceğim ondan sonra da koruma programına geçeceğim. Çoktandır yazacaktım ama kısmet bugüneymiş. Sizinle paylaşmak istedi, ben inanıyorum inşallah sizde başarılı olursunuz

bende bugün sabah başladım fakat sol kulağıma taktı tahlil verdi benimde diyet listem var kaç kilosun buarada kaç olmak istiyosun

71 kilo ile başladım 57 olmak istiyorum. boyum da 1.60 canım.

ama ilk hafta diyetim çok ağır sadece yoğurt meyve ve çiğ sebze var. ve beni anlatıldığı gibi makineye fln bağlamıyo.

sadece kulağıma iğne bantlıyo :KK43: ve dün de bugün de acıktım hiç tok hissetmiyorum

kızlar lütfen daha sık yazışalım. özellikle yaklaşık kilolardaki arkadaşlar ve yeni başlayanlar birbirimize destek olalım.

motivasyona ve birileriyle paylaşmaya çok ihtiyacım var...:18::18:

71 kilo ile başladım 57 olmak istiyorum. boyum da 1.60 canım.

ama ilk hafta diyetim çok ağır sadece yoğurt meyve ve çiğ sebze var. ve beni anlatıldığı gibi makineye fln bağlamıyo.

sadece kulağıma iğne bantlıyo :KK43: ve dün de bugün de acıktım hiç tok hissetmiyorum

benimde öyle diyet ağır benim doktorda makinaya yatırmadı bende 88 kilo 1.72 boy 73 olsam bana yeter herkesin yöntemi farklıdır belki kadın çok iyi ilgilendi benle muayene etti nabzıma falan ister iğne ister tohum koyalım istersen ikisinide kullanalım birdahakinede elektrik veririm istersen dedi şimdilik iğneleri deneyelim test falan verdi haftayada büyük ihtimal tohumları yapıştırıcak çabuk doydum pek açıkmadım çok az açlık hissi oluyoo ben bitkisel çay içiyorum 9 otlu çay falan bakalım hayırlısı

kızlar lütfen daha sık yazışalım. özellikle yaklaşık kilolardaki arkadaşlar ve yeni başlayanlar birbirimize destek olalım.

motivasyona ve birileriyle paylaşmaya çok ihtiyacım var...:18::18:

aynen ya ihtiyaç çok okudukça geçmişi gazlandım gibi gibi

Bugün yediklerimi yazıyım : sabah küçücük bir parça ekmek yarım dilim diyelim yanında beyaz peynir. öğlenden akşama kadar yavaş yavaş 1 paket etiform bisküvi ve ayran akşam dayanamadım çiğ köfte dürüm yeim yanında da cacık. ama birden çok geldi sanırım midem bulandı çıkardım onları da.

zorlu geçiyo anlıcağınız kızlar.. bugün daha 2. günümdü pazartesi birdahaki randevum bakalım ne olucak ?

siz kaçar kilo verdiniz?

arkadaşlar akupunktur yaptıran yok mu?

ben zamanında yaptırmıştım.doktor bana bir diyet listesi verdi.bu diyeti yapabilecek durumda olsam zaten akapunktur yaptırmazdım.kulağımın değişik yerlerine tohum taktı.taktığı yerlerden bazıları iltihaplandı vücudumu minik sivilceler sardı.iştahımda hiçbir değişim olmadı.hiç kilo vermemek bir yana birde sivilcelerle uğraştım.üstelik mide sorunuma rağmen diyetide yapmıştım.soğan çorbası vermişti.ilaç denedim.denemediğim şey kalmadı.şimdi dukanı deniyorum.3 kg verdim 2 haftada.neyse akapunktur bence para tuzağı.okadar çabayı gösterip birde doktora dünya kadar para vermeyin.diyetisyenede gitmiştim.oda bir liste verdi gönderdi.kızkardeşim oda diyetisyene gitmişti.oda bir liste birde defter vermiş.ne yediysen saatinde yaz demişti.zayıfladı.ama diyet biter bitmez 2 katını geri aldı.umudunuzu kaybetmeyin ama en iyisi kendi azminiz.ancak o başarı sağlar.herşey beyinde akapuntur-diyetisyen falan boş önce kendinizi hazırlayıp kendinize bir yol seçip bu yolda destek vereceık bir sohbet ortamına katılın.bayanlar birbirlerine motivasyon veriyor destek oluyor hemde karşılıksız

merhabaa :)) bnde akupuntura başladım 3 hafta hatta artık 4hafta olucak pazartesi günü. her hafta seansım var. bır kulagımda 4 igne dıgerınde 2 ıgne var her hafta kulaktakı ıgnelerın yerı degısıyor solda cokken dıger hafta saga cok takıyor.dıyet listemde var ama ben ona pek uyamıorm. tek sorunum su tüketememek. diyette zorlanmıorm aslında. ilk hafta 2,700 grm kılo verdim. sonra ıkı hafta gıdemedm babam rahtsızdı ıkı haftada cok az verebıldım seansa gıremedım tabı onunda etkısı varmdıır blmıorm, iki haftalık dilimde 600gram vermişim. bu hafta kaç vericembende merak edıyorum. benm metabolzma yawas calısıo ve hormonal bozuklklarım var maalesef. tum ılaclarımı bırakmıstım ama doktorum başlamamı söyledı dün tekrar başladım. pazartesi seans günlerim. umarım bu hafta daha cok gitmiştir. cocuklugumdan beri şişmanım. her seyı denedim artık bu son carem dıyebılırım. 89,300 ile başladım en son 86 idim. yaşımda 24. Boyum 1,58. destek olalım bırbırımıze bncede. :KK34::KK34::KK16:

X