Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

Kızılaya bende gitmeyi düşünüyorum yarın arayıp randevu alıcam bakalım inşallah benim komşum gitmiş oraya epey kilo vermiş bende 10 kg vermek istiyorum görünce gaza geldim hayırlısı

kızılayda başladınız mı?
ben ordakı dr la görüşemeye gittim geçen hafta ama adam cok garıp geldı bana vazgectım ordan...

ya arkadaşlar bnde doğumdan sonra kilolarımı vermek istiyorm bnm katetmem gereken çok yol var ve akupunktur istiyorm..ama hiçbi bilgim yok bunla ilgili..nerde yaptırcam nrelerde bulunur seansları ne kadardır..bni aydınlatırmısınız? çok mutsuzum kilolardan..eski halime dönmek istiyorm :KK43:

merhaba benim iki arkadaşımda dogum kılolarının akupunkturla vermıs bence verebılırsınız. bununla ılgılı özel klınıkler var ve bazı hastane bunyelerınde de yapılıyo. kulağa yada göbeğe iğneler takılıyo bunlar senın açlığı cok hissetmemeni (bende daha pek olusmadı :))) ve tokluk hıssının cabuk olusmasını saglıyo, tansıyonunu ve şekerini dengelıyo. ama sıkı bi diyetle tabi. bende mesela açlık oluyo ama normalde ac kalsam cok halsız olurum o halsızlık hıc yok gayet ıyı hıssedıyorum şeker dusmesı falan hıc bısey olmuyo. benım bugun bı haftam doldu bugun dr a gidicem bakalım ne kadar vermısım. bu arada ben ist.da özelde 4 seansa 250 verıyorum ama hastanelerde cok daha uygun. nacizane bilgimi paylaştım umarım faydalı olur :)

merhaba benim iki arkadaşımda dogum kılolarının akupunkturla vermıs bence verebılırsınız. bununla ılgılı özel klınıkler var ve bazı hastane bunyelerınde de yapılıyo. kulağa yada göbeğe iğneler takılıyo bunlar senın açlığı cok hissetmemeni (bende daha pek olusmadı :))) ve tokluk hıssının cabuk olusmasını saglıyo, tansıyonunu ve şekerini dengelıyo. ama sıkı bi diyetle tabi. bende mesela açlık oluyo ama normalde ac kalsam cok halsız olurum o halsızlık hıc yok gayet ıyı hıssedıyorum şeker dusmesı falan hıc bısey olmuyo. benım bugun bı haftam doldu bugun dr a gidicem bakalım ne kadar vermısım. bu arada ben ist.da özelde 4 seansa 250 verıyorum ama hastanelerde cok daha uygun. nacizane bilgimi paylaştım umarım faydalı olur :)

çok teşekkür ederim açıklama için..bnde kendime yakın bi yer bulabilsem tek sorunum yer bulmak bebeğimle tek başımayım eşim cumt.dahil çalışıyo nasıl ve nereye gidebilceimi düşünüyorm..

umarım uygun bir yer bulursunuz.
ben bugun kontrole gittim 2,5 kilo vermişim dr çok iyi dedi. diyetimi biraz daha esnetti. bakalım inşallah böyle gider :)

ben de ilk hafta 1.850 gr vermişim..

ilk hafta pek tokluk oluşmadı bende de. 2. haftamdayım gayet ii geçiyor.
doktorunuza gittiğinizde şikayetlerinizi söylerseniz ona göre değiştirir iğnelerin yerini.

ben seansına 50 lira veriyorum.

arkadaşlar aynı işlemi devlet hastaneleride yapıyoken bu kadar para vermeyin.keza ben devlet hastanesinde basladım.ilk hafta 2 şer kilo gitti.sonra biraz daha azalıyo....fln.orada da şikayetlerinize göre tedavi uygulanıyoo.. kolay gelsin:)

bugun 2. haftam bitti 3. iğnelerim takıldı ama ben bu hafta 300 gr geri almışım :KK43:
çok moralim bozuldu bana yaramadı bu akupunktur bence
bu arada spora basladım onunda faydası olur diye ama dr gitme spora dedi
nası gitmicem kayıt oldum bile poff moralim bozuldu.....

merhaba arkadaşlar
bende akupunktura yeni başlayanlardanım. 3. haftanın sonunda toplamda tam 6 kg verdiğimi görünce çok mutlu oldum.
gitmeyi düşünüpte kararsız kalanlarınız varsa kesinlikle gitmenizi öneririm. ben 2 senedir her türlü diyet ve çeşitli zayıflama ilaçlarını denedim. sonuç hep hüsranla bitmişti. bu defa çok rahat kg veriyorum istediğim şeyden istediğim kadar yiyebiliyorum, zaten 3-4 kaşık yemekle doyuyorum şuanda. 73 le başladım suan 67 yim, bi 10 kg vermem gerek ve artık gün boyu ben nasıl zayıflicam diye düşünmüyorum, zaten 2-3 güne bir tartıya çıktığımda 300-500 gr gittiğini görüyorum BEN NASIL ZAYIFLAYACAĞİM derdi bitti artık biliyorum nasıl zayıflayacağımı. herkese tavsiye ederim.

slm arkadaslar akapunkturu bende uzun zamandir arastiriyorum ben yurt disindayim randevu aldim ayin 12 sine bakalim nasil olacak aile doktorum kesinlikle akapunkturun her konuda ise yaradigina inaniyor hatta burda arkadasin bebegi tersmis akapunturla duzeltmisler okadar yani
babam migren tedavisi gormustu ki her seye basvurup en son yaptirmisti sonucuda harika oldu tamam tamemen gecmedi ama en azindan azaltti ben babami bildim bileli migreni tuttugunda 3 gun odadan cikmaz yemek yemez isiga cikamazdi akapunkturla bunlarin hepsi kalkti simdi sadece tek bir hap yeterli geliyor agrinin gecmesine
bakalim ben yurt disinda oldugumdan bizim seanslari devlet oduyor yani bedava :)))
bakalim zaten suan diyet gruplarindayim ki gruplarda super ise yariyor yarismaya girmek vede arkadaslarin verdikleri motivasyonlar sizi zaten iyi geliyor ama birde akapunkturla tamamladikmi daha iyi olur diye dusunuyorum bakalim
bu topik cok boos kalmis ama arkadaslar bence akapunktur yapanlar burda guzel deneyimler paylassa super olur
gerci bir kac arkadas cok guzel paylasmis ya insalla daha cok katilim olu r
hepinize kolay gelsin randevuden sonra ugrarim

arkadaşlar bende akupunktura gitmeye karar verdim istanbul da bakırköy ve çevrelerinde önerebileceğiniz bir yer var mı? sadece yer bulamadım bir de ilk gittiğinde heen yapıyorlarmı? kan tahlili vs işlemler yapılıyormu bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar bende akupunktura gitmeye karar verdim istanbul da bakırköy ve çevrelerinde önerebileceğiniz bir yer var mı? sadece yer bulamadım bir de ilk gittiğinde heen yapıyorlarmı? kan tahlili vs işlemler yapılıyormu bilgi verebilir misiniz?

selam bakırköyde kızılay var.akapunktur ilk seans 45 daha sonra 22 lira.ben gitmeyi düşündüm ama bana çok uzak.bana yakın olanlar daha pahalı.şişli civarında oturuyorum.uygun bir bulursam bende gideceğim

selam bakırköyde kızılay var.akapunktur ilk seans 45 daha sonra 22 lira.ben gitmeyi düşündüm ama bana çok uzak.bana yakın olanlar daha pahalı.şişli civarında oturuyorum.uygun bir bulursam bende gideceğim

canım bende şimdi tam orayı arastırodum netten.. yarın gıtmeyı planlıyorum keske sana da yakın olsaydı fiyatıda uygunmus canım..şişli tarafında ozel klınık cok fasla ama pahalı bayağı bı ara fıyat almıstım ordan :KK43:artık kurtulmak lazım kılolardan yemın ederım bıktım kılo sorunumdan :KK43:

evet bu taraflar çok pahalı.küçük çocuğum olmasa asla üşenmezdim gelirdim ama havalar soğudu artık.kaç kilosun.kızılay'a gittikten sonra deneyimlerini paylaşırsın buradan.iyi haberlerini bekliyorum...:KK3::KK3:

evet bu taraflar çok pahalı.küçük çocuğum olmasa asla üşenmezdim gelirdim ama havalar soğudu artık.kaç kilosun.kızılay'a gittikten sonra deneyimlerini paylaşırsın buradan.iyi haberlerini bekliyorum...:KK3::KK3:

72 kg yum canım:KK43: 60 olmak istiyorum :KK43:
yarın gideceğim bakalım tabiki deneyimleri paylasırım

Arkadaşlar avcılar yakınında oturan varsa Çinli bir doktorun adresi var bende . Ben kendisine 9 sene önce gitmiştim. 1 seneden az bir zamanda 27 kilo vermiştim. Fiyatı da uygun. 50 tl seansı . Ulaşmak isteyen olursa bana özelden yazabilir . Hepinize kolay gelsin.

bugun gittim kızılay a iğnelerı taktı bı hafta sonra gel dediii.. sımdılık bişi yok.. bı kaç gun sonra etkısını gosterecekmiş.. of umarım vrırız su lanet kıloları :KK43:

bugun gittim kızılay a iğnelerı taktı bı hafta sonra gel dediii.. sımdılık bişi yok.. bı kaç gun sonra etkısını gosterecekmiş.. of umarım vrırız su lanet kıloları :KK43:

tatlım nasıl gıdıyo varmı bı degısıklık benımde bır hafta oldu bugun tekrar gıdıcem ama bende daha hıcbıse yok ıstahım falan kapanmadı valla:26:

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 buçuk ay önce akupuntura başladım.yaklaşık 6 kilo verdim.ama iştahım da çok azalma olmadı.ilk hafta süperdi canım hiç bir şey istememişti.ama sonraki haftalarda durum biraz değişti.ama şöylede birsey var hayatım da değişen şeylerde oldu mesela buyuk boy pizza menüsü yerken su an orta boyla ıkı kısı doyuyoruz aslında mıktarlar azaldı.ama sankı ıse yaramıyomus gibi hissetmeye başaladım son bir kaç haftadır.devam edip etmemek konusunda kararsızım deneyimli arkadaşalrımız yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar avcılar yakınında oturan varsa Çinli bir doktorun adresi var bende . Ben kendisine 9 sene önce gitmiştim. 1 seneden az bir zamanda 27 kilo vermiştim. Fiyatı da uygun. 50 tl seansı . Ulaşmak isteyen olursa bana özelden yazabilir . Hepinize kolay gelsin.

avcilardayim bilgi alabilir miyim ?

X