Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

Arkadaşlar merhaba,

Ben de akupuntur yaptırmak istiyorum. İstanbulda yaşayan ve doktorundan memnun olan arkadaşlar bana öneride bulunabilir mi?
Hangi doktora gidiyorsunuz, semt, fiyat ve telefon bilgilerini yazabilirseniz çok sevinirim.

Aralık başında kuzenimin düğünü var ve giydiğim hiçbirşey üzerime yakışmıyor. Artık bu kilolardan kalıcı olarak kurtulmak istiyorum.

Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Hepinize incecik ve sağlıklı günler diliyorum :)

dr.hakan ertok u önerebilirim.Dr. Hakan Ertok Yönetiminde Zayıflama Programı - Sende Volkan'la Zayıfla dan takip edebilirsin..

arkadaşlar 2002 yılında tam 97 kiloyla başladığım akupunkturda 72 kiloyla çıktım tam 2 ayda ve yıllar geçti kilomu hep muhafaza ettim 1-2 aldım geri verdim fakat sıkıntı kaynaklı bu sene tekrar 90 kiloya çıktım tabiki yemeninde faydası büyük ve tekrar kurtarıcım olan Dr.Ali SEZEN e başladım.kendisi ankarada ilk akupunktur mütehassısıdır.Dünya akupunktur derneğine başkanlık yapmıştır.verdiği diyet ağır olmasına ragmen ilk iki günü geçirince herhengi bir zorluk yaşamamaktayım zaten söylediği şudur kiloyu siz veriyorsunuz ben vücudunuzu koruyorum.benimki sadece bir tavsiye bugün 4.günüm ve 4 kilo vermiş durumdayım açlık yok reaktif hipoglisemi hasatası olmama ve yemek yemememe ragmen hipoglisemi atakları yaşamıyorum.iyi bir doktordur.ben sadece hastası olarak memnuniyetimi bildirdim seçim sizin yanlız çok ii araştırın,şimdi yeni yetme diyetisyenler bile akupunktur uygular oldu aslı astarı yoktur...

arkadaşlar,bende bakırköyde ki kızalaya gitmeyi düşünüyorum maaşımı alınca :KK70:
inş.işe yarar,bana aç gez deseler gezerim ama spor yap demesinler o beni çok yoruyor kansızlık olduğu için ben çok çabuk yoruluyorum ve aşırı derecede beslenme bozukluğum var.düşünün bi insan ya et yemez sebze düşkünüdür yada her ikisiylede beslenir ama ben ne et yiyebiliyorum nede sebze tek yediğim şey peynir ekmek,cips abur cubur karnım ancak bunlarla doyuyor doğal olarakta kilo alıyorum ve kısmetse seneye baharda düğünüm olacak ben şuan 80 kiloyum boyum 1.63, bir senem var güzel bi gelin olabilmek için heralde ayın 7-8 i gibi gidip başlıycam inşallah güzel şeyler olur var mı yakın zamanlarda b.köy kızılaya giden nasıl acaba işe yarayacak mı,zaten bende ekmeği ve tatlıyı kestim abur cubur yememye çalışıyorum 2 haftadır, sadece karpuz yoğurt çorba salata tarzı ve ağırlıkla meyve tüketmeye çalışıyorum tabi bide bol bol su
kızılayla ilgili görüşlerinizi bekliyorum

Merhaba ben Eskişehir de yaşıyorum 14 aylık oğlum var ve emziriyorum 10 kilo fazlam var Eskişehir de akupunktur yapan bir Haşim Bey varmış yerini bilen var mı yada bana birini önerebilir misiniz?Pilatese gidiyorum sadece kilo almıyorum.Ama kilo da veremiyorum çünkü iştahım çok açık.

eskişehirde bir fizik tedavi merkezi dr. denetimind bu işi yapıyor gittim sordum.
ilk gidişte tahliller için 40 tl ve seans başına 25tl alıyorlarmış daha sonra da 10 günde bir seanslara gidiliyormuş toplam paket proğram 2 ay yada 2,5 ay sürüyormuş

bu durumda bayramdan sonra başlamak akıllıca geldi ramazanda oruçtan dolayı istenen sonuç alınamayabilir ilk tecrübemde hayal kırıklığı yaşamak istemem doğrusu bu dedenle ara vereceğim buradaki ziyaretime ama BAYRAMDAN SONRA ıNŞALLAH BURADAYIM.

merhaba bana da tarif eder misiniz

Kızılaya bende gitmeyi düşünüyorum yarın arayıp randevu alıcam bakalım inşallah benim komşum gitmiş oraya epey kilo vermiş bende 10 kg vermek istiyorum görünce gaza geldim hayırlısı

benden baska yazan yok ama nolur akapunktur yaptiran varsa aciyomuydu ben bugun yaptirdim bi kulagimda 3 birinde 1 igne var ayrica karnimdada 2 tane var 3 igne olanda agri yok fakat tek igne olanda ciddi bir agri var sizdede olmusmuydu bu

Akapunktur yaptırmak dolayı çok memnunum diyet moduna girebilmemi sağladı 3. günüm ve kilo veriyorum inşallah devam eder

slm

ben 2 doğumumdan sonra 10ar kilo verdim akupunkturla. şimdi de ilaçlar yüzünden kilo aldım. yine 10 kilom var fazla önümüzdeki hafta ben de başlıycam.

lara sana hayırlı olsun.. umarım bana da hayırlı olur.

kulakta kıkırdağa gelen iğneler ağrı yapabiliyo ya da tam yerine oturmayanlar. parmağınla iyice bastır oturtmaya çalış yerine.
çok fazla giremiyorum buraya ama girdikçe paylaşımda bulunurum ben de

İlk hafta önce 1 kilo verdşm ve geri aldım ama ben dr nin verdiği listeye uymadan yaptım kardeşimde yaptırıyor ve tam 1 kg verdş bu hafta iğb-ne sayım arttı 6 kulaklarımda 4 göbeğimde var listeye uygun hareket edicem bakalım liste ciddi ağır bir liste bu akapunktur bende tokluk yapmadı ama bu hafta daha direyetli olucam bakalım çünkü veren çok insan tanıyorum inşallah bende veriririm 5 kg versem razıyım inşallah

bende başladım kıkırdak dokusuna gelen yerler ağrıyor takarken.benim kulağımda sadece iğneler.karındaki iğneler ne işe yarıyor?diyarbakırda yaptırıyorum.diyarbakırda başka yaptıran var mı acaba?

Merhaba bende İzmir deyim ve son 1 haftadır izmir'deki Akupunktur ile zayıflama konusunu araştırıyorum. Sizin gittiğiniz doktorun ismini ve adresini banada verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. İnşallah bende zayıflarım sizin gibi.

Merhaba benim önerebileceğim İzmirde iyi bir akupunktur uzmanı var ve çok memnun kalındığını söyleyebilirim.İzmir Balçovada Dr.Cemalettin EKMEKCİOĞLU sitesinden gözatabilirsiniz.bence iyi bir doktor aynı zamanda ozon terapi ve ağrı tedavisi de yapıyor tavsiye ederim.İnşallah amaınıza ulaşırsınız

benim maratonum bugün başladı. iğnelerimi taktırdım.

12 kilo için max. 3 ay veriyorum kendime...

haftada bir iğnelerim değişecek ve tartılıcam. fırsat buldukça girer yazarım.

benim maratonum bugün başladı. iğnelerimi taktırdım.

12 kilo için max. 3 ay veriyorum kendime...

haftada bir iğnelerim değişecek ve tartılıcam. fırsat buldukça girer yazarım.

ya arkadaşlar bnde doğumdan sonra kilolarımı vermek istiyorm bnm katetmem gereken çok yol var ve akupunktur istiyorm..ama hiçbi bilgim yok bunla ilgili..nerde yaptırcam nrelerde bulunur seansları ne kadardır..bni aydınlatırmısınız? çok mutsuzum kilolardan..eski halime dönmek istiyorm :KK43:

bir 3 arkadaş gidiyoruz hepimizin farklı yerlerine iğne koyuyor sayısıda farkllı benim karnımada koyuyor benden daha karınlı olana koymuyor farklı listeler veriyor ama kan testi falan yapmadı anlamadım ben bişey

merhaba, ben aranıza yeni katıldım
sitenizi takip etmeme rağmen sırf bu sorunum için üye oldum. yorumlarsanız sevinirim
perş günü akupunktura başladım sitenizde tüm yorumları okudum konuyla ilgili ve başkalarından da duydugum sylerle olusan fikrim bunun tokluk duygusu olusturdugu ve bu sayede az yemekle kılo verıldıgıne daır oldu ama ben 5. günümdeyım ama açlık duyuyorum midem kazınıyo bu normal mi
dr um 2. gün tokluk olusacagını söyledı ama bende tık yok :) sıkıda bi diyet programım var
yorumlarınızı bekliyorum. inş kilo verirsem bende burdan gelişmeleri yazıcam sık sık

X