Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

eskiden hiç su içmezken şimdi 9 10 bardak su içiyorum 2 3 tane de maden suyu içiyorum. çok fazla tuvalete çıkıyorum o da halsiz bırakıyor sanırım beni
dün randevum vardı regl olduğum halde 1kg 50 gr vermişim. haftaya ödemlerin de geçicek daha da fazla gözükücek tartıda dedi

dün randevum vardı regl olduğum halde 1kg 50 gr vermişim. haftaya ödemlerin de geçicek daha da fazla gözükücek tartıda dedi

bravooo..... devamını bekliyorum....

alp beye selamımı söyle bakalım hatırlıycak mı
adım BESTE 2 oğlum olduğunu da söyle

arkadaslar, dr, murat topoglu na gitmis olaniniz, hakkinda duyum almis olaniniz var mi acaba?
sevgiler

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende akapunktur ile zayıflıyorum 22 02 11 de 74.9 ile başladım 26 04 kontrolümde 68 kilo ya indim benim için büyük başarı herkese tavsiye ederim

Küçükyalı İbni Sina Tıp Merkezinde Çinli bir doktora gitmiştim arkadaşlar. İsmi Uçkun'du soyadını şimdi hatırlamıyorum. Adam zaten kendisiyle başta güven veriyordu. 40 küsür yaşındaymış :KK70: ben 25-28 anca diyordum :KK70:
Akupunktur'a başlarken kendisi bir diyet listesi vermedi. Ömrüm boyunca bir diyet listesine bağlı olmanın yanlış olduğunu savunduğu için.
İlk hafta 3.5 kilo vermiştim ve gerçekten yiyerek hatta belki ucunu bile kaçırarak. Sonraki hafta 2 küsür kilo vermiştim. 4 Haftada 9 ortalama 9 küsür kilo vermiştim ve ne stres yaptım ne de zorlandım. Sonrasında şehir dışına çıkmam gerektiği için bırakmak zorunda kaldım ve tabi tekrar kilo da aldım ancak bu bahsettiğim doktora gidip 100 küsür kilodan 56 kiloya düşen yakın bir arkadaşım var. Şimdi çok az kilo aldı aradan 1 sene geçmesine rağmen. Çin'e gittiğini sölüyorlar ama tam kesin bir bilgi yok. İlgilenen arkadaşlar varsa tavsiye edebilirim ulaşabilirlerse tabi bir şekilde.

peki kulağa mı takıyor, yoksa vücut falan mı.
bir de her hafta mı gittin, 15 günde mi.
son sorum da; her gittiğinde listesi değiştiriyor muydu???

biliyorum çok sordum ama, ben daha önce kızılayda taktırıyordum, artık yapmıyorlar.
orada 15 günde bir gidip sadece iğneler değişiyordu.
liste falan yoktu. yani beslenme hakkında bilgi veriyordu

haftada bir gün gidiyordum. her gittiğimde yemek listesi değişiyordu. kulağa takılıyordu akupunktur iğneleri

MRB arkadaslar ben de akapuntura gıdıyorum.benim kulagıma takılıyor.mayıs ta basladım 73,5 olarak suan 69,5 kıloya dustum ama ben 3 haftadır zorlanıyorum.beynım süreklı yemek yemek ıstıyor engel olamıyorum.oyuzden bırakmayı dusunuyorum.fikir verip yardımcı olursanız sevınırım.

akupunktur yaptırıp zayıflıyorlar, sonra çıkarıp yine öküz gibi yiyip eskisinden daha da fazla kilo alıyorlar. İş iradede bitiyor. Öyle küpelerde falan değil:)

gayet normal bende başladığım zaman doktorum 3 gün vücut adapte olana kadar acıkmaların olacaktır 3 günden sonra etkisini göreceğimi söylemişti.

valla bana hiç öyle olmadıı,ilk saatten etkisini hissetmiştim acayip tokluk veriyoduu,hatta hiç bişey yemesem gıkım çıkmazdıı,ama düzenli bi şekilde öğünlerimi ara öğünlerimi yaptıım...

ilk birkaç gün normal dr bana her acıktığında sıvı al demişti oda işe yarıyor sonra zamanla mide kazınması geçiyor. eğer diyete uyarsan mutlaka kilo veriliyor açlık hissetmeden. ayrıca ben başta kilo vermek için başlamıştım sonra benim her yaz ayaklarım şişer akşam işten eve geldiğimde zonklar bir saat dinlenmeden iş yapamam ama akup. başladıktan sonra şişliklerim tamamen yok olduğunu fark ettim. hatta bir gün akuptr. seansına bir gün geç gitmeye karar verdim ve akşamına ayaklarım beni eve götürmedi. bir gün sonra koş koş dr de aldım soluğu. yani bende bir sonraki yaz eğer hamile olursam bile akupunktura gitmeye karar verdim. zayıflamak için değil yanlış anlamayın sırf ayaklarım için sonuçta vücuda bir ilaç verilmiyor. zararlı olacağını düşünmüyorum. tabiki dr danışacağım.

kaça mal oluyor demişsin. gittiğin dr.da seası kaça olduğuna bağlı. ben denizlide gittim seası 20 tl. birçok yere göre çok uygun. haftada 1 defa gidiyosun ayda dört yani aylık 80 tl.

Arkadaşlar merhaba,

Ben de akupuntur yaptırmak istiyorum. İstanbulda yaşayan ve doktorundan memnun olan arkadaşlar bana öneride bulunabilir mi?
Hangi doktora gidiyorsunuz, semt, fiyat ve telefon bilgilerini yazabilirseniz çok sevinirim.

Aralık başında kuzenimin düğünü var ve giydiğim hiçbirşey üzerime yakışmıyor. Artık bu kilolardan kalıcı olarak kurtulmak istiyorum.

Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Hepinize incecik ve sağlıklı günler diliyorum :)

X