Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

ben haşimato hastasıyım.yaklaşık 4 ayda sadece 5 kilo verebildim. ve burda okuduklarımdan etkilenerek 3 haftadır akuunktura gidiyorum.gelgelelim hiç kilo veremedim. yani normalde ne veriyorsam o kadar haftada 200 gr. falan. bana artısı olmadı. belki daha önce diette olmasaydım beslenme şeklim akupunkturla beraber değişse verebilirdim. ama zaten düzenli besleniyordum o yüzden bende bir sonuç vermedi bugün 4. seansım vardı iptal ettirdim. umarım sizlerde işe yarar..

Arkadaşlar tekrardan merhaba,
İzmit civarında akupunktur uzmanı önerecek arkadaşlar bekliyorum. Tavsiye üzerine gitmek istiyorum.

megeg okudum cvbını çok teşekkür ederim. aslında uygun fiyatı çünkü alsancaktakiler çok pahalı...

megeg okudum cvbını çok teşekkür ederim. aslında uygun fiyatı çünkü alsancaktakiler çok pahalı...
evet fiyat oldukça uygun denemeye değer.koşuşturmalarımı bitireyim büyük ihtimal 1 haftaya kadar başlıyacağım.inşallah olumlu sonuçlar alırımda sizlere bildiririm.

inşallah başarılı oluruz.elimde telefona yapıştım artık.izmirdeki numarasını bulduğum tüm akupunktur uzmanlarını arıyorum.Alsancak bölgesinde fiyatlar uçmuş.ilk seanslar 100 sonarası 75 .Çalışmayan ev hanımı olarak beni maddi açıdan azıcık sıkıntıya sokacak gibi.Alpaslan beyden daha fiyat alamadım telefonu cevap vermiyor.
böyle giderse tercihimi cemil buharalıdan yana kullanacağım hem evime yakın hemde fiyatı uygun.haftada b,ir alsancağa gidip gelmek gerçekten problem olacak.Alpaslan beyden de fiyat alayım aklımda kalmasın çünkü onu öneren var sizsiniz.öneri çok önemli çünkü.

ben alp cemil buharalıyla 2 ayda 9 kilo verdim...
çok ii bir adam... fiyatı geçen sene ilk 50 sonra 40 tı
şimdi 10ar lira artmıştır sanırım...
tavsiye ederim

siz fiyatı öğrenmişsinizzaten... şimdi okudum :KK52:

hee bi de sekreteri-yardımcısı çoooookk suratsız... gıcıkbişey... sadece onu yüzünden vazgeçen arkadaşım var.... :KK1::KK1:

siz fiyatı öğrenmişsinizzaten... şimdi okudum :KK52:

hee bi de sekreteri-yardımcısı çoooookk suratsız... gıcıkbişey... sadece onu yüzünden vazgeçen arkadaşım var.... :KK1::KK1:

telefonda oldukça nazik konuştu sekreter ama belki değişmiştir:KK9::KK9:
siz verdiğiniz 9 kiloyu geri aldınızmı..koruma için de devam etmediniz galiba..
karar verip önümüzdeki hafta başlamam lazım benim acilen vermem gereken en az 15 kilo var.fiyatı için tercih etme nedenimdi ama sizin daha önce denemiş olmanızda beni dahada niyetlendirdi evet tercihim hem fiyatı hemde evime yakın olduğu için cemil beyden yana olacak.bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafatya başlarım inşallah..

telefonda oldukça nazik konuştu sekreter ama belki değişmiştir:KK9::KK9:
siz verdiğiniz 9 kiloyu geri aldınızmı..koruma için de devam etmediniz galiba..
karar verip önümüzdeki hafta başlamam lazım benim acilen vermem gereken en az 15 kilo var.fiyatı için tercih etme nedenimdi ama sizin daha önce denemiş olmanızda beni dahada niyetlendirdi evet tercihim hem fiyatı hemde evime yakın olduğu için cemil beyden yana olacak.bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafatya başlarım inşallah..

sekreter değişmiştir belki.. adını da unuttum :KK69:

1 aylıkkoruma taktırdım devam edemedim.ama aynı şekilde beslenmeye devam ederek korudum kilomu hamile kalana kadar... 2. doğumdan sonra yine gittim verdim kilolarımı ama çok fazla devam edemedim. faydasını görmediğimi söyledim.. bu haftada bi bak eğer etki etmezse gelme. boşuna para verme dedi. başkası olsa anca etki eder vs derdi. meğer hamileymişim ben :KK52: o yüzden öyle deli gibi acıkıyomuşum iğnelere rağmen...

git başla biran önce. ama listeyi birebir uygula

sekreter değişmiştir belki.. adını da unuttum :KK69:

1 aylıkkoruma taktırdım devam edemedim.ama aynı şekilde beslenmeye devam ederek korudum kilomu hamile kalana kadar... 2. doğumdan sonra yine gittim verdim kilolarımı ama çok fazla devam edemedim. faydasını görmediğimi söyledim.. bu haftada bi bak eğer etki etmezse gelme. boşuna para verme dedi. başkası olsa anca etki eder vs derdi. meğer hamileymişim ben :KK52: o yüzden öyle deli gibi acıkıyomuşum iğnelere rağmen...

git başla biran önce. ama listeyi birebir uygula

çok sağol canım inanki beni tam anlamıyla cesaretlendirdim.kendisyle ilgili fazlaca bilgi bulamayınca internette kararsız kalmıştım.alsancaktakiler bana uzak geliyor o kadar yol gözümde büyüyor.önümüzdeki hafta başlayıp boğazımı tutayımda kurtulayım şu gereksiz kilolarımdan

çok sağol canım inanki beni tam anlamıyla cesaretlendirdim.kendisyle ilgili fazlaca bilgi bulamayınca internette kararsız kalmıştım.alsancaktakiler bana uzak geliyor o kadar yol gözümde büyüyor.önümüzdeki hafta başlayıp boğazımı tutayımda kurtulayım şu gereksiz kilolarımdan

yaparsın yaparsın...

istemek başarmanın yarısıdır
ben iğneleri taktırdığım gün canımne istiyorsa yemiştim son kez ...

jübile yapmıştım tavsiye ederim:KK9:

merhaba arkadaşlar,

bana mesaj yazan arkadaşlara özelden cevap veremiyorum bende burdan yazayım dedim
ben murat beye 1 ay gittim bir ayda 4.5 kilo verdim. bunun ilk 3 kilosunu ilk haftada verdim. ilk hafta vücuttaki suyu atıyorsun. benim 10 kilo fazlam vardı. sonrasında biraz ara vereyim kendim yapabiliyorsam gerek yok o kadar para vermeye diye düşündüm. midem küçüldüğü ve az yemeye alıştığımdan tabii irademe de sahip çıkarak toplamda 7 kilo verdim. akupunktur zayıflatmıyor senin iradene sahip çıkman azimli olman gerekiyor. ama tavsiye ederim çünkü şunu görüyorsun heeee demekki kilo verebiliyormuşum diyorsun. zayıfladıkça kendine güvenin artıyor, daha çok dikkat ediyorsun kendine, moralin yerine geliyor. akupunktur diyetini sinirlenmeden, strese sokmadan yapmanı sağlıyor. boğazını tutmazsan hiçbir işe yaramaz yani. heee tokluk hisside veriyor tabii biraz. ama bence git 1-2 ay sonrasında devam edebiliyorsan kendin devam et derim. ilk seans 50 diğerlerine 40 lira ödedim

peki kulağa mı takıyor, yoksa vücut falan mı.
bir de her hafta mı gittin, 15 günde mi.
son sorum da; her gittiğinde listesi değiştiriyor muydu???

biliyorum çok sordum ama, ben daha önce kızılayda taktırıyordum, artık yapmıyorlar.
orada 15 günde bir gidip sadece iğneler değişiyordu.
liste falan yoktu. yani beslenme hakkında bilgi veriyordu

cemil beye gidenlerr karşıyakada yeri nerde acaba tam olarak? 1 ayda 9 kiloyu duyunca çok heveslendim :))

Fiyatları nedir öğrenebilir miyim ? Annem 2003 yılında bu yöntemle 4 ayda sanırım 14 kilo vermişti. Ama o zaman çok uygundu fiyatları. şimdi uçmuşşş. :O İstanbul avrupa yakasındakiler fikir verin lütfeennn:S

Son düzenleme:
arkadaşlar pazartesi günü alp beye gittim ve akupunktura başladım bugün 2. günüm. bundan 3 yıl önce de kısa bi süre yaptırmıştım başka bir doktora ve hiç memnun kalmamıştım. ama alp beyden aldığım izlenime göre işini gayet ciddi şekilde yapıyor ve çok tatlı biri istediğiniz herşeyi sorabiliyorsunuz. öncelikle kas kemik ve yağ ölçümü yapılıyor ve en önemlisi yaşantımıza nasıl uygunsa öyle bir diyet veriyor. en önemlisi çok hızlı şekilde değil doğru beslenmeyi öğrenerek yağdan kilo verilmesi gerektiğini anlattı. benim başladığım diyet için ağır bir diyet demişti ama bütün hafta içinde herşey var örneğin bir gün simit vermiş bir gün yarım kase sütlü tatlı ama akşamı salata yoğurt var. bugün biraz zorlandım ama zaman içinde bünyem alışacak o yüzden sıkı bir şekilde devam ediyorum. gitmek isteyen arkadaşlara biraz olsun yol göstermek istedim herkese kolay gelsin:))

arkadaşlar pazartesi günü alp beye gittim ve akupunktura başladım bugün 2. günüm. bundan 3 yıl önce de kısa bi süre yaptırmıştım başka bir doktora ve hiç memnun kalmamıştım. ama alp beyden aldığım izlenime göre işini gayet ciddi şekilde yapıyor ve çok tatlı biri istediğiniz herşeyi sorabiliyorsunuz. öncelikle kas kemik ve yağ ölçümü yapılıyor ve en önemlisi yaşantımıza nasıl uygunsa öyle bir diyet veriyor. en önemlisi çok hızlı şekilde değil doğru beslenmeyi öğrenerek yağdan kilo verilmesi gerektiğini anlattı. benim başladığım diyet için ağır bir diyet demişti ama bütün hafta içinde herşey var örneğin bir gün simit vermiş bir gün yarım kase sütlü tatlı ama akşamı salata yoğurt var. bugün biraz zorlandım ama zaman içinde bünyem alışacak o yüzden sıkı bir şekilde devam ediyorum. gitmek isteyen arkadaşlara biraz olsun yol göstermek istedim herkese kolay gelsin:))

hadi hayırlı olsun... eminim başarırsın... ilk hafta zor geçiyor ama sonra alışıyorsun.. kolay gelsin... verdiğinkilolardan haberdar et

hadi hayırlı olsun... eminim başarırsın... ilk hafta zor geçiyor ama sonra alışıyorsun.. kolay gelsin... verdiğinkilolardan haberdar et

teşekkür ederimm:) pazartesi tekrar gidicem ama o gün de regl olucam inşallah ona rağmen biraz verebilirim çünkü hiçbir şekilde diyetten sapmıyorum bakalım ne olucak.

teşekkür ederimm:) pazartesi tekrar gidicem ama o gün de regl olucam inşallah ona rağmen biraz verebilirim çünkü hiçbir şekilde diyetten sapmıyorum bakalım ne olucak.

ben regl döneminde olmama rağmen vermiştim hep. bol su iç o dönemde. bi de aynı kıyafetlerle git tartılmaya.

ben regl döneminde olmama rağmen vermiştim hep. bol su iç o dönemde. bi de aynı kıyafetlerle git tartılmaya.
eskiden hiç su içmezken şimdi 9 10 bardak su içiyorum 2 3 tane de maden suyu içiyorum. çok fazla tuvalete çıkıyorum o da halsiz bırakıyor sanırım beni

X