Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

Arkadaslar ben 2 haftadir Akupunktur yaptiriyorum ama istahimda hic bir azalma olmadi.Acligi unutttum diyen arkadaslara ne mutlu diyorum.Ben dahada fazla acikiyorum.Olamaz böyle bisey yaaaa.Ama kendimi tutmakla 3 kilo verdim.Yoksa Akupunkturun bir faydasi olmadi bende maalesef.

Bende cuma günü ilk randevu aldım ama gitmedim napsam blimiyorum ki ben çok yemiyorum zaten sadece zamansızlıktan dolayı kendime özel yemek düşünemiyorum yemek yapıyorum ama oğlumda var ben zayıflıyım diye diyet yemeyi yapmam imkansız evdekilere ayrı kendime ayrı nasıl yapıcam bunu yapabilsem akapunktursuzda zayıflarım gidicem şimdi liste verecekler bu listeye uy diyecekler ben ona uyabilsem zaten çok yemek gibi bir problemim yok ki benim napsam acaba kilo vermem de şart ama ay bi akıl verein bana nolur

arkadaşlar mrhaba. Bende 1 hafta oldu başlayalı. Emziriyorum. Ama sorun olmaz dedi doktor yaptırdım. Kilo da verdim. Ama bu hafta daha dün değişti ve ben çok açım.Midem de kazınıyor.Sizin nasıl? Doktorla mı ilgili yoksa
bu akupunktur psikolojik mi etkiliyor insanı

arkadaşlar akupunktur yaptırdım.ama bugün tamamen bozdum rejimi ne olacak böyle.Daha önce gittiğim doktor farklı noktalara takmıştı iğneleri. Acaba bununla ilgisi olabilirmi

ben çok memnunum hemde masrafsız akupunktur 2haftada2kilo gitti hemde hiç yememden kısmadan harika bir çözüm buldum tavsiye ederim merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim gold slim akupunktur küpesi hakkında

ben de akupunktura başladım ....3. haftam cuma günü bitti...toplamda 5 kilo verdim...1 beden inceldim...herkese tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar bende akupunktur yaptırdım bugün daha yeni bakalım inşallah işe yarar ayrıca yanında yeşil kahve de aldım onada başlıycam burda okudum oda çok zayıflatıyomuş

merhaba
ben akupunkturla bir ayda 5.5 kilo verdim. çok memnunum herkese tavsiye ederim. bakırköyde dr. murat tunç'a gidiyorum.

ben zayıflamak istiyorum akupunkturun ne kadar desteği olur yanında diyet programıda veriyolar mı ve ankara bi yer bana tavsiye edebilirmisiniz

Ankara da ANK. hastanesinde sigorta karşılıyor,sadece her seansa 25TL ödeniyor.özeller çok pahalı.aynı dok.özel muayeneside var .ben yeni başladım,bir tanıdık bir ayda 7kğ verdi

kızzllarr akupunktur yaptırmak istiyorum istanbul dudulluda oturuorm bana yakın tawsıye edebilecegınız bı yar var mı ??

Ankara da ANK. hastanesinde sigorta karşılıyor,sadece her seansa 25TL ödeniyor.özeller çok pahalı.aynı dok.özel muayeneside var .ben yeni başladım,bir tanıdık bir ayda 7kğ verdi

selam ankaraya yeni taşındım da akupunkturla daha önce 8 kilo vermiştim şimdi burda da gitmek istiyorum. ank hastanesi demişsiniz orada vücut akupunkturu yapıolar mı?

selam ankaraya yeni taşındım da akupunkturla daha önce 8 kilo vermiştim şimdi burda da gitmek istiyorum. ank hastanesi demişsiniz orada vücut akupunkturu yapıolar mı?

canım bnde bu cumartesı baslıcam akupunktura ıns we ayda 10 kılo werebılen bı arkadasım tawsıye ettı ılk seans 45 sonrakı seanslar ıse 30 mus aslında hıc fena deıl we ankara demette ozel elıf hastanesı bakalım bnde buraya yazarım sonucları haberdar ederız bırbırımız ayrıca suan kı kılom 61 ewlenınce 6 ayda 55 dım esım kılo almamı ıstemıyo ona bısey olmadı ben aldım kılo bakalım ıns yararını gorurum unutmadan aknara hastanesı nerde tam olarak ben cıkarmadm ankarayı daha dogrusu hastanelerın yerını pek bılmıym yardımcı olursanz sewınırm fıyat olarak uygun sankı:)

cnm ank hastanesindeen nasıl randevu alıyorsun yeri nerede birde memnun musun?
bende ankaradayım gitmeyi düşünüyorum da nereye gideceğime karar veremedim.

yahu istanbuldaki hastanelerde yok muuuuuuuuuuu :95: aradım 1-2 yer çok pahalıydı..özel klınık olduqunu için galıba.

bu bahsettiğin seansı 30 olan yer neresi?

arkadaşlar merhaba.konuyu görünce dikkatimi çekti.28 yaşındayım.hep kilo sorunum oldu.bende 5 yıl önce gitmiştim.akupunktura.yanında diyette verdi.valla benim diyetim biraz ağırdı.tamam belki bu tedavinin faydası olmuştur ama.zaten sadece o diyeti yapan herkes zayıflar.bide arkadaşlar insanda şöyle bi psikoloji oluyo.o kadar para veriyorum tedaviye bari diyetede doğru düzgün uyayım diyosun.kilo vereyimde param boşuna gitmesin diyo insan.şahsen ben hep öyle zayıfladım tedavi sürecinde.çünkü herhafta gidiyordum ve 50 tl .düşünün 5 yıl önce.velasıl 7 kilo falan vermiştim ama okuynlar diyicek eee şimdi aldın mı kiloyu tabikide aldım hemde fazlasıyla.

gerçekten arkadaşlar önemli olan beyinde bitirmek.polikistik over hastasıyım.kendi çabamla 20 kilo verdim.halada devam ediyorum.aslında bu tedaviye gidenlerided çok iyi anlıyorum.inanın insan çaresiz kalınca her yolu deniyo.dediğim gibi önemli olan beyinde bitirmek.sonuçta ömür boyu veya her kilo aldığımızda akapunktur a gidecek halimiz yok.
bu tedavinin de kalıcı olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…