- 21 Haziran 2007
- 5.700
- 12
- 46
ben de akupunktura başladım ....3. haftam cuma günü bitti...toplamda 5 kilo verdim...1 beden inceldim...herkese tavsiye ederim
Ankara da ANK. hastanesinde sigorta karşılıyor,sadece her seansa 25TL ödeniyor.özeller çok pahalı.aynı dok.özel muayeneside var .ben yeni başladım,bir tanıdık bir ayda 7kğ verdi
selam ankaraya yeni taşındım da akupunkturla daha önce 8 kilo vermiştim şimdi burda da gitmek istiyorum. ank hastanesi demişsiniz orada vücut akupunkturu yapıolar mı?
Ankara da ANK. hastanesinde sigorta karşılıyor,sadece her seansa 25TL ödeniyor.özeller çok pahalı.aynı dok.özel muayeneside var .ben yeni başladım,bir tanıdık bir ayda 7kğ verdi
canım bnde bu cumartesı baslıcam akupunktura ıns we ayda 10 kılo werebılen bı arkadasım tawsıye ettı ılk seans 45 sonrakı seanslar ıse 30 mus aslında hıc fena deıl we ankara demette ozel elıf hastanesı bakalım bnde buraya yazarım sonucları haberdar ederız bırbırımız ayrıca suan kı kılom 61 ewlenınce 6 ayda 55 dım esım kılo almamı ıstemıyo ona bısey olmadı ben aldım kılo bakalım ıns yararını gorurumunutmadan aknara hastanesı nerde tam olarak ben cıkarmadm ankarayı daha dogrusu hastanelerın yerını pek bılmıym yardımcı olursanz sewınırm fıyat olarak uygun sankı:)
merhaba
ben akupunkturla bir ayda 5.5 kilo verdim. çok memnunum herkese tavsiye ederim. bakırköyde dr. murat tunç'a gidiyorum.