Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

bende bgn akşam için randevu aldım. akşam gidip taktıracağım. umarım faydası olur. bilgi edinmek isteyenler için istanbul kağıthanede ilk seans 30 daha sonra ki seanslar 27,5 tl

merhaba bende alibeyköyde oturuyorum yakınız bana bilgi verirmisiniz lütfen

arkadaşlar bende de senelerdir kilo problemi var.Ama bir türlü veremedim bu kiloları okuduğum kadarıyla akupunkturdan çoğunuz memnunsunuz istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?bende artık kendimle barışık olmak istiyorum

edaeda
sıkma canını daha çok yeni iğnelerin yenilendiği sürede bile adapte olana kadar açlık oluşuyo.ama gerçekçi olmak lazım acıkmıyorum diye bişey yok bence.. ben acıkıyorum fakat midem öle çok kazınmıyor açlıktan başım dönmüyor şekerim düşmüyor ve açlıktan migrenim tutmuyor eee böyle oluncada verilen diyet listesine uymama biraz daha kolaylaşıyor.ben 80 günde 10,5 kilo verdim şu an 100 gün olmak üzere kilo verişim epey azaldı metabolizma yavaşladı galiba...ama sakın yılma bi bakıyorsun 2 kilonun üstünde veriyorsun bi bakıyorsun 300gr veriyorsun...sakın yılma kararlı ol..

Son düzenleme:
daha öncede dediğim gibi benim metabolizma mı yavaşladı bilmiyorum 10 günlük seanslarımın sonunda 800 ile 300 garam arası kilo veriyorum artık sizdede böylemi oldu tecrübelilerden tavsiyelere ihtiyacım var..

slm kızlar ben bugün taktırdım iğneleri ama aşırı ii hissediorum kendimi 93 le başladım hedefim 60 inş vericem. denizlide yaşar gencere gittim seansı 20 tl çoookk uygun annemle beraber taktırdık.. adres tel falan isteyenlere verebilirim orda bi kadınla tanıştım bir ayda 9 kilo vermiş kendisi de 125 kiloyla başlamış helal olsun valla

arkadaşlar bugün tam 1 ay oldu akapunktra başlayalı 5 kilo verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum ben Ankara'da MONADO akapunktura gidiyorum

Evet arkadaslar lutfen Ist.daolanlar hangi doktora,nereye gittigini ve ucretinin ne kadar oldugunu yazabilir mi?
Ben de baslamak istiyorum ama bir turlu nereye gitmeliyim bulamadim, yardimci olun lutfen

Bir de takipteyim, gelismelerinizi de yazin da hem size motivasyon hem de bize gaz olsun:)

Herkese kolay gelsin bu zorlu zayiflama yolunda:)

slm arkadaslar bende bu kılolardan muzdarıbım yer sormussunuz ben gıtmedım ama amcamın gelını dogum yaptı aglıyodu resmen esofman dan baska bısey gıyemıyorum dıye 1 ay sonra bı gordum benden zayıf yemınle :bbo:şok oldum .noldu sana boyle dedım 1 ayda 10 kılo vermiş akupuntur yöntemiyle.dikkat yer söylüyorum...kaydirigubbakcemile istanbul küçükköy asya saglık merkezi ilk seans 25 tl diğer seanslar 15 tl sanırım doktorda bı kadın çarşamba ve cumaları bu saglık merkezındeymiş benden söylemesi...zemuszemus

ben araştırıyorum avrupa yakasında şişli beşiktaş taraflarını seanslar ilk 150 sonrası 70 ile 120 arası değişiyor, neden bukadar fark ediyor çözemiyorum,olumlu sonuç alan arkadaşlar adres versede bizde faydalansak

merhaba arkadaşlar bende eskişehirde akupunktura başladım yıllar önce gittigimde 4 haftada 5 kilo vermiştim şimdi dogum sonrası kılolar için başlıycam nasipse yarın yag ölçümüne bakıcaklar bir an önce zayıflamak istiyorum 20 kilo fazlam var giydiğim hiçbişey yakışmıyor...

merhaba arkadaşlar ben haziran 9 da başladım akapunktur ve rejime 77.5 kg ile şuanda daha 1 ay olmadı 6 kg ye yakın verdim 71.8 im çok iyi gidiyor umarım kalıcı olur ve hepimiz ideal kilomuza düşeriz:)

merhaba ben yeni üye oldum. ben de akupunktura başladım. 9 gün oldu 2 kilo verdim. 1.60 boyundayım.71 küsür ile başladım şu anda 69.7 kiloyum. gerçekten yamak yiyemiyorum psikolojik mi bilmiyorum annem dahil herkez akupunkturu bırakmamı söylüyor, bırakıldığı zaman verdiğin kiloların iki katını alıyormuşsun. tek korkum bu. lütfen daha önce akupunkturla zayıflayanlar cevaplayabilir mi? verdiğiniz kiloların daha fazlasını aldınız mı?

merhaba arkadaşlar
benim 15 kg fazlalıgım var.çok meşhur bir doktora gitmeye karar verdim ve ılk seansta sekreter hanım elime ölüm orucu adı altında bir diyet listesi verdisabah öğle ve akşam sadece 1 adet meyva verdi.doktor ne benımle konustu nede bilgi aldı ssadece iğnelerı batırdı o kadar ve aşırı pahalı sanırım sadece ticari anlamda bakıyor olaya.su anda kulağımda iğne ler var ama ben başka bir doktora gitmek istiyorum en azından ekonomık olanına.bilen varsa lütfen yazabilirmi?
teşekkürler

Herkese selamlar, bende akupunktur ile zayıflamaya karar verenlerdenim süprizzzzz
ilk haftamda 1.2 kg vermişim umarım bu şekilde devam eder, herkese sağlıklı zayıflamalarr

slm arkadaşlar bende 1,5 ayda 6 kg verdim ama hiç yoktan iyidir şuan kendimi daha iyi hissediyorum bu ara rejime uyamıyorum bi motivasyon kaybı var sinir olmaya başladım kendime.ben yıllar önce gitmiştim ve birdaha o kilolarımı geri almadım dahada zayıflamıştım banada çok söylediler kat kat fazlasını alırsın diye ama ben kendim yaşayıp gördüm almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…