Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

arkadaşlar bende akpunktur yaptırmak istiyorum acaba ramazan ayında zorlanır mıyım?

benim arkadaşım bu akupuntur+diyet+ sporla bir haftada 3-4 kilo verdi,dün gördüm ve görünüşünde de baya değişiklik vardı,bu yöntemin zayıflama hariç başka sorunlara da iyi geldiğini söylemiş doktoru

ay rüya gibi haftada 3-4 kilo nereye gitti acaba bilgi verebilir misin

nihat uysal'dı sanırım doktorunun adı,hastane olarak falan detaylı bilmiyorum,öğrenirsem tekrar yazarım

uzun süredir araştırıyorum vermem gereken çok kilo var . tatil dönüşü ilk işim bu olacak . araştırmalarım sonucunda tedavi sonrasının daha önemli olduğu kanaatine vardım.kilo almamaya çok dikkat edilmeli. zayıflamada diyete büyük destek oluyormuş.
netice olarak,bende akpnktr a başlamaya karar verdim.zayıflayınca ilk buraya yazıcam inşallah

slm arkadaşlar bende bugün Akupunktur yaptırdım vermem gereken 15 kg var form çayı ,spor, diyetle, inşallah başarabilirim kilolarımı vermeyi bursada osmangazi tıp merkezinde yaptırdım fiatıda çok uygun arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim :smiley-cool:

selam arkadaşlar geçen hafta akupunktura başladım ve 3 kilo verdim 1 haftada spor yapıorum her gün düzenli 6 km yürüyorum. herkese akupunkturu tavsiye ederim iştahı kesiyor eskisi gibi yeme isteğim yok..

selamlar 2 kg verdim ama çok sıkı diyet yapıyorum günde 1 saat yürüyüş yapıyorum akupunktur'un pek etkili olduğunu sanmıyorum bir dahada gitmedim kulağıma takılan iğneler beni çok rahatsız etti yinede gitmek isteyenler olursa bursada osmangazi tıp merkezine gitmiştim 25 Tl 2 buçuk ay boyunca her hafta gitmen gerekiyormuş

Selam arkadaslar.Ben Akupunkturu bir arkadastan duymustum.O bayaa kilo vermis 3 senedir de almamis geri pek .Arkadas baska bir sehirde yaptirmis ama ben bulundugum sehirde arastirdim ve bugün randevu aldim.Haftaya sali gidicem.Hadi hayirlisi.Migren tedavisiyle 10 kilo aldim.Ben kilo vermeye ugrasirken birde üstüne aldim.Troid hastasiyim ve kilo veremiyorum zaten.Hayatimda hic olmadigim kilolardayim.Bu yüzden kendimden igrenmeye basladim.
Allah'im insallah eski kiloma geri dönerim.Haftaya neler yaptigini yazarim.

ben izmirde bir hekime gittim 2 ayda 8 kilo verdim, ilk muayene 50 sonrakiler 40 tl haftada bir kontrole gidiyorum. düzenli olarak diyet listem değişiyor, hiç spor yapmıyorum. ben oldukça memnun kaldım tavsiye ederim

ben izmirde bir hekime gittim 2 ayda 8 kilo verdim, ilk muayene 50 sonrakiler 40 tl haftada bir kontrole gidiyorum. düzenli olarak diyet listem değişiyor, hiç spor yapmıyorum. ben oldukça memnun kaldım tavsiye ederim
izmir de kime veya nereye gittiğini yazar mısın cnm

Dün Akupunktura gittim.4 tane kulagima birer tanede sag ve sol elime igne batirdi.15 dakika falan durduktan sonra cikardi,yani kulagimda igneleri birakmadi.Dün midem bayaa bulandi.Hemen ise yaradi diye sevindim ama bugün maalesef cok normal aciktim hep.Canim tatli da cekti.Yani bir ise yaramadi galiba bende.Gerci konusmak icin erken ama bakalim.Iki gün sonra yine gidicem,randevum var ve igneleri kulagimda birakmasini söylüycem.Allah'im insallah yardimci olurda 15 kiloyu rahatlikla veririm...

bir zamanlar reductil vardı çok güzel iştah kesiyordu bir kaç kutu bitirdim ama sonra toplatıldı kafamçokkarıştı

canım hangi doktor acaba rica etsem söylermisin ben 65 kiloyum boyum 165 ama kalın kemikli olduğum için kilomu göstermiyorum kaç gösteriyorum dediğimde 60 tır en çok diyorlar :Saruboceq: ama kilo vermek istiyorum hangi doktor o adresi adı saNI NE ACABA

Benim arkadaşım 100 kilo civarıncaydı 70 lerde şu anda 6 ayda verdi o kadar kiloyu ama tedaviye devam ediyor koruma programı

Bende akapunktur düşünüyorum 70 kiloyum 58 olmam lazım nisan sonunda.Ama çok yoğun çalışıp spora halim kalmıyor her yere arabayla gidyorum aksi taktirde 24 saat yetmiyor diye diye 3 yılda 10 kilo yerleşti.Hep memnuniyetsizim kilomdan eşimde daha bi 10 kilo alsan sevinirim.Geçen gün nasıl olduysa ver istersen 40'tan sonra veremezsin dedi.Ucuna ödül koy beni motive etsene diye şımardım.Adam tamam dedi nisan sonunda 55 ol jeep alıcam anaaaaaaaaaaa dedim.Yani şart oldu bana bu kiloları vermek.Kavitasyon yaptıran bi arkadaşım var diyet ve sporda yapıyor 2 ayda 12 kilo verdi 90 lardaydı.Ama beni bu tip uygulamalar beni ürkütüyor yağlar parçalanığ idrarla atılıyor bu yöntemde ya kana karışırsa zaten kolestrolüm var tıkanıklık yaparsa falan diye kuruyor kafam dolayısı ile akapunktur geldi aklıma sanırım bu yola baş vurucam.İSTANBUL BAHÇELİEVLERDE OTURUYORUM ÖNERECEĞİNİZ bi merkez var mı acaba?

Ben de akupunkturla zayıflamaya devam edenlerdenim..
Başladığımda 73.9 idi kilom,86'dan kendi çabamla bu kiloya düşmüştüm ama daha fazla diyet yapamadım,iştahım tekrar artmaya başlayınca akupunkturu çare gördüm.Şu an iki ay olmadı,64 küsür kilolardayım... Nerdeyse iki ayda dokuz on kg gitmiş oluyor ki bu kilolarda kilo vermek zorlaşıyor artık.
Dr.um Anadolu yakasında Çekmeköy'de..Bahçelievler değil de Şişlide Murat Topoğluna gitmiştim daha önce,ama bu kadar memnun kalmamıştım,resmen açlık nedir,acıkma nedir unuttum,hatta bu aralar kilo vermeme az yediğim için yavaşladı,yeni bir liste oluşturmaya karar verdik dr.umla bayram dönüşü..
Bence akupunktur işe yarıyor,kim ne derse desin diyet yaptığım dönemdeki kırılan şevkim,kilo veremeyince vazgeçmelerim yok artık.
Herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…