Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izmir de kime veya nereye gittiğini yazar mısın cnmben izmirde bir hekime gittim 2 ayda 8 kilo verdim, ilk muayene 50 sonrakiler 40 tl haftada bir kontrole gidiyorum. düzenli olarak diyet listem değişiyor, hiç spor yapmıyorum. ben oldukça memnun kaldım tavsiye ederim
Arkadaşlar annem akupunkturla 10 kilo verdi.Şu an 5 kilo daha vermek için devam ediyor.Kendisi guatr hastası..Daha önce nice yöntemler denedi.Doktoru kilo verdikten sonra kilo koruma programından bahsetmiş.Akupunkturdan başka iştahı sağlıklı bir yolla kesen başka bir yöntem sanırım yok.Bunu bu başlığa sadece zayıflamak isteyenlere akupunkturun harika bir çare olduğunu duyurmak amaçlı yazıyorum.Belki bir faydam olur..Ben Kadınlar Kulübünden çok yararlandım.Burası gerçekten ticari kaygısı olmayan harika bir platform.:enbuyukkk:
ben izmirde bir hekime gittim 2 ayda 8 kilo verdim, ilk muayene 50 sonrakiler 40 tl haftada bir kontrole gidiyorum. düzenli olarak diyet listem değişiyor, hiç spor yapmıyorum. ben oldukça memnun kaldım tavsiye ederim