Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

merhaba arkadaşlar,

bana mesaj yazan arkadaşlara özelden cevap veremiyorum bende burdan yazayım dedim
ben murat beye 1 ay gittim bir ayda 4.5 kilo verdim. bunun ilk 3 kilosunu ilk haftada verdim. ilk hafta vücuttaki suyu atıyorsun. benim 10 kilo fazlam vardı. sonrasında biraz ara vereyim kendim yapabiliyorsam gerek yok o kadar para vermeye diye düşündüm. midem küçüldüğü ve az yemeye alıştığımdan tabii irademe de sahip çıkarak toplamda 7 kilo verdim. akupunktur zayıflatmıyor senin iradene sahip çıkman azimli olman gerekiyor. ama tavsiye ederim çünkü şunu görüyorsun heeee demekki kilo verebiliyormuşum diyorsun. zayıfladıkça kendine güvenin artıyor, daha çok dikkat ediyorsun kendine, moralin yerine geliyor. akupunktur diyetini sinirlenmeden, strese sokmadan yapmanı sağlıyor. boğazını tutmazsan hiçbir işe yaramaz yani. heee tokluk hisside veriyor tabii biraz. ama bence git 1-2 ay sonrasında devam edebiliyorsan kendin devam et derim. ilk seans 50 diğerlerine 40 lira ödedim

merhaba arkadaşlar,

bana mesaj yazan arkadaşlara özelden cevap veremiyorum bende burdan yazayım dedim
ben murat beye 1 ay gittim bir ayda 4.5 kilo verdim. bunun ilk 3 kilosunu ilk haftada verdim. ilk hafta vücuttaki suyu atıyorsun. benim 10 kilo fazlam vardı. sonrasında biraz ara vereyim kendim yapabiliyorsam gerek yok o kadar para vermeye diye düşündüm. midem küçüldüğü ve az yemeye alıştığımdan tabii irademe de sahip çıkarak toplamda 7 kilo verdim. akupunktur zayıflatmıyor senin iradene sahip çıkman azimli olman gerekiyor. ama tavsiye ederim çünkü şunu görüyorsun heeee demekki kilo verebiliyormuşum diyorsun. zayıfladıkça kendine güvenin artıyor, daha çok dikkat ediyorsun kendine, moralin yerine geliyor. akupunktur diyetini sinirlenmeden, strese sokmadan yapmanı sağlıyor. boğazını tutmazsan hiçbir işe yaramaz yani. heee tokluk hisside veriyor tabii biraz. ama bence gidin 1-2 ay sonrasında devam edebiliyorsan kendin devam et derim. ilk seans 50 diğerlerine 40 lira ödedim

Kızlar buqun için randewu aldım..akupunktur yaptırıcam..ama içimden bi korku war..ya soradan fazlasıyla kılo alırsm die.. :18: uufff ama yeme alıskanlıqımı deıstırırsm kılo falan almam dimi..üüff morallll lüüttfennnnnnnn

Merhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra yeni bir kilo verme girişimiyle yeniden KK dayım. 6 Martta akupunktur seanslarına 82.6 kg ile başladım. ilk haftanın sonunda 80.9 kg çıktım tartıda. ancak o hafta hastaneye doktorun gelmemesi nedeniyle iğneler değiştirilemedi. 15 günün sonunda ise 80.4 kg ye düşmüştüm. bu arada gittiğim hastaneye yeni bir uzman gelmişti. yeni gelen uzmanın dediğine göre iğneler her hafta mutlaka değiştirilmeliymiş, etkisi azalıyormuş yoksa. ilk seansın üstünden 15 gün geçtiği için bugünden başlıyor sayıyoruz dedi. yani 80.4 ten tekrar başlamış olduk. bakalım cumartesiye kadar ne kadar eksileceğim.
bence akupunkturun direk etkisi yok zayıflamada. ancak açlık, halsizlik hissini ortadan kaldırdığı kesin. yediklerime tabii ki dikkat ediyorum. bol su içmeye özen gösteriyorum. az da olsa egzersiz yapmaya çabalıyorum. bir de her hafta vücut analiz cihazına gireceğimden, doktorum karşısına çıkacağımdan, kendimi disiplin altında hissedip bu çizginin dışına çıkmamaya çalışıyorum.
Gelişmelerle burada olacağımm

Merhabalar herkese,
Herşeyden önce herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum.
Ben de polikistik over sendromu olduğu teşhisini koydu doktor. 2hafta önce. Ve ben 1 yıl içerisinde tam 28 kilo aldım. Şuan 88 kiloyum. Akupunktur ile zayıflamak istiyorum. Okulum bitti evdeyim. İş arıyorum ama hala bulamadım. Eliptik bisikletim olmasına rağmen yüzüne bile bakmıyorum. Evde oturmaktan çok sıkıldım. Çalışıyorken şu halimden çok daha fazla yiyordum herşeyi yerdim hemde ama asla 55 kilonun üstüne çıkmazdım. Sonra evlilik hazırlıkları başladı herkes normalde kilo verirken ben aldım. 60 Kilo oldum. Sonra evlendim kaldım öyle bir süre. Taşındım sonra Kocaeli'ne. Geçen yıl ocak ayından bu yana dediğim gibi 28kg aldım. Sonra doktora gittim belirttiğim rahatsızlığım çıktı işte. Ve çok morelim bozuk. Her gün ağlıyorum. Sık sık ama az az yiyorum. Ama kendimi kaldırıp spor yapmıyorum. Çünkü çok sıkıldım çokkkk evde oturmaktan. Şimdide diyorum ki akupunktur'a başlayayım. Belki her hafta dışarı çıkmak ve onnda desteği ile veririm kilolarımı. Hepinizden destek bekliyorum. Birde şu etken de var tabi. Polikistik over sendromu olanlar çok daha zor kilo veriyorlarmış. Benim gibi olanlar var ise bilgilerini benimle paylaşabilirlermi?

Ankara da ANK. hastanesinde sigorta karşılıyor,sadece her seansa 25TL ödeniyor.özeller çok pahalı.aynı dok.özel muayeneside var .ben yeni başladım,bir tanıdık bir ayda 7kğ verdi

bu hastanedeki doktorun adı ne? hastenenin sitesine baktım ama bi bilgi bulamadım. ben de başlamak istiyorum akupunktura tekrar

Selamlar, ben de herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum. Forgotten_realm, canım senin sorunlarınla benimkiler de hemen hemen aynılar tek farkımız ben senden yaşça büyüğüm, sen daha çok gençsin bu yaşta ne kisti bu böyle, geçmiş olsun inşallah kendiliğinden yok olur canım, benim de 3 yıl evvel rahimimi aldılar büyük bir miyom yüzünden, fakat daha 39 yaşında olduğum için erken menapoza girmiyim diye yumurtalıkları almadılar, tabi malum ameliyattan kısa bir süre sonra yumurtalıklarda kist oluşmaya başladı, polikistik over sendromu dendi ve ben 20 kilo aldım ameliyattan bu yana, artık bayağı bir yük hissetmeye başladım sırtımda ve 110 kiloya dayandım nerdeyse bu arada hipotroidim de var ben de levotiron kullanıyorum, neyse uzatmıyım bu gün karar verdim akupunktura başlamaya, inşallah yarın gidicem ve iğneleri yiyicem bi güzel :)) ameliyattan önce de gitmiştim ve 6 ayda 12 kilo vermiştim, inşallah yine vericem sana da tavsiye ederim, aynı bisikletten bende de var üzerinde çamaşır kurutuyorum ara sıra, yok canım yok kendi kendine olmuyo, ama öbür türlü motive oluyorsun kilo verenleri gördükçe, hem de her gün 1 saat yürüyüş veriyor doktor bisiklet filan değil açık havada yürüyüş bir de tabi unlu ve tatlılardan uzak durmak gerekiyor mümkün olduğu kadar, umudunu yitirme bak senin kilon benimkinin yanında hiçmiş ben yarından itibaren gelişmeleri yazıcam inşallah hoşçakalın

Valla bende Akapunturla zayıflıyanlardanım.Çokta memnunum.Saglıklı bir şekilde ve üstelik geri almadan.98 kiloydum.1 ayda 92,5 kilo oldum.toplamda 5,50 kilo verdim.
Hiç düşünmeden gidin derim ben.Ama dogru bir yere.
Araştırmadan gitmeyin.Paranıza yazık olmasın.

Selam,

Ben de bir dönem akupunktura gittim.. bana faydası hani o diyet yaparken baş ağrıları olur ya onda faydası oldu ve de midem sorunlu benim.. ülser var.. ayrıca reflüm de var biraz da mide asidimi düzenledi.. bunun dışında yok benim iştihamı kesiyor filan durumu yok.. olay siz de bitiyor.. aynı yere devam eden arkadaşlarımda var .. onlarda aynı.. sadece daha kolay rejim yapmanıza destek.. bi de tabi gidince tartılcam dr görcek yemeyim duygusu var o da çok etkili.. sonuçta para veriyorsun değsin diyorsn.. bu arada bırakncıa alınıyor kilolar diyenler var.. bu sadece akup. değil her rejim için geçerli bence.. önemli olan kafayı düzeltmek.. yine de önerirmsn derseniz evet denenmeli bence.. ben maltepe istanbulda bir yere gidiyordum seans 30 tl baya da giden var oraya.. ama şunu söylyim kafada bitirmesseniz ne fayda.. ben ne güzel bi ara leslie yapıyordm ne güzel de kilo vermiştm.. off gene başlamalıyım.. leslie yi spor yapmayan herkese tavsiye ederim.. herkese başarılar..

Son düzenleme:

limonlu bahçe merhaba canım, aslında haklısın akupunkturun iştah kestiği filan yok sadece motive oluyorsun o kadar, bir de dediğin gibi tartıda eksik çıkmam lazım, yoksa doktor ya da etraftaki kişiler ne der korkusu dimi,ben de maltepede oturuyorum ve maltepe tıp merkezine gidiyordum daha önce bugün tekrar başlıyıcaktım gidemedim olmadı, acaba sende mi aynı yere gidiyodun,bu arada leslie nedir canım biraz bilgi verirsen sevinirim kendinize iyi bakın arkadaşlar

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için. Size de çok çok geçmiş olsun. Sizden güzel haberler bekliyorum. Ben şuanda akupunktur yapan iyi bir yer arıyorum Kocaeli civarında ama henüz bulamadım. Bilen var ise önerilerini dikkate alacağım memnuniyet ile.

cnm merhaba, evet maltepe tıp merkezine gidiyordum başı kapalı bi bayan var ya ona gidiyordum.. leslie evde yapılan bir spor bu forumda da bazı sayfalarda var.. google a leslie a walk yazabilirsin çk çok faydalı ve kiloya ek olarak vücudu sıkılaştırıyor..

akupunkturun zayıflamaya faydası olduğu kesin.bu sebeple izmirde önerebileceğiniz bir akupunktur uzmanı arıyorum.eğer bildiğiniz bir uzman varsa lütfen yardımcı olurmusunuz.bu sene tek başıma açlık hissimle başa çıkamıyorum.doymak nedir bilmiyorum.diyetisyenede gitsem fayda göremiyeceğim çünkü diyet listeleri tek başına açlık hissimi bastırmıyor.yorgun ve halsiz olmamı sağlıyor.akupunktur açlık hissini bastırıp halsizlik sorununu ortadan kaldırdığı için tam bana göre inşallah sizlerin tavsiyesiyle iyi bir uzaman bulabilirim

Merhaba, İzmirde ben Alparslan Bilen'e gitmiştim. Çok memnun kaldım ama koruma programını yapamadım. Şimdi Ankara'dayım. Burda iyi bir akupunktur uzmanı tavsiye edebilecek olan var mı?

Merhaba, İzmirde ben Alparslan Bilen'e gitmiştim. Çok memnun kaldım ama koruma programını yapamadım. Şimdi Ankara'dayım. Burda iyi bir akupunktur uzmanı tavsiye edebilecek olan var mı?

alpaslan bileni tavsiye edermisiniz yani.kaç hafta gittiniz ne kadar kilo kaybınız oldu merak ediyorum.birde okuduğum kadarıyka koruma dönemide çok önemliymiş.siz korumayı yapmadığınız için geriye kilo aldınızmı.forumda ankarada kızılay merekzinden bahsediyorlardı hem ucuz hemde gidenler memnundu.izmirde bir uzman bulabilirmiyim diye okurken ankarayla ilgili dikkatimi çekmişti.vaktiniz aolur alpaslan bilenle ilgili bilgi verirseniz sevinirim

Alpaslan Bey'e 4 sene önce 88 kiloda başladım. 4 - 4,5 ay sonra 72 ye inince nasıl olsa yaz geldi, artık çok kilo verdim diyip, koruma programını ihmal edip bıraktım. 3 ay kilo almadım ama sonra tekrar kilo alınca gitmeye yüzüm olmadı. Bu seferde başka bir doktora gittim. Alpaslan Bey her hafta verdiği diyeti değiştirip, dondurma bile yememe izin veren ve yorgunluk, bitkinlik hissetmeden, forumdaki arkadaşların aksine hiç tohumları ovuşturtmayan bir uzman. Ben çok memnundum ama dediğim gibi artık kilo veriyorum, süperim ben diye bırakınca , kendime de dikkat etmeyince kilonun geri dönüşü çok kötü oldu.

bilginiz için çok teşekkür ederim.aslında kiloyu geri almak yeme alışkanlıklarımızla alakalı.aman verdim nasıl olsa deyip eskiye geri dönüş yapıyoruz.bende daha önce 90 ilşe başlayıp 72 ye kadar gelmiştim kendi uyguladığım diyetle.ama şimdi yapamıyorum.akupunktur düşünmemdeki amaç diyette olduğum zaman aşırı stresli oluyorum dokunsalar patlıyacak gibi herşeye öfkeleniyorum açlık hissimle başa çıkamıyorum.Alpaslan beydende fiyat alıp bu hafta içinde karar vermem gerek.tekrardam bilgileriniz için çok teşekkürler

rica ederim, defalarca kilo alıp verdim, hep dikkat etmedim, sizin de dediğiniz gibi stresli olmak veya pastane önünden geçerken canımın hep birşeyler çekmesi kabus gibiydi normal diyetlerde. Akupunktura bende tekrar başlayacağım, umarım başarılı oluruz. :)

inşallah başarılı oluruz.elimde telefona yapıştım artık.izmirdeki numarasını bulduğum tüm akupunktur uzmanlarını arıyorum.Alsancak bölgesinde fiyatlar uçmuş.ilk seanslar 100 sonarası 75 .Çalışmayan ev hanımı olarak beni maddi açıdan azıcık sıkıntıya sokacak gibi.Alpaslan beyden daha fiyat alamadım telefonu cevap vermiyor.
böyle giderse tercihimi cemil buharalıdan yana kullanacağım hem evime yakın hemde fiyatı uygun.haftada b,ir alsancağa gidip gelmek gerçekten problem olacak.Alpaslan beyden de fiyat alayım aklımda kalmasın çünkü onu öneren var sizsiniz.öneri çok önemli çünkü.

bugün özel mesajla bi arkadaş cemil buharalıyı sormuş özel mesaj yazamadığım için belki yeniden konuyu okur diye buraya belirtmek istiyorum.Alp Cemil Buharalı karşıyakada ve ilk seans için 60 daha sonra için 50 tl istiyor.uzman hakkında benimde fazla bilgim yok karşıyakada sadece bu uzmanın adına rastaldığım için ilgilendim.inşallah odegil okursunuz çünkü mesajla cvp veremediğim için kendimi mahçup hissediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…