Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

selam serap ;

ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim.bana 75 dendi.gümüş iğne diye bir yer. :tomato::tomato::tomato::tomato:

biraz önce görüştüm piyasaya göre ne çok pahalı nede ucuz sen ne kadar zamandır kullanıyosun açıkcası ben daha önce hap kullandım kilo verdim ama geri de aldım amacım kilom sabitlensin

serapcım ben dün başladım.gerçekten bugun kendimi çok iyi hissediyorum. doktorumda çok iyi. sen ne kullandın bilmiyorum ama ben daha önce lida kullandım 10 kilo verdim. ama bir bucuk yıl içinde o kiloyu yeniden aldım.ama onun sağlık acısından zaralarını da gördüm. ama inşallah bundan sonuç alacağıma inanıyorum.:1hug:

serapcım ben dün başladım.gerçekten bugun kendimi çok iyi hissediyorum. doktorumda çok iyi. sen ne kullandın bilmiyorum ama ben daha önce lida kullandım 10 kilo verdim. ama bir bucuk yıl içinde o kiloyu yeniden aldım.ama onun sağlık acısından zaralarını da gördüm. ama inşallah bundan sonuç alacağıma inanıyorum.:1hug:

BEN ÇOK HATA YAPTIM MEKSİKA BİBERİ VE 4 YIL ÖNCE LİDA KULLANDIM İYİ KİLO VERDİM AMA GERİDE ALDIM EN SON 2 AY ÖNCE 3AYDA 13 KİLO VERMİŞTİM TRAFİK KAZASI YAPTIM VE SPORU BIRAKTIM VE KİLOLAR GERİ GELİD SPORA TEKRAR BAŞLADIM BAKALIM SENDEN 1 HAFTA SONRA SONUÇLARI MERAKLA BEKLİYO OLACAGIMhihoyyyt

canım çok geçmiş olsun.inşallah verirsin tekrar. buraya yazacağım sonuçları opuyorumnanaktan

merhaba ben de yeni katıldım aranıza...

bugün ilk akupuntr seansıma gittim. kulağımda altı tane iğne var şuan... diyet de verdi doktor; tatlı yasakkkkkkkkkkkkkkk :gitme:

ama şöyle bir sorunum var ben hala acıkıyorummmmmmmmmm, forumu baştan sona okudum herkes bir şekilde faydalanmış, daha rahat yapmış diyetini. benim gözüm halan yiyeceklerde...

ne zaman gelecek bu tokluk hissi arkadaşlarrr, yoksa ben de mi bir sorun varrr CADIARZU

help help

merhaba arkadaşlar
biraz geç yazdım ama kusura bakmayın ancak fırsat buldum.
ilk hafta 1 kilo verdim. biraz umudum kayboldu ama pes etmedim. ama ben o hafta son 2 gün diyetimi bozdum ve doktorumda söyledi uymamışsın diye.ama bu hafta daha iyiyim.bu arada bitki çayları aldım.
yene yazarım ben herkese sağlıklı günler....

merhaba hanımlar
bende uzun zamandır yazamadım ben neyaptımki yarın 4 haftayı bitirmiş olacağım 3 hafta sonunda 5.500 gr verdm bakalım yarın ne kadar vermişim görücessss doktordan sonra tekrar yazarım

Arkadaşlar sorum arada kaynamış sanırım o bakımdan yenileme ihtiyacı duydum..
İzmirde akupunktur yaptıranlardan rica ediyorum , doktor adı , adresi ve fiyatını
bilen bi zahmet yazsın bende değerlendireyim ...
Şimdiden çok teşekkür ederim ..
Sağlıcakla kalın ...

Arkadaşlar sorum arada kaynamış sanırım o bakımdan yenileme ihtiyacı duydum..
İzmirde akupunktur yaptıranlardan rica ediyorum , doktor adı , adresi ve fiyatını
bilen bi zahmet yazsın bende değerlendireyim ...
Şimdiden çok teşekkür ederim ..
Sağlıcakla kalın ...

slm cnm.bende izmirde oturuyorum.bugün ilk defa akapunktur yaptırdım.alsancakta ibrahim bağcıya gidiyorum.bakalım nasıl bir sonuç alıcam.umarım işe yarar.:sinifsinif:

bende bgn akşam için randevu aldım. akşam gidip taktıracağım. umarım faydası olur. bilgi edinmek isteyenler için istanbul kağıthanede ilk seans 30 daha sonra ki seanslar 27,5 tl

bende bgn akşam için randevu aldım. akşam gidip taktıracağım. umarım faydası olur. bilgi edinmek isteyenler için istanbul kağıthanede ilk seans 30 daha sonra ki seanslar 27,5 tl

nekadar şanslısın canım istanbul böyle şeylerde daha ucuz.hayırlı olsun.hihoyyyt

bende basladım 4 gun once akapunktura sımdılık 1,5 kılo gıttı ,hic sıkıntı yasamadım
inşallah vermem gereken 15 kılo daha var,boyle devam eder

benım dayımın kız 20 kılo verdi akapunturla istediği kiloya kavuşdu. bende başlamayı düşünuyorum benımde bi 15 kılo fazlam var sağlığım içinde vermem gerekiyo agdetlerim düzelecek

bazı devlet hastanelerinde akupunktur poliklinikleri varmış. sanırım devlette fiyatlar daha uygundur.. hem devlet hastanesindeki prosedürleri izlerken yaşayacağınız sıkıntıdan dolayı kilo vermeye başlayacağınız için, işe 1-0 önde başlayabilirsiniz :)

Merhaba arkadaşlar,
Kendimi bildim bileli kilo verdim aldım. En sonunda bir teşhis konuldu. ınsüli direncim yüksek olduğu için bu durumdaymışım. ılaç ve bir beslenme programı verildi. Ancak beslenme programını uygularken akupunkturda yardım almak istiyorum. Forumu okurken Bağcılar'da bir kliniğe giden arkadaşı okudum.Gnydn64[/B] Ben de Bağcılar' da oturuyorum. Gittiğin yerin adını verebilir misin?

Merhaba,
Bağcılar' da akupunktur yaptıran arkadaşlardan bir cevap gelmedi. Başlamak için sabırsızlanıyorum ve sizden haber bekliyorum :-)

Arkadaşlar,
Hiç kimse girmiyor mu foruma? Bir umut hâlâ cevap bekliyorum. Bağcılar'da giden arkadaşlar bilgi vermeyecek misiniz? :çok üzgünüm:

X