Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara da iyi bir uzman arıyorum.işin uzmanına yaptırmadıkça işe yaramıyor.daha önce ankara hastanesine yaptırdım sonuç sıfır.
sizce akupunkturun değil de verdikleri diyet sayesinde mi zayıflıyorsunuz.yani iğneye gerek yok mu sizce. bu bir aldatmaca mı acaba?
kesınlıkle faydası var o verdıklerı dıyetı zaten akupunktur olmasa uygulayamazsınız akupunktur hem kaslarınızı koruyor hemde açlık hıssetmıorsunuz enerjı verıor bırcok vucuda sagladıgı olumlu etkenler var o yuzden akupunktur ıle verılen dıyetı tek basına yapmamanızı onerırım kendımde akupunktura gıdıyorum
merhaba hanımlar, cok caresizim ltfen yardım edin 16 aylık bebegim var ve ben 90 kiloya merdiven dayamıs durumdayım akapunktur ile kilo vermek istiyorum fakat gidebilecegim yakın bir merkez bulamıyorum.sultangazide oturuyorum gaziosmanpasa bayrampasa ve yakın ilcelere gidebilirim ancak lütfen bana gidebilecegim bir merkez tavsiye edin ve fiyat bilgisi verin simdiden tesekkürler...
Selam kızlar
akupunktur yaptıralı 3 gün oldu ve kulağım feci ağrıyor üstüne yatamıyorum. Sizde de böyle oldumu alışma sürecimi ilk zamanlar biraz ağrı yapar dedi doktor ama tekrar gitsemmi bilemedim![]()
Merhaba,
benim de bi kere inanılmaz ağrım olmuştu. O iğneyi çıkarıp tekrar taktı. Açıklaması şöyleydi doktorumun: Akupunktur iğneleri noktasal çalışma olduğundan bazen iğne yandaki sinir ucuna değebiliyormuş, bu da ağrı yapıyormuş. Bazen hafif ağrı yapar elinle dokunduğunda ama üzerine yatamıyacağın kadar çok ağrıması ne demek bilirim. Uygunsan git ve konuş doktorunla derim ben.
evet haklısın yarın gidip konuşucam doktorumla. Sol kulağımda bir tek bu ağrı, bir sorun olduğu belli. Teşekkür ederim cevabın için :)
Merhaba,
71 kiloda 19.02.2014'te başladığım akupuntur maceramda 3. haftamı geride bıraktım. Bu güne kadar toplamda 2kg verdim. Bu hafta sadece 200gr vermiş görünüyorum ama adet dönemi içinde olduğum için bu normalmiş. Vücut bu dönemde güzel su topluyo! Haftaya umarım 68'e iner hatta geçerim...
Haftaya 1 ay bittiği için ilk başladığım gün yaptığımız Yağ-Su-Kas analizini tekrar yapıcaz. Böylece bu verdiğim kilolar yağlardan mı gidiyor yoksa yanlış yerlerden mi görücez.
Aynı ivmeyle gidersem Mayısın son haftasında istediğim kiloya ulaşmış oluyorumHerşeyin planlandığı gibi gitmesi dileğiyle, herkese sevgiler. Sağlıklı zayıflamalar!
Merhaba,
71 kiloda 19.02.2014'te başladığım akupuntur maceramda 3. haftamı geride bıraktım. Bu güne kadar toplamda 2kg verdim. Bu hafta sadece 200gr vermiş görünüyorum ama adet dönemi içinde olduğum için bu normalmiş. Vücut bu dönemde güzel su topluyo! Haftaya umarım 68'e iner hatta geçerim...
Haftaya 1 ay bittiği için ilk başladığım gün yaptığımız Yağ-Su-Kas analizini tekrar yapıcaz. Böylece bu verdiğim kilolar yağlardan mı gidiyor yoksa yanlış yerlerden mi görücez.
Aynı ivmeyle gidersem Mayısın son haftasında istediğim kiloya ulaşmış oluyorumHerşeyin planlandığı gibi gitmesi dileğiyle, herkese sevgiler. Sağlıklı zayıflamalar!
diyet eşliğindemı kilo verdiniz yoksa sadece akapuntur mu işe yatadı
Selam kızlar daha öncesindede yazmıştım akupuntura başladıgımı fakat tokluk hissi konusunda sıkıntı yasadım 4 seans sonrasında ve gıttıgım yerde başka bı bayan Ali sezenden bahsetti ünlü doktoruymuş cok ünlüymüş kendisi felan ve haftada 5 kilo verdiriyormus tabı ona gorede parasını alıyor ben önceki gıttıgım yere seans basına 75 verıordum ve haftada ıkı kez gıdıordum daha cabuk verebılmek adına Ali Sezen ise 165 alıor seans başına pazartesi gittim aşırı yogundu ofisi çok otantik .. : ) neyse kendısının bıraz degısık bırı oldugunu duymustum ama okdrını tahmın etmıordum ılk randevunuzda check up yapıor ve okdr cok ve hızlı konusuyor kı bı ara adam kafayı sıyırmıs olmalı dedıgımı hatırlıorum zaten bı kac dakıka hıc bısey anlamadımama İNANILMAZ! tüm hastalıklarımı bildi ve bılmedıklerımıde soyledı, check up sonrası seans basladı 50 60 a yakın ıgne vardı ve en onemlısı dıyet yıcek hıcbısey yok her öğün meyve yıyorsunuz ve gunde 8 adet maden suyu verıor uygulaması zor degıl cunku acıklık pek hıssetmıorsunuz