evet bir haftam geride kaldı vee 2 kg verdim ama önümde daha çok yolum var.ilk başlarda pek bişy hissetmedim ama şimdi daha iyiyim kendimi tok hissediyorum.aslında benimki sırf alışkanlık olmuş sürekli atıştırıoymuşum onu fark ettim.dr demişti zaten alışkanlıkarını değiştirmelisin diye.hatta bu hafta çokta uyamadım listeye.kendimi sürekli yerken buluyodum aç olmadığım halde.ona rağmen verdim bu kiloyu çok az spor yapabiledim.
bi de semtimizde 25 tlye çinli bi kadın buldum o tohum koyuyomuş kulağa,ve o daha iyi diye okudum int. ten.saanırım ona gidicem artık diğeri 50 tl ye çok geliyo yaa.o çinli kadına da gidenleri bi yerlerde okumuştum,iyi diye bugün kendisiyle de tanıştım iyi gibi.kulağımdaki akupunkturlarımın yerlerinide hiç beğenmedi sen sadce para verdiğin için diyet yapmışsın zayıflaman ondan dedi.deiğim gibi ilk hafta olunca pek de bi şey anlamadım zati. neyse o dr da iyiydi ama kötülemek istemem onu da.
herkese kolay gelsiiin.turkbayragi
bende büyükçekmecede oturuyorum sanırım siz tıp 2000 deki bayandan bahsediyorsunuz bende bugün aynı bayana akapunktur yaptırdım (tohum) olanından.
farkındayım aradan çok zaman geçti ama o gittiğiniz dönemde memnun kaldınız mı akapunkturdan ve doktordan görürseniz ve cevaplarsanız çok memnun olurum. sevgiler..