• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

Evet canım maalesef...
Doktor biraz dinlenip devam edersek daha başarılı oluruz dedi.
Sen ne yaptın?
Ben devam ediyorum ama son hafta kilo veremedim,diyet listesinden uzaklaştım.verdiğim kiloyu almamaya çalışıyorum şimdilik.
ayın 23 ünde yani perşembe günü tekrar gidicem.Sanırım ben devam edersem yavaş yavaş verebilicem.Öyle çok hızlı veremiyorum.
Sen de hepten bırakma bence, kışın kilo alınıyo dikkat etmezsen.

arkadaslar merhaba dogum sonrası kilolarıyla basım belada 12 kilo fazlam varmış işime geri dönebilmem için en kısa zamanda vermem lazım. cok acil akupunktur yaptırmayı dusunuyorum. gaziosmanpaşa ya da beylikdüzü civarında tavsiye edebilceginiz yer doktor var mı?

ankara da iyi bir uzman arıyorum.işin uzmanına yaptırmadıkça işe yaramıyor.daha önce ankara hastanesine yaptırdım sonuç sıfır.

Arkadaşlar bu hafta itibari ile akupunktura başlamış bulunmaktayım haftada 2 kez gidiyorum ve onerdıklerı dıyetı uyguluyorum artı spor yapmaya calısıorum şu anda 1 hafta oldu ve 2 kez gitmiş bulunuyorum hayırlısıyla fazla kilolarımı atmayı planlıyorum bu sekılde yapıp kılo veren arkadaslar varmı acaba ??

Arkadaşlar bu hafta itibari ile akupunktura başlamış bulunmaktayım haftada 2 kez gidiyorum ve onerdıklerı dıyetı uyguluyorum artı spor yapmaya calısıorum şu anda 1 hafta oldu ve 2 kez gitmiş bulunuyorum hayırlısıyla fazla kilolarımı atmayı planlıyorum bu sekılde yapıp kılo veren arkadaslar varmı acaba ??

Merhaba, 2010 yılında akupunktur ile 2 ayda 12 kilo vermiştim. Boyum 1.64, yaşım 28, dolayısıyla ideal kilom 57-58 civarı. Dün akşam taktırdım iğnelerimi. Bu sabah itibariyle hazırım, güçlüyüm kararlıyım. Şu an 71 kiloyum. Bakalım istediğim noktaya ne kadar sürede gelicem.

Tabi önemli olan sonrasında diyet bitti özgürlüğüne kapılıp kendimi koyvermemek. Sürekli kendime tekrarlıyorum; bu bir diyet değil sadece sağlıklı ve normal olan bir beslenme biçimi. Herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum. :3:

4.seansa gıdecegım,haftada bır yanı,acıyan kulagım ve uyuyamadıgım geceler harıcınde hayatımda bır dgeısıklık yok,doktorun verdıgı 1000kalorılık lısteye uyup hergun 1 saat kostuktan sonra bu ezıyete zaten gerek yok.ıyısı kotusu erbabı acemısı bılemem ama akapunktur zayıflamada etkın degıl,5 gun dukan dıyetı yapsam 5kg veırırdım kı

Dün 1. haftamı bitirdim. 1,5 kilo vermişim. Tabi ilk hafta giden su vesaire ama kendimi iyi hissediyorum:)

Diyetim çok sert değil ama tabi temel yasakları var. Akupunktur eskisine göre yarım porsiyon az yediğimde bile beni doyurabildiği için seviyorum:) Diyet yaptığımı anlamadan diyet yapıorum. Haftada 2 kere yarım kase sütlü tatlım bile var! Daha ne isterim:21:

Bugün Akupuntura başladım,kilom 71.7 ..Doktorun verdiği liste diyet listesi değil aslında,sağlıklı beslenme listesi bence.)..Hedef 62 kg...Haydi bana ve tüm kilo vermek isteyenlere kolay gelsin,,Kilo verirken daha sıkı olmanız için spor şart...Yürüyün yürüyün arkadaşlar...)..Haftaya cuma görüşmek üzere,hayırlı cumalar...

Selam kızlar daha öncesindede yazmıştım akupuntura başladıgımı fakat tokluk hissi konusunda sıkıntı yasadım 4 seans sonrasında ve gıttıgım yerde başka bı bayan Ali sezenden bahsetti ünlü doktoruymuş cok ünlüymüş kendisi felan ve haftada 5 kilo verdiriyormus tabı ona gorede parasını alıyor ben önceki gıttıgım yere seans basına 75 verıordum ve haftada ıkı kez gıdıordum daha cabuk verebılmek adına Ali Sezen ise 165 alıor seans başına pazartesi gittim aşırı yogundu ofisi çok otantik .. : ) neyse kendısının bıraz degısık bırı oldugunu duymustum ama okdrını tahmın etmıordum ılk randevunuzda check up yapıor ve okdr cok ve hızlı konusuyor kı bı ara adam kafayı sıyırmıs olmalı dedıgımı hatırlıorum zaten bı kac dakıka hıc bısey anlamadım :D ama İNANILMAZ! tüm hastalıklarımı bildi ve bılmedıklerımıde soyledı, check up sonrası seans basladı 50 60 a yakın ıgne vardı ve en onemlısı dıyet yıcek hıcbısey yok her öğün meyve yıyorsunuz ve gunde 8 adet maden suyu verıor uygulaması zor degıl cunku acıklık pek hıssetmıorsunuz

akupunktur nasıl oluyor,bilgi verirmisiniz. ücreti ne kadar oluyor. seans başına ne kadar ödeniyor vs?

valla arkadaşım ben 1 hafta önce bakırköy kızılayda kulak akupunkturu yaptırdım hiç bir etkisi yok kesinlikle denemeyin

valla arkadaşım ben 1 hafta önce bakırköy kızılayda kulak akupunkturu yaptırdım hiç bir etkisi yok kesinlikle denemeyin

akupunkturdaki hedefiniz neydi. ağrınız mı var, yoksa zayıflamak için mi. bir de gidenlerin tecrübeleri önemli.

Ben geçen yıl yaptırdım uzun bir süre devlet hastanesinde seans başı 27 liraydı böyle kadınları kurbanlık koyun gibi oturtup tek tek sırayla hepsine yapıp bekletiyolardı bende akupunktura güvenerek yedim sporda yapmadım o zamanlar 1-2 kilo verdim sadece :/ :(

Ben geçen yıl yaptırdım uzun bir süre devlet hastanesinde seans başı 27 liraydı böyle kadınları kurbanlık koyun gibi oturtup tek tek sırayla hepsine yapıp bekletiyolardı bende akupunktura güvenerek yedim sporda yapmadım o zamanlar 1-2 kilo verdim sadece :/ :(
sence faydası olur mu?yani akupunktur+normal beslenme+yürüyüş ile?

2 haftam bitti 3. haftama başladım. 2 kilo verdim şu an 69KG'ım. Doktorumla anlaşmamız haftada 1 kg içindi zaten.

Bu arada haftasonları diyeti bozup rakı sofralarına kaydığım da oldu ama sonrasında 30dk yerine 45dk yürüdüm... Akupunkturun ilk haftası çok zordur, vücudun iğnelere alışması için 2. haftayı beklemeden karar vermeyin derim. 2 hafta çok rahat geçti benim, tatlı krizim inanılmaz azaldı. Hatta 3. haftaya girdiğinde bazı öğünleri zorla yemeye başlıyosun. Azla doyabildiğini görmek çok güzel bir duyguymuş:)

Tabi herkes kendi deneyimlerine göre bir yargıda bulunur. Ben bu konuda oldukça şanslı olduğumu düşünüyorum. İyi bir doktorla rahat bir program uygulayarak haftada 1'er 2'şer veriorm:) İzmir'deki, daha doğrudu Karşıyaka'daki arkadaşlara doktorumu gururla tavsiye edebilirim.

2 haftam bitti 3. haftama başladım. 2 kilo verdim şu an 69KG'ım. Doktorumla anlaşmamız haftada 1 kg içindi zaten.

Bu arada haftasonları diyeti bozup rakı sofralarına kaydığım da oldu ama sonrasında 30dk yerine 45dk yürüdüm... Akupunkturun ilk haftası çok zordur, vücudun iğnelere alışması için 2. haftayı beklemeden karar vermeyin derim. 2 hafta çok rahat geçti benim, tatlı krizim inanılmaz azaldı. Hatta 3. haftaya girdiğinde bazı öğünleri zorla yemeye başlıyosun. Azla doyabildiğini görmek çok güzel bir duyguymuş:)

Tabi herkes kendi deneyimlerine göre bir yargıda bulunur. Ben bu konuda oldukça şanslı olduğumu düşünüyorum. İyi bir doktorla rahat bir program uygulayarak haftada 1'er 2'şer veriorm:) İzmir'deki, daha doğrudu Karşıyaka'daki arkadaşlara doktorumu gururla tavsiye edebilirim.

akupunktura gittiğin süreler ve ücretler hakkında bilgi verirmisin. kulak akupunkturda sürekli kulağında bir iğne ile mi dolaşıyorsun.ben özel bir hastaneye gideceğim sanırım.ben ilçede yaşıyorum. bunun için her sferinde il merkezine 2saa t otobüs ile gitmem gerekiyor. sence değer mi?

akupunktura gittiğin süreler ve ücretler hakkında bilgi verirmisin. kulak akupunkturda sürekli kulağında bir iğne ile mi dolaşıyorsun.ben özel bir hastaneye gideceğim sanırım.ben ilçede yaşıyorum. bunun için her sferinde il merkezine 2saa t otobüs ile gitmem gerekiyor. sence değer mi?

Benim gittiğim doktor seans başına 70TL alıyor. Her hafta 1 seansa gidiyorsun. İstediğin kiloya geldikten sonra bir süre 6 ayda bir gidip kilo sabitleme uyguluyormuşsun sanırım.

İğnelerle ilgili olarak; daha önce gittğim bir doktor sadece tohum yapıştırıyordu mesela, bu doktor hem tohum hem de iğne kullanıyor. İğneleri minicik raptiyeye benziyor ama ucu daha ince ve dış kısmı sarmal gibi. Sinir noktalarını bulduktan sonra oralara bunları yerleştiriyor ve sonrasında düşmesin diye üzerine bant yapıştırıyor, ten rengi olduğu için kimse kulağımda bir şey olduğunu anlamıyor. Gayet rahat banyo yapabiliyorum, denize- havuza girebiliyorum. Her hafta eski iğneler çıkıyor, yerine yenisi takılıyor.

Gideceğin hastane iyi ve temiz bir yerse ve doktorun da düzgün görünüyorsa neden olmasın. Haftada bir kere il merkezine gitmek senin için de bir değişiklik olur belki:)

Yine de şunu belirtmek isterim, zayıflatan şey akupunktur ya da iğneler değil. Tamamen beslenme şeklinde ve hayatına hareket eklemenle alakalı. Akupunktur benim için kendimi tutamadığım dönemden, sakin döneme geçerken destek veren bir disiplin oluyor. Çabuk doyuyorum, tatlı krizlerim azalıyor, midem ve bağrsaklarım kafayı yemiyor (ki çok sorunludur). He akupunkturu bırakınca bunlar geri dönecekmi, hayır. Çünkü ben zayıfken zaten böyle sıkıntılarım yoktu. Eğer sen sağlıklı beslenme yöntemini kendi iradenle uygulabiliyorsan zaten akupunktura ihtiyacın yoktur. Sağlıklı zayıflamalar dilerim...

Back
X