arkadaşlar ben siteye henüz kayıt oldum ve çok beğeniyorum hepinize merhaba ben ankara sincanda oturuyorum ve akapunktura başlamak istiyorum korkunç zor günler geçiriyorum bu kilolar nedeniyle boyum 1.75 ve85 kiloyum eşim benden tiksindiğini sölüyor lütfen akapunktur konusunda bilgisi olan yada ne bileyim ankarada yer bilen fiyat bilen varsa yazsın çok ciidi sıkıntılar yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
slm ggril benim mesaj sayım az olduğu için özelden atamadım sana.
ben Büyükçekmece de oturuyorum.özel Kolan Hastanesine gidiyorum.Bayrampaşa semt polikliniği sana yakınsa 10 tl ye seansı yada bakırköyde kızılay tıp merkezinde 30 tl ye yapıyolarmış ikisinide internetten aratabilirsin bilgi alabilirsin.kolay gelsin
Forumda ilk mesajım bu. 26 yaşındayım ve ergenliğimden bu yaşıma kadar hep kiloluydum - kilolu olmaktan kastım 167 boy 80-85 kilo. 2009 senesinde tanıştığım bir arkadaşım benden daha kiloluydu (aynı boy ve 105 kilo) ve tanıştığımız esnada akupunktura başlamıştı. Nisan ayından Ağustos ayına kadar gözlemledim kendisini, yaklaşık olarak 17-18 kilo kadar verdi ve ben de o sırada kararımı verdim. Ramazan ayı geçtikten sonra ben de gidecektim, ama bu kararı almak kolay olmadı tabii, maddi külfet bir yandan, psikolojik hazır bulunuşluk, daha önceki yenilgiler vs. 2009 Ekim ayında ben de arkadaşımın gittiği doktora gittim - ilk gün ilk şokumu yaşadım 92.3 kiloydum! Hikayem böyle başladı...
Doktorumun verdiği diyete harfi harfine uydum, diyet öyle ölüm diyeti falan değildi - en büyük zorluk hiç ama hiç tuz kullanmamaktı; akupunktur yapılırken tuz kullanılmaması gerektiği, fazla tuzun ödem tutulmasına neden olduğu, vs. gibi nedenlerle tuzu hayatımdan tamamen çıkardım (ekmeği ya da yoğurdu tuzsuz yemedim yanlış anlaşılmasın, sadece pişirdiğim yemeklere hiç tuz koymadım). Her gün en az bir saat kadar yürüyüşümü yaptım- bol bol su içtim. Diyetim her zaman aynı değildi, kilo vermem durduğunda iki üç günlük proteinsiz diyetler, vücudum ödem topladığında ayrı diyet gibi değişiklikler vardı. Doktorum ilk on gün tüm vücuda akupunktur iğnesi uyguladı, sonra da haftada bir kez kontrollere gittim ve sadece kulağıma uyguladı. Her hafta tartıldım, haftada iki kiloya yakın verdiğim de oldu, bazı haftalar tartıda fazla çıktığım da oldu...
Akupunkturun faydaları (doğru ellerde yapıldığında) saymakla bitmez, kronik ağrılarımı giderdi, iştahımı baskıladı ve en önemlisi hep enerji doluydum, halsiz veya bitkin hissetmedim kendimi. Bu arada, aynı zamanda polikistik over hastası olduğumu da belirtmek isterim zira şu anda kistlerim oldukça azaldı ve reglim 50-55 günü bulurken 28-30 günde bir olmaya başladı.
Şu anda 66 kiloyum, hedeflediğim kilo 60kg. Artık daha yavaş kilo veriyorum ama hala dikkat ediyorum.
Bir sene önce başlayan maceramı, uzaktan hep takip ettiğim ama bugüne kadar üye olmadığım bu samimi forumda paylaşmak istedim, çünkü şu anda bir arkadaşım aynı benim bir sene önceki halimde ve beni bu macerada yalnız bırakmayan diğer arkadaşım gibi ben de onu yalnız bırakmıyorum. Bu bir sene içerisinde anladım ki, inanınca herşey mümkün ve herşeyden önemlisi karamsarlığa kapılmamak - en güzel tedavi umut ve mutluluk, bunlardan mahrum kalmamanız ve sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle...
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, hangi doktora gittin canım?
soran bendim :))
ücreti ne kadar canım onu da yazarmısın
bazıları 2 aylık şu kdar 3 aylık şu kdar diyormuş sanırım
senin ki nasıl
en son üç ay için 730TL idi. ilk on gün vücut akupunkturu yapılırken tüm ücret alınıyor sonrasındaki 2 ay 20 gün için başka hiçbir ücret ödenmiyor. google da monado akupunktur yazarsanız internet sitesi çıkıyor, ayrıntılı bilgi mevcut bir de aradığınızda sekreter gerekli bilgileri veriyor.
kilosuz, dertsiz, sağlıklı günler dilerim :1hug:
ben tunalı hilmi caddesinde monado akupunktur adında muayenehanesi olan dr. seçkin kuluhan'a gittim. özel mesajdan soran arkadaşlar da olmuş yeni olduğum için cevap yazamadım kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?