Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ramazanda akupunktur zor olur m acaba =( kimse birşey yazmamış ama
çok teşekkür ederim canım saol valla az kaldı ramazan bitiyo zaten hemen taktırırım,)bayrampaşa düşünüyorum
lütfen yardım ...... kızlar bugun ankarada bı akapuntur merkezıne gittim kan aldılar ve ayın 30una randövü verdiler haftada bı çağıracagız kulagındakı iğneyı değişdirmek için dediler ve her hafta 30 tl ücret istediler makul müdür bilgi verırsenız sevınırım. kulaga takılan iğne haftada bır mı değişiyo sizinde
evet bir haftam geride kaldı vee 2 kg verdim ama önümde daha çok yolum var.ilk başlarda pek bişy hissetmedim ama şimdi daha iyiyim kendimi tok hissediyorum.aslında benimki sırf alışkanlık olmuş sürekli atıştırıoymuşum onu fark ettim.dr demişti zaten alışkanlıkarını değiştirmelisin diye.hatta bu hafta çokta uyamadım listeye.kendimi sürekli yerken buluyodum aç olmadığım halde.ona rağmen verdim bu kiloyu çok az spor yapabiledim.
bi de semtimizde 25 tlye çinli bi kadın buldum o tohum koyuyomuş kulağa,ve o daha iyi diye okudum int. ten.saanırım ona gidicem artık diğeri 50 tl ye çok geliyo yaa.o çinli kadına da gidenleri bi yerlerde okumuştum,iyi diye bugün kendisiyle de tanıştım iyi gibi.kulağımdaki akupunkturlarımın yerlerinide hiç beğenmedi sen sadce para verdiğin için diyet yapmışsın zayıflaman ondan dedi.deiğim gibi ilk hafta olunca pek de bi şey anlamadım zati. neyse o dr da iyiydi ama kötülemek istemem onu da.
herkese kolay gelsiiin.turkbayragi