Akupunktur ile zayıflayanlar

denizlide seansı 20tl iki kulağa birden takıyor ve göbektende takıyor ekstra ücret almıyor

çok teşekkür ederim canım saol valla az kaldı ramazan bitiyo zaten hemen taktırırım,)bayrampaşa düşünüyorum

çok teşekkür ederim canım saol valla az kaldı ramazan bitiyo zaten hemen taktırırım,)bayrampaşa düşünüyorum

merhaba echoo bende bayrampaşaya gitmeyi düşünüyorum fiyatı uygun diye
sen daha önceden gittin mi bilmiyorum ama giden birilerinden hic duyum aldın mı
tedaviyi nasıl uyguluyorlarmış,,,bünyeye göre değişiyor gerci ama kilo verdirebiliyor mu acaba

canım ben daha gitmedim 13ünde felan gidebilirim anca.tam olarak nerede onu da bilmiyorum.oraya giden kimseyi tanımıyorum ama akupunktur yaptıran bi tanıdıgımız var baya zayıfladı.iştahı kapanmış cok rahat hemen gidip taktırasım var yani

echoo ben de bayrampaşa ya gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra bakalım ne yapacaz
benimde kafama takılan bi sürü şey var ama oraya giden birileri yok burda sanırım.artık biz gidince yazarız sonuçları,hadi hayırlısı artık,bekliyorum gelişmelerini

evet kızlar sanırım biz ücümüz gideceğiz ve bayrampaşanın yorumlarını biz burada paylaşacağız orası cok uzak yer olduğu icin ve sanırım kimse bayrampaşa daki bu yerin varlığını bilmediği icin gidenler yok,,,
echoo bende 19 eylülde başlamayı düşünüyorum,nasıl gidileceğini kadıköyden tarif edebilirimyada nereden gideceksin?belki yardımcı olabilirm

bende bu gün nasipse yeniden başlamayı düşüüyorum.
63 kg.
3kilo versem bana yeter.
bizim dr diyette veriyor ve mutlaka günde 1 tane sade soda şart diyor.
diyet=sabah.peynir,sınırsız domates,salatalık şekersiz çay
aralarda.meyve
öylen.yoğurt,salata
akşam.hazır çorba,mantar yada tarhana olabilir diyor.vee sınırsız salata

arkadaşlar bayrampaşa semt polikliniğine gideniniz oldu mu???
ben de yarın gitmek istiyorum (tabi bulabilirsem).

giden varsa bilgi versin lütfen, özellikle dr.nasıl ilgili mi???
tek kulağa mı takıyor, diyet listesi nasıl....

lütfen yardım ...... kızlar bugun ankarada bı akapuntur merkezıne gittim kan aldılar ve ayın 30una randövü verdiler haftada bı çağıracagız kulagındakı iğneyı değişdirmek için dediler ve her hafta 30 tl ücret istediler makul müdür bilgi verırsenız sevınırım. kulaga takılan iğne haftada bır mı değişiyo sizinde

hala başlayamadım ben de bi ya.ama şuna karar verdim B.paşa bana da çok uzak olduğu için oturduğum semtte seansı 50 tlye buldum cumaya oraya gitcem inşallah.
bi başlasaydık hayırlısıyla.kızlar gelişmeleri de yazın ama lütfen ben de yazıcam söz.

kujum gittiğin yer neresi bilgi verirsen sevinirim, ücret bence gayet makul

ulucanlar semt polıkınıgıne gidiyorum kan verdım ayın 30da oradayım

evet bugün itibariyle ben de başladım.ilk sensa 100tl sonrakilere 50tl istediler.kulaktan göbekten,diz altından ve bi tanede kafamdan yaptı.dr. iyi konuşkan,rahatlatıyor insanı.bakırköy kızılayda görev yapan dr. kendisi.bi diyet listesi verdi.makul bi liste çok zorlayıcı değil.şu an itibariyle pek bişey yani tok olma adına hissetmiyorum.gelişmeleri yazıcam.

slm ggril benim mesaj sayım az olduğu için özelden atamadım sana.
ben Büyükçekmece de oturuyorum.özel Kolan Hastanesine gidiyorum.Bayrampaşa semt polikliniği sana yakınsa 10 tl ye seansı yada bakırköyde kızılay tıp merkezinde 30 tl ye yapıyolarmış ikisinide internetten aratabilirsin bilgi alabilirsin.kolay gelsin

bugün gidip akupunktur tedavisine basladım.şimdilik bir sey hissetmiyorum gelişmeleri yazarım

evet bir haftam geride kaldı vee 2 kg verdim ama önümde daha çok yolum var.ilk başlarda pek bişy hissetmedim ama şimdi daha iyiyim kendimi tok hissediyorum.aslında benimki sırf alışkanlık olmuş sürekli atıştırıoymuşum onu fark ettim.dr demişti zaten alışkanlıkarını değiştirmelisin diye.hatta bu hafta çokta uyamadım listeye.kendimi sürekli yerken buluyodum aç olmadığım halde.ona rağmen verdim bu kiloyu çok az spor yapabiledim.
bi de semtimizde 25 tlye çinli bi kadın buldum o tohum koyuyomuş kulağa,ve o daha iyi diye okudum int. ten.saanırım ona gidicem artık diğeri 50 tl ye çok geliyo yaa.o çinli kadına da gidenleri bi yerlerde okumuştum,iyi diye bugün kendisiyle de tanıştım iyi gibi.kulağımdaki akupunkturlarımın yerlerinide hiç beğenmedi sen sadce para verdiğin için diyet yapmışsın zayıflaman ondan dedi.deiğim gibi ilk hafta olunca pek de bi şey anlamadım zati. neyse o dr da iyiydi ama kötülemek istemem onu da.
herkese kolay gelsiiin.turkbayragi

aa bunu duymamıştım ilginç geldi.lütfen gelişmeleri bizimle paylaşırmısın.ben vandayım.benim doktorun tayini çıktı başkada akapuntur uyguluyan yok.akapuntur küpesini araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…