• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

Bügün Maltepe Polikliniğini aradım haftasonu randevusuz gidiliyormuş, öncesinde tahlil isteniyormu diye sordum telefondaki bayan istenmediğini söyledi, giden arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirmi? Birde yağ kas su ölçümü yapan tartıyla tartıyormu akapunktur uzmanı ? Sanırım orada önceden böyle bir tartı vardı hala varmı bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.

bende maltepe polikinliğine gittim herhangi bir tahlil vs. yapmıyorlar. tartıda klasik dijital bir tartı.

bende maltepe polikinliğine gittim herhangi bir tahlil vs. yapmıyorlar. tartıda klasik dijital bir tartı.

Kayınvalidem Eskişehirde yaptırıyor dr. önce bazı tahliller yaptırmış kansayımı falan, diyetisyenler de iherzaman ster metobolik bir sorun olup olmadığını anlamak için. Bahsettiğim tartıda tartılmanın avantajıda diyetini doğru uygulayıp uygulmadığını görmek yada verilen diyetin doğru olduğunu anlamak için gerekli bence. Kilo veriliyor ama acaba yağdanmı kastanmı sudanmı? Kastan kaybetmek son derece sağlıksız olur ve vücutta sarkmalara hatta daha fazla yağlanmalara bile sebep olabilir. Suyun da vücuttan gereğinden fazla atılmaması yada tutulmaması gerekir. Akapunktur uzmanı dr. sanırım polikilinikte hizmet verdiğine göre, ama bence bunlarda önemli..

merhaba arkadaşlar bende 2 gün önce taktırdım.birde benim reflü ve gastritim var doktora bunuda söyledim.zaten kilolarıda reflü tedavisi sırasında kullandığım ilaçlar yüzünden aldım:(( doktor reflüm için kulağım içine ayrıca bir iğne daha taktığını söyledi... ancak benim anlamadığım kulağını sürekli ovala dedi, sizde ovalıyormusunuz. birde açıktığınızda mı yoksa aklınıza geldiğinizde mi ovalıyorsunuz.

kızlar ben hala 69 um 13 gündür aynı hızla devam ediyorum ama kilo veremiyorum. sanırım duraklama dönemine girdim. benimle aynı durumda olan varmı? varsa neler yaptınız.

kızlar yormları okudmda.bayrampaşada akapunktur uygulatanlar memnunlar mı fiyatlar ygn bende deneyeyim diyorum=( 10-15 gibi fiyatlar gördümde yani süper

Son düzenleme:
merhabalar ben de başlamak istiyorum. kilom 67 boyum 1.55. artık bebek düşünüyoruz onun öncesinde vermem gerekli fazlalıkları. ramazan ayı da yaklaştı acaba ramazanda zor olur mu diyet?
birde ümran mı iyi; yoksa maltepe mi?

nette biraz araştırdım dini açıdan bi sakıncası yokmuş.oklm açılana kadar zayıflamam lazım ramazanda olsa yaptırıcam.( ya peki duş felan alındıgında yadA havuza girildiğinde bi problem çıkar mıki?

merhaba hanımlar,
uzun süredir araştırıyorum akupunkturu ve forumunuzu takip ediyorum. sonunda karar verdim ve akupunktura başlamaya karar verdim.. ümraniye de ayten hanıma giden arkadaşlar ne kadar sürede kaç kilo verdiniz paylaşırsanız çok sevinirim. ben de ona gideceğim çünkü meraktan ölüyorum etkileri nasıl olur dye...
ayın 21'inde başlayacağım ve gelişmeleri yazarım mutlaka:lepi:

selam hanımlarrr
ben ankara dayım ve akupunktura başlamak istiyorum tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bi yer var mııııbilmiyorumkismile

SLM ARKADAŞLAR
bu konu benimde kafama yattı ben de en kısa zamanda başlıyorum.
gelişmeleri bildiricem.
Büyükçekmece-Beylikdüzü taraflaarında bildiğiniz iyi ve fiyatı da uygun bi doktor var mı
hadi hayırlısı herkese
kaydirigubbakcemile5

16 / 08/ 2010 da başladım. başladığımda 72,800 kilodaydım.26 /08/2010 da gittim.
şimdiki kilom tam 71 kg. ilk seansta sağ kulağıma taktı şimdise sol kulağımda.
rejim yapmak çok çok kolay yaa verdiği diyette nerdeyse hiçbişey yok ama çok rahat yapıyosun ve hiç acıkmıyosun yemezsen bile :)))))

3.seansıma gidecem p.tesi günü :)

yavaşmı ilerliyorum ya ????

Back
X