• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

Kızlar herkese selam, ya Allah aşkına bu 30lara 40lara seanslar İstanbulun neresinde ??? Nereye gidiyorsunuz? Ben levent-şişli taraflarındayım, fiyat sormadığım yer kalmadı diye düşünüyorum ve aldığım en düşük fiyat seans başı 100 tl. Kafayı yicem ya? yardımcı olursanız sevinirim

ben anadolu yakasındayım. ama derimki sana semt polikinliklerine bak. bunlar belediyenin olduğu için fiyatlar 30 - 40 arası . yoksa dışarıdaki doktorlar en az 70-80

esmmer : senin kulağına iğne mi takılıyor? yoksa manyetik bilye mi ?

bir tane iğneye benzer bişey takıyor, gerisi bilye. o iğne de iştah bölgesine takılıyormuş, orası biraz zor uyarı alırmış. ama bilye çok , yani kulağımı ilk gören biraz ıiğhh diyor :). bazen, saçımı küçük ev filminin kızları gibi, kulakları örter şekilde örüyorum :)

Dün ıtibariyle Akupunktur Ve Lipoliz ıgnelerine Başladım :)) ınşallah Etkisini Görürüm Yaklaşık 40 Dakika Göbek Ve Basen Eritme Hareketleri Ve Geceleri Yürüyüş Yapıyorum... Bir Hafta Sonra Bakalım Durum Ne Olacak :))) zemuszemus

bir tane iğneye benzer bişey takıyor, gerisi bilye. o iğne de iştah bölgesine takılıyormuş, orası biraz zor uyarı alırmış. ama bilye çok , yani kulağımı ilk gören biraz ıiğhh diyor :). bazen, saçımı küçük ev filminin kızları gibi, kulakları örter şekilde örüyorum :)

ben perşembe ayten hanıma gittim. oraya bir bayan geldi. acaba senmisin diye düşündüm. :)) ama tutturamadım :)) bayanın başka bi şikayeti varmış. bu arada perşembe 72,400 çıktım. ama sanırım ödemim çözülüyor. Sabah tartıldım. 71,200

merhaba arkadaşlar!aranıza yeni katıldım .akupunkturu görünce hemen buraya geldim çünkü bende akupunkturla zayıflayanlardanım.geçen sene 3 ayda tam 15 kg verdim.çok memnun kaldım.bırakalı neredeyse 14 ay oldu ve şu an 5 kg almış durumdayım.şu an onu vermeye çalışıyorum.kilo vermek için pek çok yol denedim tabii ki en güzeli spor ama akupunkturu çabuk sonuç almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim....kolay gelsinn...

merhaba arkadaşlar!aranıza yeni katıldım .akupunkturu görünce hemen buraya geldim çünkü bende akupunkturla zayıflayanlardanım.geçen sene 3 ayda tam 15 kg verdim.çok memnun kaldım.bırakalı neredeyse 14 ay oldu ve şu an 5 kg almış durumdayım.şu an onu vermeye çalışıyorum.kilo vermek için pek çok yol denedim tabii ki en güzeli spor ama akupunkturu çabuk sonuç almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim....kolay gelsinn...

bizden daha tecrübeli olarak aramız hoşgeldin :)zemuszemus

ben perşembe ayten hanıma gittim. oraya bir bayan geldi. acaba senmisin diye düşündüm. :)) ama tutturamadım :)) bayanın başka bi şikayeti varmış. bu arada perşembe 72,400 çıktım. ama sanırım ödemim çözülüyor. Sabah tartıldım. 71,200

beni bu aralar ayten hanımda göremezsin, tatildeyim. 1 hafta oldu, burada diyet yapmak akıntıya kürek çekmek kadar zor. daha hareketliyim ama akşam yemekleri geç oluyor, gündüz ne kadar dikkat etsem de akşam yemeği beni zorlayacak. henüz kilo almadım ama verebileceğimi de sanmıyorum neyse almıyım da. gelince doğru seansa.:)
sevgiler...

aramıza hoşgeldin, 15 kiloyu veren 5 kiloyu çok rahat verir bence, nasıl kilo verdiğini keşfetmişsindir muhakkkak, başarılar...

beni bu aralar ayten hanımda göremezsin, tatildeyim. 1 hafta oldu, burada diyet yapmak akıntıya kürek çekmek kadar zor. daha hareketliyim ama akşam yemekleri geç oluyor, gündüz ne kadar dikkat etsem de akşam yemeği beni zorlayacak. henüz kilo almadım ama verebileceğimi de sanmıyorum neyse almıyım da. gelince doğru seansa.:)
sevgiler...
sen iyisin ben kendimi protesto ediyorum ve tatile gitmiyorum. Tatili birak 2 haftadır hafta sonları şiledeyim. ama denize bile girmedim. tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğumu geçen ay regl döneminde canım bir tatlı çekti inananmazsın. güzel bir limonlu cheesecake yaptım ve afiyetle yedim :)) ama sonra vicdan azabı çektim o ayrı.

sen iyisin ben kendimi protesto ediyorum ve tatile gitmiyorum. Tatili birak 2 haftadır hafta sonları şiledeyim. ama denize bile girmedim. tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğumu geçen ay regl döneminde canım bir tatlı çekti inananmazsın. güzel bir limonlu cheesecake yaptım ve afiyetle yedim :)) ama sonra vicdan azabı çektim o ayrı.

amaan boşver, o kadar da olsun. canın sağolsun, iyi yapmışsın :) bikaç gün dikkat edip tolere edersin canım.

selam kızlar ben doğum yaptım ve sonrasında emzirme döneminde 82 kiloya kadar çıktım sonra diyet yapmaya karar verdim ve bi 4,5 kilo verdim sonra durdu motivasyonumda bozuldu heralde..sonrasında akapunktura başladım 4,5 ayda 14,2 kilo verdim ve dr mun önerisi ile 63,3 kilo da bıraktım .2 aydırda korumadayım bi değişiklik olmadı kilomda..neredeyse 20 kilo kaybettim ve bu çok gurur verici bir durum herkesin bu duyguyu tatmasını dilerim..

kızlar bugün seansım vardı. 70,400 olmuşum. 70 günde 9,6 kg verdim. hedefe 10,4 kg kaldı .

Son düzenleme:
bir haftadır benden başka yazan olmamış. Bu arada bende 69,200 oldum. Yıllar sonra 6 lı rakamları gördüm harika bir şey :)) essmer arkadaşım nerelerdesin

bende bir aydır bıraktım.haftaya başlıycam bıraktığımda 62 idim bir ayda 2 kilo aldım 64 olmuşum.

Merhaba,

Ben akapunkturla zayıflama programını denemek istiyorum 2. hamileliğimde sadece 2 kilo aldım ama zaten çok kilolu idim doğumdan 1 ay sonra 80 kiloydum 3-4 ay gibi kısa bir sürede 100 kilo oldum hatta bir ara 104 ü bile buldu yaz gelince yürüyüşler falan 4 kilosu gitti. Kayınvalidem akapunkturla 1.5 ayda 10 kilo verdi diyetine sadık kalıyor tabi ama o başka şehirde ben İstanbul' da yaşıyorum Maltepe Polikiliğine hep giderim ama akapunktur uzmanı olduğunu buradan öğrendim en kısa sürede gideceğim, umarım diyeti de uygulayabilirim.

kesinlikle akupunktura gitmeni tavsiye ederim
diyetine uymak çok zor değil.zaten açlık hissin btmiş oluyor.

kesinlikle akupunktura gitmeni tavsiye ederim
diyetine uymak çok zor değil.zaten açlık hissin btmiş oluyor.[/QUOT

10 yıl önce 4 kilo fazlalığımı vermek için gitmiştim ama işe yaramadı bende devam etmedim çabuk bıraktım, açlık ve miğde kazınmasına iyi geliyormuş ama inşallah sonuç alarım birde ben aşırı derecede tatlı, çikolata yiyiyorum ama öyle böyle değil aşırı sanırım buda engellenebiliyormuş

Bügün Maltepe Polikliniğini aradım haftasonu randevusuz gidiliyormuş, öncesinde tahlil isteniyormu diye sordum telefondaki bayan istenmediğini söyledi, giden arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirmi? Birde yağ kas su ölçümü yapan tartıyla tartıyormu akapunktur uzmanı ? Sanırım orada önceden böyle bir tartı vardı hala varmı bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.

Back
X