Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akupunktur ile İlgili Detaylı Bilgiler
- Konu Sahibi Elif
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende dün akşam gidip iğneleri taktırdım ilk farkettiğim açlık duygusunun azalması ve dikkatim arttı sanki
umarım bende doğum kilolarımdan senin gibi kurtulabilirim.
şuanda 76,8 kiloyum doğumdan önce 65 kiloydum boyum 1,73
umarım yine 65 kiloya düşebilirim.
Doktor 900 kcal lik bir liste verdi listede herşey var
yani rahat rahat diyet yapılabilir gibi duruyor bakalım sonucu yazarım
nerede başladığını öğrenebilrimiyim acaba bende gitmeyi düşünüyorum
şu aralar...fiyatta yazarsan..?
ya migren ağıları için giden varmı akapunktura ben bi noraloji dktoruna danıştım hiç bir faydası olmaz sadece kısa bi süre psikolojik rhatlarsın dedi kafam karıştı boş yerede gitmiş olmak istemiyorum bi bilgisi olan arkadaşlar vrsa lütfen yardımcı olsun fisfisfis
Ben fibromiyalji için gitmiştim aynı zamanda migren ve epilepsi rahatsızlığım vardı.epilepsim 6 ay sonra migrenim 1 yıl sonra tamamen geçti.fibromiyalji için hala gidiyorum.Sanırım siz İstanbul dasınız.Ben şehir dışından 3 ayda bir gittiğim için bu kadar uzun sürdü.İsterseniz doktorumun adını verebilirim.Her akupunktur yapana güvenmeyin.Benim doktorum dünyadaki sayılı uzmanlardan.Geçmiş olsunÇok üzgünüm çoook
Ben fibromiyalji için gitmiştim aynı zamanda migren ve epilepsi rahatsızlığım vardı.epilepsim 6 ay sonra migrenim 1 yıl sonra tamamen geçti.fibromiyalji için hala gidiyorum.Sanırım siz İstanbul dasınız.Ben şehir dışından 3 ayda bir gittiğim için bu kadar uzun sürdü.İsterseniz doktorumun adını verebilirim.Her akupunktur yapana güvenmeyin.Benim doktorum dünyadaki sayılı uzmanlardan.Geçmiş olsunÇok üzgünüm çoook
yazarmısın cnm doktorunun ismini rica etsem..bende başlamayı düşünüyorum..
yazarmısın cnm doktorunun ismini rica etsem..bende başlamayı düşünüyorum..
doktorumun Adı İsmail Maraş.Geçmiş olsun
arkadaşlar bende 2 gün önce taktırdım ama doktor dogru düzgün diyet vermedi dediği şu oldu ne yiyorsan yarısını yiyceksin mesela fasulye pilav diyo fasulyeyi yicen mesela pilavı yemicen siz böle bi diyet gördünüz mü bana saçma geldi ama akapultur dan mı dan mı yok sa psikolojıkmi bilmiyorum ama bana igne taktırdım ya zayıflıcam yemek içmek düşünme yok psikoljım öle şu ana ama halen midem zil çalıyo neyse denicem bi ay bakalım sonuç ne olcek 10 kilo versem canıma minnet belki de başka doktora giderim ama bakalım verirsem kilo yazarım size :))
arkadaşlar bende 2 gün önce taktırdım ama doktor dogru düzgün diyet vermedi dediği şu oldu ne yiyorsan yarısını yiyceksin mesela fasulye pilav diyo fasulyeyi yicen mesela pilavı yemicen siz böle bi diyet gördünüz mü bana saçma geldi ama akapultur dan mı dan mı yok sa psikolojıkmi bilmiyorum ama bana igne taktırdım ya zayıflıcam yemek içmek düşünme yok psikoljım öle şu ana ama halen midem zil çalıyo neyse denicem bi ay bakalım sonuç ne olcek 10 kilo versem canıma minnet belki de başka doktora giderim ama bakalım verirsem kilo yazarım size :))
hadi bakalım allah muvaffak etsin.akapunturun seansı ne kadar.haftada kaç kere gidiyorsun
zayıflama için akupunktur tedavisi olan arkadaşlara önemli bir uyarıdır .a.s
ben bu işi denemiş ve yarım bırakmış biri olarak diyorum ki. eğer akupunktur tedavisine başlayıp kilo verirseniz mutlaka koruma programlarına devam edin. kilo verdim diyerek sakın yarım bırakmayın arkadaşlar . zira verdiğinizin 2 katını geri alıyorsunuz.
sevgilerimle. sengözlerimebaksanab
ben bu işi denemiş ve yarım bırakmış biri olarak diyorum ki. eğer akupunktur tedavisine başlayıp kilo verirseniz mutlaka koruma programlarına devam edin. kilo verdim diyerek sakın yarım bırakmayın arkadaşlar . zira verdiğinizin 2 katını geri alıyorsunuz.
sevgilerimle. sengözlerimebaksanab
selam kızlar..
bir sene de tam 14 kilo alarak rekor kırdığımı düşünüyorum..kendimi berbat hissediyorum:çok üzgünüm:
akupunktur tedavisi için bir doktor buldum..şimdi onu denemeyi düşünüyorum yalnız birkaç arkadaşımdan duymuştum..tedavi bırakıldıktan sonra kilolar aynen geri alınıyor diye eğer böyle olursa ben mahvolurumsenağlama
zayıflamak istiyorum artık ya :mymeka:
bir sene de tam 14 kilo alarak rekor kırdığımı düşünüyorum..kendimi berbat hissediyorum:çok üzgünüm:
akupunktur tedavisi için bir doktor buldum..şimdi onu denemeyi düşünüyorum yalnız birkaç arkadaşımdan duymuştum..tedavi bırakıldıktan sonra kilolar aynen geri alınıyor diye eğer böyle olursa ben mahvolurumsenağlama
zayıflamak istiyorum artık ya :mymeka:
Arkadaslar ben fatih de bir yer buldum. Her seans 20ytl imis ilk seans son seans yok haftada 2 gün doktor geliyormus. diyet vermiyormus.
Bizimle beraber çalışan kadın 2,5 aydır gidiyormus üstelik yeni söyledi.
91,5 kilo dan baslamıs ilk hafta yaklasık 4 kilo vermis sonra yavaslamıs tabi şu an 86 kilo imis. Yani 2 ayda toplam5,5 kilo vermis. su an duraksadım diyor ama karnı acıkmıyormus ve halsizlik falan yokmus.
Bende düşünüyorum ama ilk haftadan sonra hareket olmamıs birazcanımı sıktı. Yaptıranlar daha çok bilgi verebilir mi????
Bizimle beraber çalışan kadın 2,5 aydır gidiyormus üstelik yeni söyledi.
91,5 kilo dan baslamıs ilk hafta yaklasık 4 kilo vermis sonra yavaslamıs tabi şu an 86 kilo imis. Yani 2 ayda toplam5,5 kilo vermis. su an duraksadım diyor ama karnı acıkmıyormus ve halsizlik falan yokmus.
Bende düşünüyorum ama ilk haftadan sonra hareket olmamıs birazcanımı sıktı. Yaptıranlar daha çok bilgi verebilir mi????
ya migren ağıları için giden varmı akapunktura ben bi noraloji dktoruna danıştım hiç bir faydası olmaz sadece kısa bi süre psikolojik rhatlarsın dedi kafam karıştı boş yerede gitmiş olmak istemiyorum bi bilgisi olan arkadaşlar vrsa lütfen yardımcı olsun fisfisfis
Güzelim,
Migren için bitkisel tedavi bir dene istersen.
İki parça pamukun içine toz karabiber koyuyorsun. Karabiber içinde kalacak şekilde pamuğu kapatıyorsun sonra üzerine kolanya bu 80 derecelik olanlar varya onunla bir güzel ıslatıyorsun ve iki şakağına koyup sabitliyorsun artık tülbentle mi yaparsın bilmiyorum. Sonra da öyle en azından 1 saat uyumayı dene. Çok büyük faydasını göreceksin. birkaç kere yapınca bir daha çok büyük bir ağrı çekmiyorsun. Denenmis bir tariftir.
Ben de daha önce iki seans gitmiştim zayıflamak için akupunktura. Gerçekten çok rahat kilo verilebiliyor. Tekrar başlayacağım, yarım bıraktığım için de çok pişmanım. Gittiğim yer biraz pahalıydı, o yüzden daha uygun seçenekler arıyorum. Ama seans fiyatlarında heryerde farklılık var, bu farklılığın nedenini anlayamıyorum. Neden bir yer 20 ytl seans ücreti istiyorken diğeri 50 ytl istiyor anlayamıorum? Eğer 20 ytl ye yapan yer iyi yapıyorsa ve tedavisi etkiliyse neden 50 ytl vereyim diğer yere? Bu mantıksızlığı anlayamıyorum. O yüzden şüphe duyuyorum her yerden. İnternette başarılı bir iki kişi buldum. Bunlar aynı zamanda Dr. ünvanlı kişiler. Zaten heryerde denilen de Dr. ünvanı olan kişilerin bu işi yapması gerektiği. O yüzden sanırım ikisinden birine gideceğim. En azından içim rahat olsun, paramın gittiği yer belli olsun ve tedavinin etkili olacağına inanayım.
Verilen kiloların geri alımı konusunda ise şöyle bir şey var; akupunkturla istediğin kiloya indikten sonra da periyodik olarak bir süre daha akupunktura devam etmek gerekiyormuş. Ya zaten biz kilolular, su içse kilo olarak depolayanlar, zayıfladıktan sonra (her ne ile kilo verilmiş olursa olsun) dikkat etmediğimiz sürece tekrar aynı kiloları çok rahat bir şekilde alacağız. O yüzden yememeyi, az yemeği hayatımız boyunca sürdürmek gerekiyor maalesef
Verilen kiloların geri alımı konusunda ise şöyle bir şey var; akupunkturla istediğin kiloya indikten sonra da periyodik olarak bir süre daha akupunktura devam etmek gerekiyormuş. Ya zaten biz kilolular, su içse kilo olarak depolayanlar, zayıfladıktan sonra (her ne ile kilo verilmiş olursa olsun) dikkat etmediğimiz sürece tekrar aynı kiloları çok rahat bir şekilde alacağız. O yüzden yememeyi, az yemeği hayatımız boyunca sürdürmek gerekiyor maalesef
Merhaba,
Benim akapuntur maceram bitti kilo veremedim ve canım sıkıldı. 2 hafta sonunda bıraktım ((
Belki devam etsem olurdu ama ben istemedim. Bir de kulaklarım çok acıdı. Yatamadım. Telefonla konuşamadım. İğneler paso battı bende kendim çıkarttım iğneleri ve daha gitmedim. Ama iştahımı gerçekten kesiyormus ben midem küçüldü zannediyordum ama iğneleri çıkarttığımdan beri ne görsem resmen atlıyroum (
Belki haftaya tekrar bastan baslarım. Yanında bir de diyet verdi bana doktor ve spor yapmamı söylemisti. Simdi sabahları 40 dk spor yapıyroum. 20-25 dk yürüyorum. ve parkta da 20-25 dk falan spor yapıorum.
İnsallah bir şekilde vercem bu kiloları. Yaz geldi bile ((
Benim akapuntur maceram bitti kilo veremedim ve canım sıkıldı. 2 hafta sonunda bıraktım ((
Belki devam etsem olurdu ama ben istemedim. Bir de kulaklarım çok acıdı. Yatamadım. Telefonla konuşamadım. İğneler paso battı bende kendim çıkarttım iğneleri ve daha gitmedim. Ama iştahımı gerçekten kesiyormus ben midem küçüldü zannediyordum ama iğneleri çıkarttığımdan beri ne görsem resmen atlıyroum (
Belki haftaya tekrar bastan baslarım. Yanında bir de diyet verdi bana doktor ve spor yapmamı söylemisti. Simdi sabahları 40 dk spor yapıyroum. 20-25 dk yürüyorum. ve parkta da 20-25 dk falan spor yapıorum.
Merhaba,
Sen nereye gittin canım, memnun muydun oradan?
E
ezell89
Ziyaretçi
slm umarım soruma cevap alırım ben konyadayım bu tedavı yontemını uygulatmayı dusunuyorum.astım bronsıt rahatsızlıgım var eger yapan arkadaslar varsa bı yararını gormuslermı acaba malıyetı 500 milyon 10 seans surecekmıs haftada 1 kere gıdecem bıde ıgneler ne kadar sure kalıyorCADIARZU