M melekannem Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2011 105 0 27 Şubat 2012 Konu Sahibi melekannem #1 oğlum için akülü araba arıyoruz piyasada çokk pahalı olduğu için 2.el düşünüyoruz
F figenyilman Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 160 0 2 Mart 2012 Konu Sahibi melekannem #2 nerede oturuyorsunuz çünkü kargolanacak bir şey değil pek. bizde bi tane var. oğlumla babası kabul ederse elden çıkarmak istiyorum.
nerede oturuyorsunuz çünkü kargolanacak bir şey değil pek. bizde bi tane var. oğlumla babası kabul ederse elden çıkarmak istiyorum.
M melekannem Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2011 105 0 13 Mart 2012 Konu Sahibi melekannem #3 figenyilman .!.: nerede oturuyorsunuz çünkü kargolanacak bir şey değil pek. bizde bi tane var. oğlumla babası kabul ederse elden çıkarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... sivasta oturuyorum ben korgoyla anlaşır hallederiz o problem değil fiyat olarak ne düşünüyorsunuz
figenyilman .!.: nerede oturuyorsunuz çünkü kargolanacak bir şey değil pek. bizde bi tane var. oğlumla babası kabul ederse elden çıkarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... sivasta oturuyorum ben korgoyla anlaşır hallederiz o problem değil fiyat olarak ne düşünüyorsunuz