Bebek İkinci El Aktivite masası

emosuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
383
17
38
Ankara
Arkadaşlar oyuncaklara resmen 6 aydır verdiğim paraların haddi hesabı yok. Burdan temiz 2. El almak daha mantıklı artık... Çok temiz olmak şartıyla Elinde aktivite masası olup satacak olan varsa ilgilenebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar oyuncaklara resmen 6 aydır verdiğim paraların haddi hesabı yok. Burdan temiz 2. El almak daha mantıklı artık... Çok temiz olmak şartıyla Elinde aktivite masası olup satacak olan varsa ilgilenebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$DSCN7230.jpg $DSCN7232.jpg $DSCN7234.jpg

canım bende böyle bişey var düşünürsen sesli ışıklı müzikli ingilizce.hem yürüme arkadaşı hem çok fonksiyonlu.aktivite masasından daha uzun süre kullanışlı aslında.bende vardı aktivite masası ama yüzüne bakmadı benimki sattık.

bunun fiyatı ne kadar acaba ve hangi şehirdesiniz

canım 65 tl demiştim izmit ve istanbul elden teslim ederim ama şehir dışındaysan yaparım bişeyler.zaten kargoyuda ucuza gönderirim ben tanıdık var. dert etme onu istersen özelden konuşalım...

canım 65 tl demiştim izmit ve istanbul elden teslim ederim ama şehir dışındaysan yaparım bişeyler.zaten kargoyuda ucuza gönderirim ben tanıdık var. dert etme onu istersen özelden konuşalım...

yakın zamanda izmite gelmeyi planlıyorum eğer gelirsem ve ozamana kadar satılmazsa haber veririm inş.. elden alırım

Ilginize teşekkürler ama yürüme arkadaşı istemiyorum aslında babamız istemiyor tehlikeli diye :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back