Aksesuarsız salon olmaz mı?:)

Eşyalar evinize küçük gelmiş galiba :)

Yani salonunuz baya büyük görünüyor. Doğal olarakta boş kalmış. Çok doldurmasanız bile masanın üzerine bir aksesuar duvara bi tablo-saat yeterli olabilir.

Bana okadaıda yetmezdi ama sizin için söylüyorum :)

Benim eviminde aksesuar eksikleri var :/

Canım salonun çok güzel koltuk takımına bayıldım :) Biraz aksesuar alıp koyarsan bence renk katmış olursun ama bu haliylede güzel yani
Mutlulukla otur :))

zaten çerçeveleriniz falan varmış çok da boş değil yani salonunuz ama bence duvarlara güzel bir iki tablo alabilirsiniz renk katar..güle güle oturun..

İyi akşamlar bayanlar..
Ben temizlik yaparken elimin altında kaldırıp koymalık şeyler istemediğimden ( üşengeçim de:ssz:)
hiç aksesuar almamıştım, bakmamıştım bile..
Ancak salonum acaba çok mu renksiz diyorum şimdilerde.
Dekorasyon konusunda da hiç iyi değilim:25:
Eki Görüntüle 966278
Aksesuarsız salon olmaz mı?
Çok mu boş durur?
Renklendirmek için önerileriniz nelerdir?
İşte salonum..

Eki Görüntüle 966276 Eki Görüntüle 966277

benimde evimde aksesuar yoktur ama ben yastıklarımı renklendirdim o kadar sizde öyle yapabilirsiniz :16: :16: :16:

faat yanlış anlamazsan yerleşiminde hata var.masan camın önüne değil de konsolun olduğu yere koysan daha iyi duracak gibi.tabii böyle koymanızın başka bir sebebi yoksa:34:

Gri derken soğuk görünüyor. Saırırm çekilen kamera biraz etkiledi. Yani demek istediğim hiç camlı bir şey gözükmüyor. Arkadaşı dediği kesinlikle haklı. Her an taşınacakmış eve tam olarak yerleşilmemiş gibi duruyo:) Ama çok güzel objeler var. Hafif renklendirme detayları var onları kullanırsan çok güzel olur.Yoksa koltukların falan çok güzel..

Sade ve hoş ama çok soguk duruyor
illa aksesuar almanız şart değil ama yastıklarınızı renklendirin fuşya turkuaz sarı çok hoş durur
bir yerde canlılık şart gibi geliyor bana
benimde evimde pastel tonlar hakım ama turkuaz la biraz o soluklugu aldım gibi.
Mutlulukla oturun

Canım böyle çok boş görünüyor salonun sanki taşınacakmışsında toplanmaya başlamışsın gibi,bence birkaç parça şık birşeyler koyabilirsin.

Eşyalar evinize küçük gelmiş galiba :)

Yani salonunuz baya büyük görünüyor. Doğal olarakta boş kalmış. Çok doldurmasanız bile masanın üzerine bir aksesuar duvara bi tablo-saat yeterli olabilir.

Bana okadaıda yetmezdi ama sizin için söylüyorum :)

Benim eviminde aksesuar eksikleri var :/

Evet salon büyük halı küçük geldi aslında eşyalar tam oldu.
Halıyı da değişim yapmadılar sonra öyle kaldı.
Teşekkür ederim yorum için:)

Canım salonun çok güzel koltuk takımına bayıldım :) Biraz aksesuar alıp koyarsan bence renk katmış olursun ama bu haliylede güzel yani
Mutlulukla otur :))

Çok teşekkür ederim. :)

zaten çerçeveleriniz falan varmış çok da boş değil yani salonunuz ama bence duvarlara güzel bir iki tablo alabilirsiniz renk katar..güle güle oturun..

Haklısınız. Teşekkürler.:34:

Her an tasininabiliriz havasi var:-) cidden oyle nolur kizma, bir kac aksesuar ruh katar diye dusunyrm ha bu birkac canli cicek bile olur yanii

Doğru her an taşınabiliriz:)
Tayinci olduğumuz için de biraz kaçındım çok eşyadan..
Sağolun :)

benimde evimde aksesuar yoktur ama ben yastıklarımı renklendirdim o kadar sizde öyle yapabilirsiniz :16: :16: :16:

Haklısınız.. Teşekkürler :)
faat yanlış anlamazsan yerleşiminde hata var.masan camın önüne değil de konsolun olduğu yere koysan daha iyi duracak gibi.tabii böyle koymanızın başka bir sebebi yoksa:34:

O şekilde çok sıkışık oldu yaa :(
Masa sandalye hiç yerinden oynamadı. Kullanılamaz haldeydi yani.
Sonra böyle yerleştirdik hem konsolun önü açıldı daha iyi dedik. Olmamış mı?

Gri derken soğuk görünüyor. Saırırm çekilen kamera biraz etkiledi. Yani demek istediğim hiç camlı bir şey gözükmüyor. Arkadaşı dediği kesinlikle haklı. Her an taşınacakmış eve tam olarak yerleşilmemiş gibi duruyo:) Ama çok güzel objeler var. Hafif renklendirme detayları var onları kullanırsan çok güzel olur.Yoksa koltukların falan çok güzel..
Telefon kamerası.. :)
Tayinciyiz her an taşınabiliriz doğru :)
Bir iki obje düşünebilirim sağolun ;)

Aksesuar eve renk katar biraz da olsa olmalı böyle de boş görünüyor

Haklısın :) Teşekkür ederim..

Sade ve hoş ama çok soguk duruyor
illa aksesuar almanız şart değil ama yastıklarınızı renklendirin fuşya turkuaz sarı çok hoş durur
bir yerde canlılık şart gibi geliyor bana
benimde evimde pastel tonlar hakım ama turkuaz la biraz o soluklugu aldım gibi.
Mutlulukla oturun

Çok teşekkürler :)

Canım böyle çok boş görünüyor salonun sanki taşınacakmışsında toplanmaya başlamışsın gibi,bence birkaç parça şık birşeyler koyabilirsin.

Teşekkürler yorum için :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim tekrar bayanlar..
Çiçekler konusunda çoğunluk hem fikir.
Peki böyle bir salonda ne tür bir vazo olmalı?
Küçük kısa ve şişman mı?
Zayıf uzun mu?
Renkli ya da cam mı?
Ben bunları beğendim mesela.. Ama en uygun hangisi olur?
Ya da hiç biri olmaz da diyebilirsiniz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle salonuzu çok beğendim çok geniş ve ferah bi salonunuz var güzel günlerde oturun inşallah.
Ama size nacizane fikirlerimi söylemek istiyorum.. öncelikle halının küçük olduğunu düşünüyorum bana göre halı koltuğa yakın olmalı koltuğa oturulduğunda halı ayağa değmeli ama görüyorum ki yerler parkeye değiyor daha geniş bi halı hiç fena olmazdı ya da koltuklarınızı duvardan uzaklaştırın biraz dicem ama o zaman salon daralır.
Yemek masası yanlış yerde bence. Koltuklarınızın daha konforlu konumlanması için yemek masası kısmına diğer büyük koltuğunuzu koyun o koltuğun yerine masa ve dolabı koyarsanız bi bütünlük sağlamış olursunuz diye düşünüyorum..
Aksesuar meselesine gelirse salonunuzu biraz sade buldum bi yaşanmışlık yok gibi çok değil masanızın üstüne 2 renkli şamdan bile koysanız salonuzun farkı ortaya çıkacaktır. Duvarlara bi kaç tablo ya da dekoratif saat aldınız mı tamamdır :) hem çok toz almayı gerektirmeyen şeyler onun haricinde perdelerinizi mobilyalarınızı çok beğendim güle güle oturun.

Ben de oyle bicir bicir bir dolu aksesuar sevmeyenlerdenim...
Fakat, evet salon bir soluk kalmis...
Bana kalirsa renkli bir tablo, ya da rengarenk kirlentler hem senin eline dolasmaz, hem salonuna zevk katar hem de daha canli gosterir....
Fikir olsun diye, resimlerini bile ekledim:34: $images.webp$images (kirlent.webp

Öncelikle salonuzu çok beğendim çok geniş ve ferah bi salonunuz var güzel günlerde oturun inşallah.
Ama size nacizane fikirlerimi söylemek istiyorum.. öncelikle halının küçük olduğunu düşünüyorum bana göre halı koltuğa yakın olmalı koltuğa oturulduğunda halı ayağa değmeli ama görüyorum ki yerler parkeye değiyor daha geniş bi halı hiç fena olmazdı ya da koltuklarınızı duvardan uzaklaştırın biraz dicem ama o zaman salon daralır.
Yemek masası yanlış yerde bence. Koltuklarınızın daha konforlu konumlanması için yemek masası kısmına diğer büyük koltuğunuzu koyun o koltuğun yerine masa ve dolabı koyarsanız bi bütünlük sağlamış olursunuz diye düşünüyorum..
Aksesuar meselesine gelirse salonunuzu biraz sade buldum bi yaşanmışlık yok gibi çok değil masanızın üstüne 2 renkli şamdan bile koysanız salonuzun farkı ortaya çıkacaktır. Duvarlara bi kaç tablo ya da dekoratif saat aldınız mı tamamdır :) hem çok toz almayı gerektirmeyen şeyler onun haricinde perdelerinizi mobilyalarınızı çok beğendim güle güle oturun.

Halı küçük oldu evet değişim yapamadık sigortalandı dediler..
Biz de kiradayız zaten ilerde değiştiririz diye düşündük sonra..

Yemek masasını konsol önüne alınca çok sıkışık oldu.
Dediğiniz şekilde büyük koltuğu cam önüne alınca da hoş durmaz diye düşündük.
Çünkü üçlü koltuklar karşılıklı gelmiyor o zaman ama gelmeli dedik.
Yanlış mıyım?

Bu arada teşekkür ederim..:16:

Ben de oyle bicir bicir bir dolu aksesuar sevmeyenlerdenim...
Fakat, evet salon bir soluk kalmis...
Bana kalirsa renkli bir tablo, ya da rengarenk kirlentler hem senin eline dolasmaz, hem salonuna zevk katar hem de daha canli gosterir....
Fikir olsun diye, resimlerini bile ekledim:34:Eki Görüntüle 991562 Eki Görüntüle 991563

Teşekkür ediyorum.
Koltuk kırlentlerimi seviyorum tatlı bir pudra ve mavi taşıyorlar..
Ama tablo ve çiçek düşünüyorum ben de..

Koltukları biraz öne cekerseniz haliya daha yakin olabilirler.Ben de soguk buldugum salonuma büyük saksı çiçeği koydum ve fark yarattı.

Teşekkür ederim fikriniz ve öneriniz için..:34:

Back
X