evet yaptığınız değişiklikler daha hoş olmuş ama tablo daha büyük olabilirdi canım. imkanın varsa bunu başka odaya alıp daha gösterişli birşey alabilirsin salona. salonun baya geniş kocaman bi tablo bile olur sana...
ben evlerde herşeyin uyumlu olmasını sevmiyorum. zıt renkleri de kullanıyorum. mesela fotoğraf çerçevelerini konsolun üstüne koyabilirsin. masanın üstüne morlu pembeli büyükçe bi vazo içine de english home veya karaca home gibi yerlerde bulabileceğin renkli yapay çiçeklerden koyabilirsin. eskiden olduğu gibi plastik çiçekler yapay olmuyo, çok hoş modeller var. aksesuar sevmediğini yazmışsın ama nacizane fikrim konsola 2 veya 3 tane büyük obje alabilirsin. mesela renkli bir saat olabilir. mudoda çok hoş ürünler var. aksesuar illa ıncık cıncık ufacık minicik bir sürü şeyi eve doldurmak anlamına gelmiyor. 2-3 tane büyük obje 1-2 mum, eğlenceli fotoğraflar, şıkır şıkır renkli örtüler...
bir fikir daha geldi evine bakarken aklıma. cam önünde masa genelde kullanılmıyor. eğer evine uyuyorsa 3lü koltuğunu cam önüne almanı öneririm.
düz renk mor, fuşya renklerinde küçük kırlentler diktirebilirsin koltuklarına. her koltuğun bir köşesinde 2 adet olacak şekilde mesela
evin bir köşesine ayaklı lambader koyabilirsin. ben akşamları sadece lambaderi yakıyorum (sarı ampul kullanıyorum) çok hoş gösteriyor evi hafif loş... ve daima sarı gün ışığı ampul kullanırım, çünkü sarı ışık sıak bir hava katıyor
halını da çapraz kullanırsan daha hareketli görünüyor, evim şahaneden öğrendim
ben baya ilgiliyim canım ev dekorasyonuna, tüm çevrem bilir bu huyumu biraz uzun oldu ama :)