Akşamları neler yapıyorsunuz? Çok sıkılıyorum..

2 aydir cicek bakiyorum, orkide sardunya, gul, menekse cilek domates nane..
Isi buyuttum artik nadide turleri ariyorum oldum olasi severdim cicekleri cicek dolu evde buyumemdende olabilir.
Simdi eski evimizde kucuk bir bahce var ordaki meyveleri toplamaya baslariz o gunler yataga zor atarim herhalde kendimi.
Kucuk bir menekseyle baslayabilirsiniz yebi tomurcuklari yapraklari izlemek o kdr zevkliki.
Kitap okurum, yabanci dizi izlerim fotograf duzenlerim aof calisirim haftasonlari gezdigim icin bir gun camasir vs.. bir gun temizlik bir gun utuye ayiririm. Ztn aksam 7 de evde oluyorum sabah 6 da kalkiyorum yani evde sıkılabilmek mumkun olmuyor sizde iyi dusunun mutlaka ilave bsyler bulursunuz bir ara puzzle bitiriyordum 500,1000 parca.
Sesli kurani kerim aldim aof sinavlari bitsin onunla ilgilenmeyi vakit gecirmeyi dusunuyorum.
Benim derdimde zamansizlik, tabi kk sosyal medya bagimliligi tadi baska :)

Kendim de romantiğim be abla, üstüne romantik şeyler izleyince içim kıyılıyor.

Dün muhteşem yüzyıl izledim, ibrahimin pargaya döndüğü bölümmüş. 1 saat ağladım. Evet balık burcuyum.
ayy kiyamam sana madem oyle hassassin dayanamiyorsun en iyisi vahset dizilerine devam.
Yazdiklarindan Inceligin belli duygusalsin.

bizdede tam tersi zmn yetmiyor. eve gelip yemek yapip sonra yiyip sonra bulasigi mutfagi halledip bir cay icip meyve yiyip saate bakinca 9, 10 olmus oluyor. cocugu uyut kendin toparlan yat derken 12 yi buluyor. zaman yetmiyor. biraz varsa alirim gercekten :)

Ayy ne yapayım, spora giderdim yaz geldi bitti:)
Malum çok hareketli bi ülkemiz var her akşam cnn türk izliyorum:))

Game of thrones izle derim.

Vahşet dehşet şiddet ensest tecavüz sırttan bıçaklamanın her türü var.
game of thrones'e geçen sene başlamıştım. güzel dizi ama yalnız çekilmiyor bazı sahneler geriyor. bir süre izledim sonra bıraktım. ama yabancı diziler akşamları izlemek için ideal. film dizi falan izlerken yanımda bir tane de arkadaş lazım çünkü yanımdakini dürtmeden yorum yapmadan sesli düşünmeden zevk alabilmem zor :)

Sir Friendzone a yazik oldu be.

Khaleesi diye diye kendini heba etti resmen, ona yaranicam diye b.ka bulasti.

Sir Friendzone a yazik oldu be.

Khaleesi diye diye kendini heba etti resmen, ona yaranicam diye b.ka bulasti.
Bak ben onu tamamen unutmuşum doğru diyorsun o öldü yakın zamanda, haha adamı bildiğin hiç ciddiye almamışım

Ben şuan Bodrum da tatildeyim. Haftaya sinavlarim baslayacak baslamadan bi tatile cikayim dedim. Deniz kum gunes bir yana hala acip acip burda insanlarin derdini okuyorum. Kaliteli vakit gecirmek zor zanaat.

Ben de bir ara puzzle bağımlısıydım.. Var tablolarım. Çok yapınca mı ne artık yapmıyorum.. Başka hobilerle uğraşırım ya da onunla uğraşacağım vakitte dolaşırım diyorum. Yine güzel tabi..

Yazildi mi bilmiyorum ama yemek ya da pasta yapmayi deneyebilirsiniz hem vakit gecer hem eglenirsiniz.

Ben kışın kitap okur film izlerim.Bu kışım sürekli böyle geçti.Elimdeki kitaplarda çok sürükleyiciydi.Zamanın bazen nasıl geçtiğini anlamazdım.Havalar ısındıkça ara verdim.Bunun dışında yemek sitelerini takip eder bulduğum ilginç tarifleri denerim.Deneye yanıla en beğendiğim garantili tariflerimi yaratır ve arşivlerim.Mutfak işleri insanın çok vaktini alıyor zaten.Arada yürüyüşümü yaparım.Geriye kalan zamanlar tv,kk,sosyal medya vs.Aslında insan istedikten sonra yapacak şey çok da bazen bana da miskinlik çöküyor ne yalan söyleyeyim.

ben evliyim ama saolsun çok gezmeyi seven arkadaşlarımız var...bazen evde oturmasını özlüyorum..arkadaşların varsa arada kahve içmeye dışarı çık..insana çok iyi geliyor..artık havalarda düzeldi yemekten sonra yürüyüşe çık...

Reactions: mb1
Kizimla ve esimle vakit geciriyorum.
Onun disinda takip ettigim diziler var, game of throns, the walking dead, the 100, z nation takip ettiklerim ama hemen hepsi sezon arasina girdi yeni arayislardayim

Bahçede terasda oturuyorum, sigara içiyorum, kk takılıyorum, kitap okuyorum, bu gün neler yaptım değerlemesi yapıyorum

Ben gündüzleri de sıkıntıdan ölecem sanıyorum
Atama beklemek zor iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…