ayy kiyamam sana madem oyle hassassin dayanamiyorsun en iyisi vahset dizilerine devam.Kendim de romantiğim be abla, üstüne romantik şeyler izleyince içim kıyılıyor.
Dün muhteşem yüzyıl izledim, ibrahimin pargaya döndüğü bölümmüş. 1 saat ağladım. Evet balık burcuyum.
game of thrones'e geçen sene başlamıştım. güzel dizi ama yalnız çekilmiyor bazı sahneler geriyor. bir süre izledim sonra bıraktım. ama yabancı diziler akşamları izlemek için ideal. film dizi falan izlerken yanımda bir tane de arkadaş lazım çünkü yanımdakini dürtmeden yorum yapmadan sesli düşünmeden zevk alabilmem zor :)Game of thrones izle derim.
Vahşet dehşet şiddet ensest tecavüz sırttan bıçaklamanın her türü var.
Ya zaten uzun zamandır biri ölmüyor her bölümü dudaklarımı yiyerek izliyorum acaba kim ölecek diye.
Kitaplarını almıştım orjinal dilinde en baştan başlayıp okuyordum, malum İngilizce istediğim hızda gidemiyorum, sabırsızlıktan gittim Türkçesini aldımda manyaklar gibi onu okuyorum şimdi, henüz dizinin olduğu yere de gelemedim.
Buarada khaleesi candır, dragonlarıyla gelsede heryeri ele geçirse :)
Bak ben onu tamamen unutmuşum doğru diyorsun o öldü yakın zamanda, haha adamı bildiğin hiç ciddiye almamışımSir Friendzone a yazik oldu be.
Khaleesi diye diye kendini heba etti resmen, ona yaranicam diye b.ka bulasti.
2 aydir cicek bakiyorum, orkide sardunya, gul, menekse cilek domates nane..
Isi buyuttum artik nadide turleri ariyorum oldum olasi severdim cicekleri cicek dolu evde buyumemdende olabilir.
Simdi eski evimizde kucuk bir bahce var ordaki meyveleri toplamaya baslariz o gunler yataga zor atarim herhalde kendimi.
Kucuk bir menekseyle baslayabilirsiniz yebi tomurcuklari yapraklari izlemek o kdr zevkliki.
Kitap okurum, yabanci dizi izlerim fotograf duzenlerim aof calisirim haftasonlari gezdigim icin bir gun camasir vs.. bir gun temizlik bir gun utuye ayiririm. Ztn aksam 7 de evde oluyorum sabah 6 da kalkiyorum yani evde sıkılabilmek mumkun olmuyor sizde iyi dusunun mutlaka ilave bsyler bulursunuz bir ara puzzle bitiriyordum 500,1000 parca.
Sesli kurani kerim aldim aof sinavlari bitsin onunla ilgilenmeyi vakit gecirmeyi dusunuyorum.
Benim derdimde zamansizlik, tabi kk sosyal medya bagimliligi tadi baska :)
valla öyle evlenincede zaman azlığından dert yanarsınevlen bak zaman nasıl yetmeyecek :)