Akşamları neler yapıyorsunuz? Çok sıkılıyorum..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
Merhaba arkadaşlar, tv de hep hiç bişey bulamamışımdır.. Haberleri izliyorum.. İnternette eskiden zaman çok çabuk geçerdi. İnternette sıkmaya başladı.. Yazmam gereken bir tez ve araştırmalar var.. Ama sürekli onunla uğraşılmaz. Özellikle akşamları sıkılıyorum.. Hobimle uğraşıyorum yine de sıkılıyorum. Akşamları neler yapıyorsunuz ya.. Özellikle bekarlar.

Bu aralar kk de takılıyorum

Kitap okurum , injustice oynarım(zaman çabuk geçiyor böyle), eskiden her akşam piyano çalardım ama kk ya kaptırınca kendimi onuda aksatıyorum

Ben de yeni üyeyim ama ne zamandır buralarda takılıyorum akşamları da genelde dersler, tv, genelde de elimde telefonla geçiyor. Şu ansa erkek arkadaşımın dizisinin bitmesini bekliyorum sabahtan beri bana anlatacağı bir şey için. Sinirden küplere biniyorum kendi kendime ama ona sarmamak için buralarda dolanıyorum. Adamlar maç izleyince geç yazar benimki dizi izliyo. Hey Allahım....

Bende bosanmis bir bekar olarak aksamlari cocuklarim ,kk,kahvem,sigaram Vazgecilmezlerim

Genelde burda takılıyorum(bdv) onun haricinde akşamları arkadaşlarımla cafeye gidiyorum veya kafamı telefona gömüyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum özellikle aa oyunu bende bağımlılık yaptı

yabanci dizi izleyebilirsin internetten cok iyi oluyor biri bitse digerine baslarsin :) bazen kitap, her aksam da hatta gunduz de haber siteleri, bdv ve diyet, beslenme bölümlerini okuyorum ya da radyo açıyorum bazen muzik dinliyorum

Ayh canım çok istedi şimdi, yeni bölümü gelsede izlesek :)

Khaleesinin başı dertte ne olacak merak edyrm.

Sir friendzone da b.ku yedi sanırsam, gri hastalık kaptı.

Sansa eziklikte yeni bir çığır açtı.

En iyi durumda olan stannis zannımca yakında onu da öldürürler :)

Son düzenleme:
işime hazırlık yapıyorum. onun dışında samimi olduğum bir iş arkadaşım var onunla evde sinema keyfi yapıyoruz güzel bir ortam hazırlıyoruz süper oluyor. bundan başka tv izlerim, kitap okurum, internete bakarım. dışarı çıkarım arkadaşla. ayrıca yalnız da olsam mutfakta çok uğraşıyorum yemek falan filan...bazen saat 8 olmuştur ben hala mutfakta meşgulümdür.günlerin nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum.

Miss cherry inanmiyorum sana romantik takiliyorum desen anlardimda Vahsetle dehsetle ne isin var canim ya senin mesajlarini okurum ve begenirim Hep

Kendim de romantiğim be abla, üstüne romantik şeyler izleyince içim kıyılıyor.

Dün muhteşem yüzyıl izledim, ibrahimin pargaya döndüğü bölümmüş. 1 saat ağladım. Evet balık burcuyum.

Ya zaten uzun zamandır biri ölmüyor her bölümü dudaklarımı yiyerek izliyorum acaba kim ölecek diye.
Kitaplarını almıştım orjinal dilinde en baştan başlayıp okuyordum, malum İngilizce istediğim hızda gidemiyorum, sabırsızlıktan gittim Türkçesini aldımda manyaklar gibi onu okuyorum şimdi, henüz dizinin olduğu yere de gelemedim.
Buarada khaleesi candır, dragonlarıyla gelsede heryeri ele geçirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…