Ayh canım çok istedi şimdi, yeni bölümü gelsede izlesek :)Game of thrones izle derim.
Vahşet dehşet şiddet ensest tecavüz sırttan bıçaklamanın her türü var.
Ayh canım çok istedi şimdi, yeni bölümü gelsede izlesek :)
işime hazırlık yapıyorum. onun dışında samimi olduğum bir iş arkadaşım var onunla evde sinema keyfi yapıyoruz güzel bir ortam hazırlıyoruz süper oluyor. bundan başka tv izlerim, kitap okurum, internete bakarım. dışarı çıkarım arkadaşla. ayrıca yalnız da olsam mutfakta çok uğraşıyorum yemek falan filan...bazen saat 8 olmuştur ben hala mutfakta meşgulümdür.günlerin nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum.Merhaba arkadaşlar, tv de hep hiç bişey bulamamışımdır.. Haberleri izliyorum.. İnternette eskiden zaman çok çabuk geçerdi. İnternette sıkmaya başladı.. Yazmam gereken bir tez ve araştırmalar var.. Ama sürekli onunla uğraşılmaz. Özellikle akşamları sıkılıyorum.. Hobimle uğraşıyorum yine de sıkılıyorum. Akşamları neler yapıyorsunuz ya.. Özellikle bekarlar.
Miss cherry inanmiyorum sanaGame of thrones izle derim.
Vahşet dehşet şiddet ensest tecavüz sırttan bıçaklamanın her türü var.
Miss cherry inanmiyorum sanaromantik takiliyorum desen anlardimda Vahsetle dehsetle ne isin var canim ya senin mesajlarini okurum ve begenirim Hep
Ya zaten uzun zamandır biri ölmüyor her bölümü dudaklarımı yiyerek izliyorum acaba kim ölecek diye.Khaleesinin başı dertte ne olacak merak edyrm.
Sir friendzone da b.ku yedi sanırsam, gri hastalık kaptı.
Sansa eziklikre yeni bir çığır açtı.
En iyi durumda olan stannis zannımca yakında onu da öldürürler :)