Akşamları neler yapıyorsunuz? Çok sıkılıyorum..

Kizimla ve esimle vakit geciriyorum.
Onun disinda takip ettigim diziler var, game of throns, the walking dead, the 100, z nation takip ettiklerim ama hemen hepsi sezon arasina girdi yeni arayislardayim :KK53:

ayyy bende the walking dead yeni bölümlerini merakla bekliyorummmmmmmm insallah en kisa zamanda cikar :KK70:

Çayım, kahvem kocişimle oturuyoruz. .:KK50:
kitap okuyorum, film izleriz ..:cool:
bazen dolaşırız. .:KK55:
bi şekilde geçiyor zaman. .:KK47:

mısır patlatıp flim izlerim , spor yaparım , burada takılırım, online oyun oynarım, sevgilim varsa onla uğraşırım falan filan.

Bir gün spor sonraki gün dizi
Başka gün kitap
Annemle dedikodu :)
Kedimi kudurtup oynatıyorum
Yürüyüş
Bazı akşamlar kahve içiyorum dışarıda
Bazen boş boş mağaza dolaşıyorum eve yakın çarşı

Zaten 7 gibi evde oluyorum, çocuklar ev derken birde BDV nin abonesi oldum:KK51: hiç anlamıyorum saat 10-11 oluveriyor:KK42:

Merhaba arkadaşlar, tv de hep hiç bişey bulamamışımdır.. Haberleri izliyorum.. İnternette eskiden zaman çok çabuk geçerdi. İnternette sıkmaya başladı.. Yazmam gereken bir tez ve araştırmalar var.. Ama sürekli onunla uğraşılmaz. Özellikle akşamları sıkılıyorum.. Hobimle uğraşıyorum yine de sıkılıyorum. Akşamları neler yapıyorsunuz ya.. Özellikle bekarlar.

Kedi aldigimdan beri kedimle uğraşıyorum :KK70:
İnsanı rahatlatiyor , tüy sorunu olsa da :KK19:

Youtube'dan videolar izliyorum.
Çantamda neler var, oda turu, market alışverişi vs gibi.
Takip ettiğim 20-25 vlogger var, onları izliyorum.

Instagram'da arama yapıp o sırada aklımda olan konularla ilgili resimlere bakıyorum, mesela bu aralar balkon dekorasyonu resimleriyle kafayı bozdum. Havalar ısınınca balkonu düzenleme düşüncesi beynimi kemirmeye başladı :KK68:

Almayı düşündüğüm şeylerle ilgili internette yorumları okuyorum, mesela şu sıralar arçeliğin akşamdan kurunca sabaha çayı otomatik demleyen çaycısına kafayı taktım. Alsam mı almasam mı, alanlar ne diyor onları okuyorum.

Yani ipad elime yapışık şekilde gece oluyor. TV sevmiyorum, neredeyse hiç açmıyorum.

Kk,kitap oku ,dizi izle zmn bir sekilde geçiyor ama önemli olan verimli gecirmek..

İzlediğîm diziler varsa onları izliyorum.nette sağa sola bakıyorum.kk ya takılıyorum.bi bakmışım elimde telefon uyumuşum

X