akşamdan beri kafamdan bin tane düşünce geçiyor biri akıl versin

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
muhteşem bir cumartesi günü geçirdik eşimle pazar sabahı da öyle kahvaltılar yaptık balkonda duşumuzu aldık hazırlandık bir güzel el ele güle oynaya carrefour a gittik alışverişimizi yaptık derken balık alalım dedik aldık temizlensin dedim yarın pişiririm her zaman aldığımız çocuk personel yani eşim balıkları tezgahtan almaya gittiğinde bana demesin mi uzun zamandır gözükmüyordunuz tatildemiydiniz diye bende ne diyeceğimi şasırdım hiç bir art niyet düşünmedim eşim gelince sustu çocuk.benim ki görmüş vay efendim sana ne söyledi adam.sana ne diyemedin mi ne diye cevap veriyorsun saydı saydı bende sinir oldum ay kocam kıskanmış mı beni falan dedim temelli sinirlendi tam çıkcaz carrefourdan çanta falan da çocuk arabasında takılı.konuşcam o herifle bana yapsın muhabbetini deyip geri dönmesinmi kolundan tutuyorum gitmesin saçmalama diyorum dinlet dinletebilirsen elim ayağım titredi sinirmden çantam yanımda olsa binip dolmuşa gidicem beni bıraktı gitti adamla tartışmaya.bende arabanın yanına gitim mecburen onu beklemeye.10 dk.sonra geldi kızım halasınla birlikteydi onu almış gelmiş.tüm pazar berbat geçti konuşmadık sesler yükseldi.gece yanında yatmayayım dedim.oturma odasında uyuyamadım.istedim ki hayatım kusura bakma kalbini kırdım biliyorum ama engel olamadım falan dese kırılmıcam bu kadar.akşam sofra bile kurmadım hala konuşmuyorum.annem yazlık da oraya gitsem aklım yine burda kalcak biliyorum ne yapsam da burnunu sürtsem acaba acil akıl verin lütfen

kıskançlık ve arkasından gelen sinir. eşiniz size değil asıl o adama sinirlenmiştir. size olan güveniyle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. üzülmeyin bu kadar. evide bırakıp gitmeyin.

kıskançlık ve arkasından gelen sinir. eşiniz size değil asıl o adama sinirlenmiştir. size olan güveniyle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. üzülmeyin bu kadar. evide bırakıp gitmeyin.

o adama sinirlendi ama acısını benden çıkardı kıskanmayı bile bilmiyorusun ne saçma bir durum bu dedim şimdi çalışıyor hiç düşündüğünü sanmıyorum ama bir de benim halime bak yani ya boşu boşuna huzurumuz bozuldu

Ahh canım ben ne adamlar gördüm karısı başkasıyla ağız ağıza muhabbet ederken bile gülüp geçen! Kocan seni kıskanıyor sahipleniyor bide bu yönden bak. Abartmış gerçi ama sanırım karşıdan görünümü, sizin yüz ifadeniz size garip bişe sölediğini belli etmiş ki eşinizde ne diyo bu diye merak etmiş yoksa balık çok taze vs gibi bişe söylediğini düşünür üzerine düşmezdi.
Biyere gitmeyi düşünme 1-2 güne unutulur sen her zamanki gibi davran o zaten senin suçun olmadığını biliyoda işte gidip adamı dövcek değil ya sana patlıyo.
Sanırım çok güzelsin adam yanında komplekse girmiş hatun elden kaçar diye korkuyo valla :1:

Son düzenleme:
sende tavir yapma , git saril öp gönlünü al..ben olsam öyle yaparim. kendin icin öncelikle boyle yap..ben artik oyle yaparak hic tartiymamayi ögrendim..artik esim le :nazar::nazar:masallah:nazar::nazar:hic tartismayiz..cünkü bizim iliskimizde ben kiskancim , hemde deli gibi.. ama baktim kendimi paraliyorum..adamda evden ise isten eve..ne yapiyorum ben dedim kendi kendime. evimizde huzur var..
sana tavsiyem git saril boynuna , sen kocani daha iyi tanirsin al gönlünü..adam kiskanc belli..bosuna kiskandigini anlat..yalniz birakma kocani sakin, ayrida yatma.. bu büyük hata..tecrübeyle sabittir:):)

Bence uzatma belliki kıskanmış istemeden kalbini kırmış eğer aranızda ciddi bi boyutta konusma hakaret gecemedıyse sen adım at barış sadece onun oldugunu bılsın yersın kıskanmasın duzgun sekılde anlat :61:

Balıkçıda sizimi takip ediyomuş geliyomusunuz gidiyormusunuz varmısınız yokmusunuz hayret bişi.. ona ne? tatildemiydiniz, nerdeydiniz derdi onamı düşmüş

Benim eşim olsa o da aynısını yapardı..
Bana sorsaydı niye sana soruyor derdi..

pazarda benimde belirli alışveriş yaptığım yerler vardır.bir süre uğramasam abla yoktun diye sorarlar.devamlı müşteriyseniz sormasında bir sakınca yok ama eşiniz fevri davranmış:34:

canım bir de şu açıdan bak... bir mağazaya giriyorsunuzz ve tezgahtar kız eşine nelerlerdeydiniz dıyorr, hoş mu... çocugun edepsizliği bence... eşin kızmakta haklı ama abartmış biraz...
bence büyütme olayı, akşama güzel bir sofra kurr eşine sarılın öpüşün barışın:16: burun sürtmelik bir durum yok ortada... ve aranız düzeldktn snra eşine düzgünce kırıldıgın noktaları anlatrsn... mutluluklar dilerim....

eşiniz abartmış olayı fazla fevri davranmış ama yinede evi terketmeyi gerektirecek bir durum yok ortada bence artık uzatmayın tatsızlığı:31:

Canım ben böyle abartılı bir tepkiyle karşılaştığımda kesinlikle kendime laf ettirmiyorum gururluyumdur yani.Diyorum ki"git kimle ne derdin varsa onla hallet, ben seviyeli bir insanım tavırlarım ve konuşmam nezaketten öteye geçmez, sınırımı bilirim" Eh beni o da biliyor hal böyle olunca bir şey diyemiyor, ama ben de korkmuyor değilim bir gün biriyle tartışma çıkacak diye, çünkü üstüme alınmazken alttan alttan onu da yatıştırıyorum(konuyu değiştiriyorum, biraz nazlıyorum falan).Ama yine de kendime asla laf ettirmem, o kıskançsa da gitsin tartışsın yani aklı başına gelir belki,onun sinir stresini ben yaşayamam,kendime asla laf ettirmem çünkü alttan alınca ve onu engelleyince sanki kötü bir şey yapmışım da kabulleniyorum gibi geliyor bana :20:

Son düzenleme:
bence eşinizin açısından düşünün. bi bayan tezgahtar siz eşinizin yanında değilken böyle muhabbet etse siz gelince sussa ne tepki verirdiniz?

birde şu şekilde düşünün; aynı şey benim eşime yapılmış olsa yani kasiyer kız "nerelerdeydiniz gözükmüyordunuz vs....." muhabbet yapacak ben kocamın burnundan getiririm. kıza da döner cvp veririm. trip de yaparım tavır da alırım.

çok enteresan..allah eşinize akıl fikir ihsan eylesin..bence bu kadar gereksiz ve çağdışı anlayışından dolayı onu kınayın ve bundan sonra markete yalnız gitmesini sağlayarak o markette iken siz kahvenizi yudumlayın balkona çıkıp..dinsizin hakkından imansız gelsin...ooooooohhh...poşet taşıyacağınıza kahve fincanınızı o oda senin bu oda benim evde taşıyın :)

bence eşinizin bir kabahati yok siz orda size bu soruyu soran şahısa sanene diyebilirdiniz ki ben derim kendinizi eşinizin yerine koymayı deneyin benim eşime birisi böle bişe sölese ooooo burnundan getiririm uzun zmndır görünmüyordunuz nerelerdeydiniz ne demek sanane kardeşim işine baksana sen ben burda eşinizin yanlış bi hareketini görmüyorum......

adam sorar ne var bunda. ben markete uzun zaman gitmeyim soruyolar . eşinizin kendine güvenimi yk bu nasıl bir tepki.

İşte böyle durumlarda soğukkanlılığını korumak çok önemli.
Öyle bir soru mu sordu, hiç istifinizi bozmadan ve hatta yüksek sesle kibar bi şekilde cevap vermek lazım.
Siz gereksiz panik yapmışsınız.
Çocuk tatildeydiniz herhalde diye sormuş sadece, bugünlerde herkesin birbirine sorduğu gayet sıradan bir soru, çıkma teklif etmemiş ki.
Sizin eliniz ayağınıza dolaşınca da eşiniz de huysuzlanmış tabii.
Çok da abartmış, gitti çocukla tartıştı noldu şimdi?
Emin olsun kendini komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramamıştır.
Ben böyle bir şeye şahit olsam gülerim amma da kompleksli adammış diye.

Bence siz oturun bunları konuşun eşinizle küsüp susacağınıza.
Susmak hiçbir şey kazandırmaz size zira.

Esin abartmissta sen de ondan geri kalmamissin arkadasim :63:
Yatagi neden ayiriyorsun ve neden sofra kurmuyorsun, hatta ailenin yazligina gitmeyi dusunmussun, bana bunlar cok abarti geliyor. Esin seni sevdiginden dolayi kiskaniyor evet bazen kantarin topuzu kaciyor olabilir ama kuserek konusmayarak evliligine zarar verirsin de haberin bile olmaz... Esine kiskansa dahi bu sekilde seni zor duruma sokacak tepkiler vermemesi gerektigini izah edip, bu kuslugu ortadan kaldirmalisin. Bol sans.

Esin abartmissta sen de ondan geri kalmamissin arkadasim :63:
Yatagi neden ayiriyorsun ve neden sofra kurmuyorsun, hatta ailenin yazligina gitmeyi dusunmussun, bana bunlar cok abarti geliyor. Esin seni sevdiginden dolayi kiskaniyor evet bazen kantarin topuzu kaciyor olabilir ama kuserek konusmayarak evliligine zarar verirsin de haberin bile olmaz... Esine kiskansa dahi bu sekilde seni zor duruma sokacak tepkiler vermemesi gerektigini izah edip, bu kuslugu ortadan kaldirmalisin. Bol sans.

malum yemek de balık vardı:)balık falan yemicem aç değilim dedi seN bilirsin dedim hem suçlu hem güçlü bakmıyor bile yüzüme yanında niye yatayım dedim ama yine yattım.gururumu okşamadıkça ne yapacağımı şaşırdım evi terk etme nedeniyle değil 2 gün tatil yapayı m dedimayrıca gitmeye niyetim yok düşünce evdemi kalcak sanki oda benle gelcek işte böyle şimdi balığı pişirdim nasıl yencekse:47:

Back
X