muhteşem bir cumartesi günü geçirdik eşimle pazar sabahı da öyle kahvaltılar yaptık balkonda duşumuzu aldık hazırlandık bir güzel el ele güle oynaya carrefour a gittik alışverişimizi yaptık derken balık alalım dedik aldık temizlensin dedim yarın pişiririm her zaman aldığımız çocuk personel yani eşim balıkları tezgahtan almaya gittiğinde bana demesin mi uzun zamandır gözükmüyordunuz tatildemiydiniz diye bende ne diyeceğimi şasırdım hiç bir art niyet düşünmedim eşim gelince sustu çocuk.benim ki görmüş vay efendim sana ne söyledi adam.sana ne diyemedin mi ne diye cevap veriyorsun saydı saydı bende sinir oldum ay kocam kıskanmış mı beni falan dedim temelli sinirlendi tam çıkcaz carrefourdan çanta falan da çocuk arabasında takılı.konuşcam o herifle bana yapsın muhabbetini deyip geri dönmesinmi kolundan tutuyorum gitmesin saçmalama diyorum dinlet dinletebilirsen elim ayağım titredi sinirmden çantam yanımda olsa binip dolmuşa gidicem beni bıraktı gitti adamla tartışmaya.bende arabanın yanına gitim mecburen onu beklemeye.10 dk.sonra geldi kızım halasınla birlikteydi onu almış gelmiş.tüm pazar berbat geçti konuşmadık sesler yükseldi.gece yanında yatmayayım dedim.oturma odasında uyuyamadım.istedim ki hayatım kusura bakma kalbini kırdım biliyorum ama engel olamadım falan dese kırılmıcam bu kadar.akşam sofra bile kurmadım hala konuşmuyorum.annem yazlık da oraya gitsem aklım yine burda kalcak biliyorum ne yapsam da burnunu sürtsem acaba acil akıl verin lütfen