- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden öyle olduYemek anlamında çok kötü geçti.. Hafta sonu başlayan dışarda yemek yemek olayı düne kadar tüm hafta devam etti gibi nerdeyse.. o sebeple bu hafta çok sıkı tutacağım..
Akşama
Yoğurt çorbası
Etli patatesli bezelye
Basmati pilavı
Turşu
Ya ben uzun bir dönem işe gitmemiştim, şimdi raporum bitti işe başladım. Böyle olunca da eve gel ve yemek yap zorluyor beni.. dışarda yiyelim mi yiyelim yapıyoruz eşimle.. bir de ben sağlık problemim nedeni ile 3 4 ay hep evdeydim, dışarı çıkmam yasaktı.. şimdi o yasak da kalkınca böyle oldu.. Zaten şu dünyadaki en üşengeç insan seçilse o ben olabilirim, tembel hayvan var ya o benim işteneden öyle oldubizim de bu akşamla beraber 2 olcak
![]()
ben de mağlum işten gel, ev işleri oluyor. Bu akşam mecbur temizlik yapıcam. Eşim geç geliyor işten yardım edemiyor . Çook geçmiş olsun sizeYa ben uzun bir dönem işe gitmemiştim, şimdi raporum bitti işe başladım. Böyle olunca da eve gel ve yemek yap zorluyor beni.. dışarda yiyelim mi yiyelim yapıyoruz eşimle.. bir de ben sağlık problemim nedeni ile 3 4 ay hep evdeydim, dışarı çıkmam yasaktı.. şimdi o yasak da kalkınca böyle oldu.. Zaten şu dünyadaki en üşengeç insan seçilse o ben olabilirim, tembel hayvan var ya o benim işteama bu benim sağlığım için de iyi değil, toparlamam lazım..
Sizin neden öyle oldu..
geçmiş olsun, başka topikteki arkadaşlarda böyle ailecek oldularSelam kizlar.
Bu haftayi ishal bulanti salgini ile geçirdik.
Oğlumun sinifinda varmis. Ogluma bulasti ondan bana bulasti derken anca bugun daha iyiyim 4 gun aç yaşadım desem yalan degil...
Dun dışarıdan yedik
Bana süzme mercimek çorbası
Esime ciğer şiş, bulgur pilavı ve köz sebze
Salata
Eşime ayran bana kola
Sanırım salgın var eşimde de aynı şikâyetler var. Geçmiş olsun.Selam kizlar.
Oğlumun sinifinda varmis. Ogluma bulasti ondan bana bulasti derken anca bugun daha iyiyim 4 gun aç yaşadım desem yalan degil...
Dun dışarıdan yedik
Salata
Eşime ayran bana kola
Geçmiş olsun. Çalışırken işten o yorgunlukla gelip birde yemek yapmak insanı zorluyor gerçekten de.Ya ben uzun bir dönem işe gitmemiştim, şimdi raporum bitti işe başladım. Böyle olunca da eve gel ve yemek yap zorluyor beni.. dışarda yiyelim mi yiyelim yapıyoruz eşimle.. bir de ben sağlık problemim nedeni ile 3 4 ay hep evdeydim, dışarı çıkmam yasaktı.. şimdi o yasak da kalkınca böyle oldu.. Zaten şu dünyadaki en üşengeç insan seçilse o ben olabilirim, tembel hayvan var ya o benim işteama bu benim sağlığım için de iyi değil, toparlamam lazım..
Sizin neden öyle oldu..
Çok geçmiş olsun, okullu çocuğu olan tüm arkadaşlarım maaile hastalar bu araSelam kizlar.
Dun dışarıdan yedik
Salata
Eşime ayran bana kola
Evet öyleymiş. Dun akşam acile gittim. Kusma yoksa mudahale etmicem suan bunun salgini var dedi doktor. Tesekkur ederim bu arada.geçmiş olsun, başka topikteki arkadaşlarda böyle ailecek oldularsalgın var sanırım
Evet salgin varmis. Dikkat edin cok kolay bulaşıyor size de bulaşmasın. Esinize de cok gecmis olsun.Sanırım salgın var eşimde de aynı şikâyetler var. Geçmiş olsun.