• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Yemek anlamında çok kötü geçti.. Hafta sonu başlayan dışarda yemek yemek olayı düne kadar tüm hafta devam etti gibi nerdeyse.. o sebeple bu hafta çok sıkı tutacağım..

Akşama
Yoğurt çorbası
Etli patatesli bezelye
Basmati pilavı
Turşu
neden öyle oldu :( bizim de bu akşamla beraber 2 olcak :(

neden öyle oldu :KK43: bizim de bu akşamla beraber 2 olcak :KK43:
Ya ben uzun bir dönem işe gitmemiştim, şimdi raporum bitti işe başladım. Böyle olunca da eve gel ve yemek yap zorluyor beni.. dışarda yiyelim mi yiyelim yapıyoruz eşimle.. bir de ben sağlık problemim nedeni ile 3 4 ay hep evdeydim, dışarı çıkmam yasaktı.. şimdi o yasak da kalkınca böyle oldu.. Zaten şu dünyadaki en üşengeç insan seçilse o ben olabilirim, tembel hayvan var ya o benim işte🙄 ama bu benim sağlığım için de iyi değil, toparlamam lazım..

Sizin neden öyle oldu..

Ya ben uzun bir dönem işe gitmemiştim, şimdi raporum bitti işe başladım. Böyle olunca da eve gel ve yemek yap zorluyor beni.. dışarda yiyelim mi yiyelim yapıyoruz eşimle.. bir de ben sağlık problemim nedeni ile 3 4 ay hep evdeydim, dışarı çıkmam yasaktı.. şimdi o yasak da kalkınca böyle oldu.. Zaten şu dünyadaki en üşengeç insan seçilse o ben olabilirim, tembel hayvan var ya o benim işte🙄 ama bu benim sağlığım için de iyi değil, toparlamam lazım..

Sizin neden öyle oldu..
ben de mağlum işten gel, ev işleri oluyor. Bu akşam mecbur temizlik yapıcam. Eşim geç geliyor işten yardım edemiyor . Çook geçmiş olsun size :dua:

Selam kizlar.
Bu haftayi ishal bulanti salgini ile geçirdik.
Oğlumun sinifinda varmis. Ogluma bulasti ondan bana bulasti derken anca bugun daha iyiyim 4 gun aç yaşadım desem yalan degil...

Dun dışarıdan yedik

Bana süzme mercimek çorbası
Esime ciğer şiş, bulgur pilavı ve köz sebze
Salata
Eşime ayran bana kola

Selam kizlar.
Oğlumun sinifinda varmis. Ogluma bulasti ondan bana bulasti derken anca bugun daha iyiyim 4 gun aç yaşadım desem yalan degil...

Dun dışarıdan yedik

Salata
Eşime ayran bana kola
geçmiş olsun, başka topikteki arkadaşlarda böyle ailecek oldular :( salgın var sanırım

Selam kizlar.

Dun dışarıdan yedik

Salata
Eşime ayran bana kola
Sanırım salgın var eşimde de aynı şikâyetler var. Geçmiş olsun.

Sizin neden öyle oldu..
Geçmiş olsun. Çalışırken işten o yorgunlukla gelip birde yemek yapmak insanı zorluyor gerçekten de.

Selam kizlar.

Dun dışarıdan yedik

Salata
Eşime ayran bana kola
Çok geçmiş olsun, okullu çocuğu olan tüm arkadaşlarım maaile hastalar bu ara :(

Back
X