• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Çok geçmiş olsun, okullu çocuğu olan tüm arkadaşlarım maaile hastalar bu ara :KK43:
Ay hic sormayin. Once oksurukle uğraştık. 3 haftada zor gecirdik. Simdi de bununla ugrasiyoruz.
Okula 2 hafta iyi giderse 1 hafta hasta oluyor. O oldukca da bana bulastiriyor.
Perişan olduk. Gecen sene de boyleydi.
Seneye de boyle olursa 1.sinifta devamsizliktan okuma yazmayi ogrenemeyecek yani 😁

Sodalı köftenin diğer yaptığımızdan bir farkı oluyor mu? 😊
Ben köfte pek sevmem, kendi yaptığımı da yiyemem. Yiyebildiğim tek köfte bu sanırım 🤭 Biraz daha puf puf yumuş oluyor kabartma tozu da var içinde.

ben de mağlum işten gel, ev işleri oluyor. Bu akşam mecbur temizlik yapıcam. Eşim geç geliyor işten yardım edemiyor . Çook geçmiş olsun size :dua:
Teşekkür ederim 🙏🏻

Evet aynı durumlar herkeste, çalışan kadın zorluğu
Selam kizlar.
Bu haftayi ishal bulanti salgini ile geçirdik.
Oğlumun sinifinda varmis. Ogluma bulasti ondan bana bulasti derken anca bugun daha iyiyim 4 gun aç yaşadım desem yalan degil...

Dun dışarıdan yedik

Bana süzme mercimek çorbası
Esime ciğer şiş, bulgur pilavı ve köz sebze
Salata
Eşime ayran bana kola
Çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun. Çalışırken işten o yorgunlukla gelip birde yemek yapmak insanı zorluyor gerçekten de.
Teşekkür ederim, aynen öyle.. bakalım bir çare bulucaz🙄😅

Selam kizlar.
Bu haftayi ishal bulanti salgini ile geçirdik.
Oğlumun sinifinda varmis. Ogluma bulasti ondan bana bulasti derken anca bugun daha iyiyim 4 gun aç yaşadım desem yalan degil...

Dun dışarıdan yedik

Bana süzme mercimek çorbası
Esime ciğer şiş, bulgur pilavı ve köz sebze
Salata
Eşime ayran bana kola
Çok geçmiş olsun 🍀

Back
X