Akşama zeytinyağlı biber dolması yapcamda ..yanına ne giderkii ????
kızlar akşam yemeğe misafirim var.menüm konusunda yardım istiyorum:çorbam tarhana,tavuk sarma yapıcam ama içine ne koysam sarmanın tam karar veremedim,sonra etli pilav ve yoğurtlu karnıbahar haşlamasına karar verdim ve mevsim salatası.ama bir çeşit yemek daha yapmak istiyorum ama karar veremedim bi fikir verseniz bide sarma konusunda lütfeeeeeeen.....
kızlar akşam yemeğe misafirim var.menüm konusunda yardım istiyorum:çorbam tarhana,tavuk sarma yapıcam ama içine ne koysam sarmanın tam karar veremedim,sonra etli pilav ve yoğurtlu karnıbahar haşlamasına karar verdim ve mevsim salatası.ama bir çeşit yemek daha yapmak istiyorum ama karar veremedim bi fikir verseniz bide sarma konusunda lütfeeeeeeen.....
aslında benimde canım ıspanaklı börek istiyo ama yarın yapıcam
yarın kociş evde beraber börek yapmayı çok seviyom.. (o gerçi sadece ıspanaklarını atıyo ama olsun.. pek mutfağa girmediği için bu bile beni mutlu ediyo) girmiyo dediysemde ben hastayken veya canı istediğinde yemek yapar:asigim:
az önce ıspanaklı börek yaptım yanına sebzeli mercimek çorbam da var
herkese afiyet olsuncokacimcoook
buyur gel canım.. bak böreği yarın yapacaktım ama senin için hemen giriyorum mutfağa