Akşama Ne Yemek Var ?

of kızlar ben ne yapsam diye düşünüyorum akşama...

eşim pilav+bulgur+makarna yemez

evde pırasa var zeytinyağlı yapacağım yanına ne yapsam yokmu fikir verecek olan?

ben pırasanın yanına gerçi yemeğin içinde de var ama olsun yoğrtlu havuç yaparım genelde.

kızlar benim eşim patlıcan yemeği, oturtma, imam bayıldı ve közleme yemiyor. başka bildiğiniz patlıcan yapılışı var mı?

Selam canim Patlicani bese bol ara ara ayirma ama kurpundan. sonra patlicani suyun icinde guzelce hasla. suyunu suzdur iyice. misir unununa bula ve yagda kizart mis .... sarmisakli yogurt yap icine nane kat biraz patlicanin yaninda ikram et hehehe bayilirim ben bunaaa esimde begenir afiet olsunkaydirigubbakcemile3 misafir gelcegi zamanda yapiyorum bunu kadinlar cok begeniyor

bende bugun ________ patates patlican vs karisik türlü var- salata- pilav var.. kendim icinde dunden kalan firinda brokoli-karnibahar var (besemal soslu) cayin yanina hec bise yok yapmadim

çorba ve salata olur ama ben artık değişik şeyler istiyorum ya...

bide tavuk var ondan ne yapabilirim?

CIPSLI TAVUK-

1 Paket patates cipsi
1 paket crema
yarim kilo tavuk-hindide olabilir

Yapilisi:buyuk borcama yada tepsiye 1 paket cipsin yarisini kirarak serpin .. sonra 2.kat olarak tavugu dizin.dha sonrada geri kalan cipsleri.ve en son olarak cremayi dökun. firina verin.... ((((( Bu tarifi kayinvaldemde yemistim ve cok guzeldi .ama hic denemedim.

kızlar ben de çorba yapicam,
domtesli pilav var dunden kalma onun yanina da patlıcanla bişeyler yapmak istiyorum ne yapabilirim sizce?

beyzacım cipsli tavuk güzel bir tarife benziyor.deniycem.teşekkürler.

böle şeyleri cnbc-e deki rachel ray yapıo kız kaynanan nerden bilio kaydirigubbakcemile3

annem bu tarifi corn flakes ve baharatla yapıyordu nefissssss

böle şeyleri cnbc-e deki rachel ray yapıo kız kaynanan nerden bilio kaydirigubbakcemile3

hehhe kiz valla bende ilk gordugumde sasirdim ama tadi super citir citir valla.o senelerdir yapiyomus. daha genc kiz kadin bilecek tabe

valla güzel fikir akşama karışık kızartma patates biber patlıcan bide güzel yeşillik limonların heralde yanınada cacık yaparım eh bu saaten sonra anca kızartma yetişir

bu akşamki menu mcd donalds bi menü alana bi menü bedavaa kocişi kandırırm akşama bununla :hulya:

kıymalı patates (dün yapamamştım)

fırında makarna

salata

sütlü nuriye

herkesin mönüsü süper afiyet olsun..

sagolun yani kızlar onerilerinizin arasindan hangisini yapacagimi bilemedim!:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…