1 tencere yolla yeteropuyorumnanaktan
kızlar benim eşim patlıcan yemeği, oturtma, imam bayıldı ve közleme yemiyor. başka bildiğiniz patlıcan yapılışı var mı?
kızlar benim eşim patlıcan yemeği, oturtma, imam bayıldı ve közleme yemiyor. başka bildiğiniz patlıcan yapılışı var mı?
kızart canım üzerinede sarmısaklı yoğutr dökersin
ee canım senin koca kısaca patlicanı tümüyle sevmiiirr.kaydirigubbakcemile5
yapılabilecekler bunlar zatii bide etli patlican olur hani pat.kızartırsın önce sonrada etle yemek yaparsın sarımsaKLI falan.gerçi yazdıklarını yemeyen bunuda yemez.
aklıma epey olduğu yaptığım patlıcanları bölüyorum sonra önce yumurtaya sonra una batırıp kızarttım sonrada üzerine sos yaptım bu durumda patlıcan yemeğen benim aslındaben bile yedim güzel olmuştu dene istersen canım
karnıbahar kızartamyı bu şekilde yaptığımda tabak tabak yiyor. belki bunu da yer. sos domates sosu mu, yağ kırmızı biber mi?
bende bi kere patlıcanı yumurtalı yapmıştım pazar kahvaltısında çok güzel olmuştu....
patlıcanları küp küp (biraz küçük)doğradım....önce biberleri kavurdum domatesi kavurdum patlıcanıda katıp iyice kavurdum domatesin suyuyla biraz pişiyor üstüne de çırptığım yumurtaları döktüm(biraz menemene benziyor ama değişk güzel oluyor)
İlahii kız daha ne kaldı...Patlıcan yemiyo desene şuna .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3