- 11 Mayıs 2008
- 733
- 4
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şekercim beyaz mantar da ilave edebilirsin....opuyorumnanaktan
Mantarı, et içinde sadece stragonof yapacağım zaman kullanıyorum.
Ben et sote yaparken soğan, bol toz kırmızı biber ( rengini koyulaştırmak ve acılık vermek için)
domates yoksa salça, sarımsak la pişiriyorum. Tuzunu altını kapattıkdan sonra eklerim
Patates püresiyle nefis olur.yerimseniben
Tatlı matlı pek yapamam ama Kocam en çok eti sevdiği için bu konuda rakip tanımam.:1closedeyes:
salçalı yemek yemiyor canım eşimin tarafı..ne ilginç değilmi?onlar sadece domatesle yapılmış yemekleri tüketiyorla.bunun için kayınvalidem dahil bu ailenin kadınları her yazın sonunda konserve hazırlıyorlar.sadece bize 19-20 kavanoz domates konservesi verdi.hersene böyle.
mantarı haşlıyorum alttaki yenge koy dedi.bende onu dinledim:lepi:
yok canım patlıcanı 3 prmak uzunluğunda kesiyosun sonra x şeklinde kesiyosun az kes ve harcı tencerenini dibinde kalsın ve sonra patlıcanları dikine diz tencereye diz orta ateşte pişir suyu unutma afiyet olsun kıyma yok canım kusura bakma ben yanlış anlatmışımki kafan karışmış interneti yeni açtım yeni gördüm
dahada anlamadıysan yapınca resmini çekip yolluyum
r2d2 cim mantarın siyah bir suyu var.mantarı direk koyarsam o su acı bir tat veriyor yemeğe.
mantar konservesi değil ha benim dediğim bildiğin bim de satılan mantar canım.kültür mantarı yani.
ben de bu akşam
karışık kızartma
pilav
salata yapıcam