- 6 Temmuz 2023
- 4.768
- 16.302
Son iki haftacık SedaDoğumuna ne kadar kaldı ?
Benim son 2 aycık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son iki haftacık SedaDoğumuna ne kadar kaldı ?
Benim son 2 aycık.
Yaa hayırlısı olsun inşallah .Son iki haftacık Seda
Her şeyi yapıyor desem yeridir. Benim beslenme düzenine göre yapıyor açıkçası. Bir ara çok katı diyet yapıyordum bebegimin alerjisinden dolayı. O süreçte sırf pilav, makarna, patates yiyordum. Şimdi çorba, et balık tavuk, sebze hatta bazı yöreselleri bile yapıyor.Haydaaa ben yapayım sana
Ohh afiyet olsuuun minişe. Neler yapıyor eşin 6 ay sonra falan ben de aynı durumda olabilirim de
Aminnn hepimiz sağlıkla alalım inşallah Sedoşum Allah kimsenin de kucağını boş bırakmasınYaa hayırlısı olsun inşallah .
Sağlıkla kucağına al .
Evet amin inşallah...Aminnn hepimiz sağlıkla alalım inşallah Sedoşum Allah kimsenin de kucağını boş bırakmasın
Ay benimkinden o performansı beklemiyorummmHer şeyi yapıyor desem yeridir. Benim beslenme düzenine göre yapıyor açıkçası. Bir ara çok katı diyet yapıyordum bebegimin alerjisinden dolayı. O süreçte sırf pilav, makarna, patates yiyordum. Şimdi çorba, et balık tavuk, sebze hatta bazı yöreselleri bile yapıyor.
Yapıyor anam yapıyor ama sonrasında mutfağa girilmiyor, atom bombası bizim mutfakta patlamış gibi oluyor. Ama hakkını yiyemem. Benim kızım zor bebek. Eşim hamilelikten beri yemek, temizlik, ütü vs hepsini yüklendi hâlâ öyle devam ediyor. Fırsat buldukça şimdi şimdi ben bazen ev süpürüp silebiliyorum düşün, o kadar.Ay benimkinden o performansı beklemiyorummm
Benim ki de arada mutfağa giriyor da genelde dükkandan geç geliyor. Erken gelince girip bişeyler yapıyor ama ben de onunla giriyorum yoksa savaş alanına dönüyor.Yapıyor anam yapıyor ama sonrasında mutfağa girilmiyor, atom bombası bizim mutfakta patlamış gibi oluyor. Ama hakkını yiyemem. Benim kızım zor bebek. Eşim hamilelikten beri yemek, temizlik, ütü vs hepsini yüklendi hâlâ öyle devam ediyor. Fırsat buldukça şimdi şimdi ben bazen ev süpürüp silebiliyorum düşün, o kadar.
Karnını doyursa yeter zaten, çok ahım şahım şeylere gerek yok. Kaç haftalık oldun beybi
Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim ki de arada mutfağa giriyor da genelde dükkandan geç geliyor. Erken gelince girip bişeyler yapıyor ama ben de onunla giriyorum yoksa savaş alanına dönüyor.
Artık olduğu kadar :)
11+3 olduuuuk teyzesiii
Çoook teşekkürr ederiim canım amiinnnAllah sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Boş ver vallahi dönsün savaş alanına ama yapsın, insan mutfağı öyle gördükçe gözü seyiriyor ama bence önemli olan yapması. Benim eşim çok düz böyle konularda, kendi açık açık söyler. Ben bilemem, fark edemem sen bana şunu şöyle yap, bu da yapılacak de ben o zaman yaparım ama erkek gözü sana batan bana batmıyor der.
Geçmiş olsunBebeğim hasta olduğu için hastaneye yatışımız yapıldı. Yemekler dışardan..
Allah şifa versin. şimdi nasıl?Bebeğim hasta olduğu için hastaneye yatışımız yapıldı. Yemekler dışardan..
Geçmiş olsunBebeğim hasta olduğu için hastaneye yatışımız yapıldı. Yemekler dışardan..