- 28 Ekim 2022
- 5.777
- 14.057
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tek olunca ziyafet hazırlarım. Çok nadirdir çünküBu akşam tekim malum...
Makarna salata yeterli bana .
Onu kahvaltıda yapıyorum genelde ya.Ben tek olunca ziyafet hazırlarım. Çok nadirdir çünkü
Doğumuna ne kadar kaldı ?Anacığım doğum için geldiğinden beri mutfaktan çıkmıyor bugün onu dışarı çıkaracağız
Balık ve katmer
Gel gel ya özledik bi kaçak daha var da neyse OrangegreyskyHerkese afiyet bal şeker olsun.
Ben de buraya her gün yaptıklarımı yazmayı, ramazanda menülerimi paylaşmayı çok özledim. Bebem o kadar zor ki sadece ona yemek yapabiliyorum. Zar zor. Eski rahat günlerimi özlüyorum. İnşallah biraz büyüyünce ben de yine gelirim.
Bu arada kızımın bugünkü öğle yemeği: sulu köfte, bulgur pilavı.
Ben yemek yapsam gelmem mi...Gel gel ya özledik bi kaçak daha var da neyse Orangegreysky
Kiz evde yemek yapamıyorum ki, eşim yapıyor aylardır garibim. Ben ancak bebeme çalışıyorum. Dün firinda balık ve makarna yedi. Bugün de sebzeli hindi. Tşk efeniimGel gel ya özledik bi kaçak daha var da neyse Orangegreysky
Haydaaa ben yapayım sanaBen yemek yapsam gelmem mi...
Ohh afiyet olsuuun minişe. Neler yapıyor eşin 6 ay sonra falan ben de aynı durumda olabilirim deKiz evde yemek yapamıyorum ki, eşim yapıyor aylardır garibim. Ben ancak bebeme çalışıyorum. Dün firinda balık ve makarna yedi. Bugün de sebzeli hindi. Tşk efeniim