- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ekşili sulu köfte yaptım. Yanına çorba yapsam zaten çorba gibi. Yemek yapsam zaten yemek gibi. En son hiçbir şey yapmadımSulu köfte yaptım pirinçli. Tek çeşit yetiyor bana
Kesinlikle pilav yapacaktım içinde pirinç var. Belki yeşil bir salata olabilirGeçen ekşili sulu köfte yaptım. Yanına çorba yapsam zaten çorba gibi. Yemek yapsam zaten yemek gibi. En son hiçbir şey yapmadım
Beyti kebabı bende yapmak istiyorum ama bayağı emeği olan bir tarif. Sizin tarifiniz nereden ve değer mi uğraşmayaŞehriyeli yoğurt çorbası
Beyti kebabı
Köz patlıcan salatası
Yok ya 10-15 dakika köfte fırınlayıp hazır yufkaya sardıktan sonra bi 20 dakika daha fırınlıyorum ben benim tariftekine göre. Çok uğraştırıcı değil ama sizdeki tarif el açması mı acaba ben yapamam o kadarınıBeyti kebabı bende yapmak istiyorum ama bayağı emeği olan bir tarif. Sizin tarifiniz nereden ve değer mi uğraşmaya
Evet el açması bende yapamam ☺ Teşekkür ederim yufka ile denerimYok ya 10-15 dakika köfte fırınlayıp hazır yufkaya sardıktan sonra bi 20 dakika daha fırınlıyorum ben benim tariftekine göre. Çok uğraştırıcı değil ama sizdeki tarif el açması mı acaba ben yapamam o kadarını