• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Geçen ekşili sulu köfte yaptım. Yanına çorba yapsam zaten çorba gibi. Yemek yapsam zaten yemek gibi. En son hiçbir şey yapmadım 🫠
Kesinlikle pilav yapacaktım içinde pirinç var. Belki yeşil bir salata olabilir :KK51:

mayalı hamurdan kıymalı patlıcanlı börek
közlenmiş yeşil kapya biber
domates salatalık
çay

börek çok güzel oldu aslında ama ailece hasta olduğumuz için tadını tam alamadık. insan ilaç içince ağzının tadı da acı oluyor. neyse bugüne de çok şükür

Şehriyeli yoğurt çorbası
Beyti kebabı
Köz patlıcan salatası
Beyti kebabı bende yapmak istiyorum ama bayağı emeği olan bir tarif. Sizin tarifiniz nereden ve değer mi uğraşmaya 🙃🤔

Beyti kebabı bende yapmak istiyorum ama bayağı emeği olan bir tarif. Sizin tarifiniz nereden ve değer mi uğraşmaya 🙃🤔
Yok ya 10-15 dakika köfte fırınlayıp hazır yufkaya sardıktan sonra bi 20 dakika daha fırınlıyorum ben benim tariftekine göre. Çok uğraştırıcı değil ama sizdeki tarif el açması mı acaba ben yapamam o kadarını 🥹

Yok ya 10-15 dakika köfte fırınlayıp hazır yufkaya sardıktan sonra bi 20 dakika daha fırınlıyorum ben benim tariftekine göre. Çok uğraştırıcı değil ama sizdeki tarif el açması mı acaba ben yapamam o kadarını 🥹
Evet el açması bende yapamam ☺ Teşekkür ederim yufka ile denerim 🥰

Back