- 12 Temmuz 2022
- 23.189
- 84.965
Kurabiye ya zaten, pastanelerde tuzlu pasta diye satılıyordu önceden hala öyle satan yerler varKurabiye gibi gözüküyor ama tadı nasıl acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurabiye ya zaten, pastanelerde tuzlu pasta diye satılıyordu önceden hala öyle satan yerler varKurabiye gibi gözüküyor ama tadı nasıl acaba
Evet bende sizin menüleri okuyup takip ediyorum.Sebzeli salçalı süzme mercimek çorbası
İçli köfte
Karisik salata
Havuç tarator
Karışık turşu
Acılı ezme turşu
Ayran
Cevizli baklava
Mantıyı bende çok seviyorum.Mantı daha ne olsun
İçecek turşu ekmek vardı bide
Hamsi dediğinize göre balıklı .Hamsi tava
Mısır ekmeği
Yeşillik salatası
Elinize sağlık hepsi çok güzelBende sebze yemeklerinde patlıcan patates yesil kabak
Taze fasülye
Bu malzemeler ile yapıyorum çeşitleri
Şuan bildiklerim bunlar.
☺
Yaa dimi kurabiye tuzlu kuru pasta yani bende baya içi dolgulu falan düşündün sadece oasta oluncaKurabiye ya zaten, pastanelerde tuzlu pasta diye satılıyordu önceden hala öyle satan yerler var
Sdjf aynen aynen, tatlı pasta tuzlu pasta diye satılırdı önceden şimdi tatlı kurabiye tuzlu kurabiye diye görüyorum hep ama buralar dutlukken pasta derlerdi hepYaa dimi kurabiye tuzlu kuru pasta yani bende baya içi dolgulu falan düşündün sadece oasta olunca
amin inşallahGeçmiş olsun.
Umarim kisa sürede toparlarsın iyileşip. ⚘
Teşekkür ederim kalabalık olunca yapılıyor mecbur kimi yemekleri 1 gün önceden planlıyorum kimisi aynı gün nasıl gelişirse.Hergün ne kadar çok çeşit yapıyorsunuz maşallah. Nereden buluyorsunuz menüleri
Teşekkür ederim dizede afiyet olsunEvet bende sizin menüleri okuyup takip ediyorum.
Güzel değişik çeşitlere rastladım. Afiyet olsun.
Mersin'de tuzlu pasta ve şekerli pasta diye satıyorlar pastanelerde yarın alsam mı acabaSdjf aynen aynen, tatlı pasta tuzlu pasta diye satılırdı önceden şimdi tatlı kurabiye tuzlu kurabiye diye görüyorum hep ama buralar dutlukken pasta derlerdi hep
Benim de bi canım çekmedi değilMersin'de tuzlu pasta ve şekerli pasta diye satıyorlar pastanelerde yarın alsam mı acaba
Yanına da bi çingen salata gitmez miydi beeMac and cheese
Mercimek çorbası
Bugün bi kültür patlaması var sofrada
Ayıpsın yaparım bir daha ki sefere yeter ki mideme yemek gitsinYanına da bi çingen salata gitmez miydi bee