• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Sebzeli salçalı süzme mercimek çorbası
İçli köfte
Karisik salata
Havuç tarator
Karışık turşu
Acılı ezme turşu
Ayran
Cevizli baklava
Evet bende sizin menüleri okuyup takip ediyorum.
Güzel değişik çeşitlere rastladım. Afiyet olsun. 😉

Kurabiye ya zaten, pastanelerde tuzlu pasta diye satılıyordu önceden hala öyle satan yerler var 🫶🏿
Yaa dimi kurabiye😬 tuzlu kuru pasta yani bende baya içi dolgulu falan düşündün sadece oasta olunca😅

Yaa dimi kurabiye😬 tuzlu kuru pasta yani bende baya içi dolgulu falan düşündün sadece oasta olunca😅
Sdjf aynen aynen, tatlı pasta tuzlu pasta diye satılırdı önceden şimdi tatlı kurabiye tuzlu kurabiye diye görüyorum hep ama buralar dutlukken pasta derlerdi hep :D

Hergün ne kadar çok çeşit yapıyorsunuz maşallah. Nereden buluyorsunuz menüleri 🙄😇
Teşekkür ederim kalabalık olunca yapılıyor mecbur 🤗 kimi yemekleri 1 gün önceden planlıyorum kimisi aynı gün nasıl gelişirse.

Sdjf aynen aynen, tatlı pasta tuzlu pasta diye satılırdı önceden şimdi tatlı kurabiye tuzlu kurabiye diye görüyorum hep ama buralar dutlukken pasta derlerdi hep :KK70:
Mersin'de tuzlu pasta ve şekerli pasta diye satıyorlar pastanelerde 🤣 yarın alsam mı acaba 😂

Back