- 11 Eylül 2023
- 40
- 124
pilavsız bi kuru fasulye düşünemiyorumKuru fasülye. Kızartma
neyse artık ekmek banarsınız suyunaBide eşim bu akşam isten geç gelecek biraz yanına biraz kızartma yeterli olur diye düşündüm.
Kalp kalbe karşı galiba ya da mide mideyeCanım poğaça da çekti ama bu saatte uğraşır mıyım, yarına mı bıraksam bilemedim
Valla bi tırtıl poğaça sardı youtube'umu. Yapmasam ölecekmişimKalp kalbe karşı galiba ya da mide mideyeBenim de canım fırından yeni çıkmış sıcacık poğaça ve yanında çay çekiyor
biz dün yaptık peynirli poğaça. uzun zamandır yapmamıştık. çok güzel oldu.Canım poğaça da çekti ama bu saatte uğraşır mıyım, yarına mı bıraksam bilemedim
Beyim yarın çalışıyor tek başıma yemembiz dün yaptık peynirli poğaça. uzun zamandır yapmamıştık. çok güzel oldu.
istersen sabah erkenden yap kahvaltıya. şimdi geç oldu.
valla bizde var da keşke gönderme imkanım olsaKalp kalbe karşı galiba ya da mide mideyeBenim de canım fırından yeni çıkmış sıcacık poğaça ve yanında çay çekiyor
Yapardım da kilo aldım. Sabah sıcaktır diye büyük bir umutla aldığım ve soğuk çıkmasıyla beni hüsrana uğratan sade pogacami firinda ısıtıp sıcak hale getirebilirim amaValla bi tırtıl poğaça sardı youtube'umu. Yapmasam ölecekmişimsen hamiştin galiba sen yap. Ben yarına bırakayım mayalanacak da pişecek de ohoo
Of bi de peynirli mi diye yaziyordum ki size bunu gördüm. Peynirli maydanozlu demeyinbiz dün yaptık peynirli poğaça. uzun zamandır yapmamıştık. çok güzel oldu.
istersen sabah erkenden yap kahvaltıya. şimdi geç oldu.