evet peynirli maydanozluOf bi de peynirli mi diye yaziyordum ki size bunu gördüm. Peynirli maydanozlu demeyin
Özelden açık adres yazarsaniz hemen atlayıp geliyorumevet peynirli maydanozlusütün içine sirke ekleyerek lor yapmıştık. onunla beyaz köy peynirini karıştırıp içine maydanoz. tadı çok güzel oldu.
Benim de patatesliCanım poğaça da çekti ama bu saatte uğraşır mıyım, yarına mı bıraksam bilemedim
Hatay restoranı açılmıştı buraya eğer benzerse oradan biberli ekmek denemiştim güzeldi evetBenim de patatesliistedi sabah pastaneden biberli satın almıştım (evde mi yapsam derken satın aldım) bbizim burda biberli ekmek olur bilmiyorum duydunuz mu içine değilde üstüne sürülür salcali-soganli-biberli karışım çok lezzetli oluyor yuvarlak yapılır genelde bazen hamuru tepsiye döşenerek.
biberli ekmek çok güzel oluyor. ben yedim harika bir lezzetBenim de patatesliistedi sabah pastaneden biberli satın almıştım (evde mi yapsam derken satın aldım) bbizim burda biberli ekmek olur bilmiyorum duydunuz mu içine değilde üstüne sürülür salcali-soganli-biberli karışım çok lezzetli oluyor yuvarlak yapılır genelde bazen hamuru tepsiye döşenerek.
hımm bu da çok güzel görünüyorrrrrrHatay restoranı açılmıştı buraya eğer benzerse oradan biberli ekmek denemiştim güzeldi evet
Ben de şunu taktım kafaya
Benim de patatesliistedi sabah pastaneden biberli satın almıştım (evde mi yapsam derken satın aldım) bbizim burda biberli ekmek olur bilmiyorum duydunuz mu içine değilde üstüne sürülür salcali-soganli-biberli karışım çok lezzetli oluyor yuvarlak yapılır genelde bazen hamuru tepsiye döşenerek.
Hatay restoranı açılmıştı buraya eğer benzerse oradan biberli ekmek denemiştim güzeldi evet
Ben de şunu taktım kafaya
Ay deme öyle üzülürüm he, gönderiyim mi bi yerden bebişine hediyem olur, altın takamamHatunlar, cocugumda poğaça şeklinde doğum lekesi olursa sebebi sizsiniz bilesiniz
Öyle ucuza kapatmak yoook aranızda pay eder bişiler yaparsınız, bugüne bugün KK'nın fahri yegeni sonuctaAy deme öyle üzülürüm he, gönderiyim mi bi yerden bebişine hediyem olur, altın takamam
sabah hemen yap canım canın çok çektiyseHatunlar, cocugumda poğaça şeklinde doğum lekesi olursa sebebi sizsiniz bilesiniz
Kaç haftalık oldu benim de yeğenim var 12. ayını bitirdi 13 girdi yanımdaydı az önce ayağını acitmis ayağını öptürüyor bana aslında birşey olmadı da numara yapıyorÖyle ucuza kapatmak yoook aranızda pay eder bişiler yaparsınız, bugüne bugün KK'nın fahri yegeni sonucta
8 haftalıkKaç haftalık oldu benim de yeğenim var 12. ayını bitirdi 13 girdi yanımdaydı az önce ayağını acitmis ayağını öptürüyor bana aslında birşey olmadı da numara yapıyoröpeyim diye şimdi onu huy edindi bir yeri acısa bütün aileye öptürüyor tek tek en az 2 sefer.
bir bakayım tarife canım saolasın. size de afiyet olsunBengi Kurtcebe'nin tarifiyle tavuklu arpa şehriye pilavı yapıyorum bugün. Yanına salata ve ayran. Çok güzel oluyor denemeyen varsa mutlaka yapsın yesin.