Akşama Ne Yemek Var ?

Canım poğaça da çekti ama bu saatte uğraşır mıyım, yarına mı bıraksam bilemedim
Benim de patatesli istedi sabah pastaneden biberli satın almıştım (evde mi yapsam derken satın aldım) bbizim burda biberli ekmek olur bilmiyorum duydunuz mu içine değilde üstüne sürülür salcali-soganli-biberli karışım çok lezzetli oluyor yuvarlak yapılır genelde bazen hamuru tepsiye döşenerek.

Hatay restoranı açılmıştı buraya eğer benzerse oradan biberli ekmek denemiştim güzeldi evet
Ben de şunu taktım kafaya

biberli ekmek çok güzel oluyor. ben yedim harika bir lezzet

Hatay restoranı açılmıştı buraya eğer benzerse oradan biberli ekmek denemiştim güzeldi evet
Ben de şunu taktım kafaya

Hatunlar, cocugumda poğaça şeklinde doğum lekesi olursa sebebi sizsiniz bilesiniz

Öyle ucuza kapatmak yoook aranızda pay eder bişiler yaparsınız, bugüne bugün KK'nın fahri yegeni sonucta
Kaç haftalık oldu benim de yeğenim var 12. ayını bitirdi 13 girdi yanımdaydı az önce ayağını acitmis ayağını öptürüyor bana aslında birşey olmadı da numara yapıyor öpeyim diye şimdi onu huy edindi bir yeri acısa bütün aileye öptürüyor tek tek en az 2 sefer.

8 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…