Akşama Ne Yemek Var ?

eline sağlık canım. merak ettim her akşam mutlaka tatlı yiyor musunuz?

eline sağlık canım. merak ettim her akşam mutlaka tatlı yiyor musunuz?
Teşekkür ederim canım yeniyor Kıbrıs tatlısı yapınca 2-3 gün yeniyor artıyor

Bugün de canım pasta istedi regl zamani canım tatlı türü çekiyor evde kendim yaptım kek üzerine oda yine 2 gün gider sadece bize değil aslında yaptığım yemekler kardeşimle aynı apartmandayiz onlarada yapiyorum

eline sağlık afiyet olsun canım

Merhaba, bugün değişik bir yemek yaptım ama adını bilmiyorum. Eşim instagramdan gönderdi bu tarifi yapar mısın canım çekti diye, daha pişiyor. Güzel olur umarım :)

Patatesleri dikine ikiye kesip içini oyup airfryda kızarttım. İçine tavuklu mantarlı bir sote hazırlayıp doldurdum, üstüne kaşar rendeleyip patatesleri borcama yerleştirdim. Az bir şey de salçalı su ile fırına attım. Yanına pilav ve yeşil salata.

Patates karnıyarık adıyla yapmıştım aynısını

Merhaba 1 2 yaş 5 yaş arası erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlere ihtiyacım var lütfen yardım edin zor durumdayim

Merhaba 1 2 yaş 5 yaş arası erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlere ihtiyacım var lütfen yardım edin zor durumdayim
Bu kadar ihtiyaç sahibiyken neden arka arkaya üç çocuk doğurdun hiç mi acıman yok bebelere
Dilencilikle mi karınlarını doyuracaksın

3 çocuğum yok 2 çocuğum var ihtiyacim var diye dilenci mi oluyorum ne kadar terbiyesizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…