- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.137
hamsiin daha vakti gelmedi bacımBugün akşama
Hamsi var hem kızartma hem fırında
Ekşili brokoli
Ekşili sarımsaklı roka
Kız ben kim bilir kaçıncıya yiyorum. Buralarda var kilosu 50 tl. Hamileyim ya çok seviyorum hamsiyi sürekli onu istiyor canım gebelikte önerilen bir balıkta. Pazartesi yemiştim şimdi bi daha yicem.hamsiin daha vakti gelmedi bacım
iyice soğuk yemesi lazım o zaman lezzetli olur
şimdikiler çakma hamsi ,marmara hamsisi ya da buzluk hamsisidir
karadenizliyim:)
valla sırf hamsi için hava soğusun istiyorum ,haftada 2 kez yaparım kışın.
canım çekti görünce yaaa
nerdesin sen ..Kız ben kim bilir kaçıncıya yiyorum. Buralarda var kilosu 50 tl. Hamileyim ya çok seviyorum hamsiyi sürekli onu istiyor canım gebelikte önerilen bir balıkta. Pazartesi yemiştim şimdi bi daha yicem.
Kuşadasındayım canım bennerdesin sen ..
hamişsen ye,ama dikkat et yine de ,güvenilir yerden al.
adam taze diyor ama buz hamsisini bana satmaya çalışan çok balıkçıya payını vermşimdr
ohh yarasın bebişe ,tam zeka dolgusu hamsi yawww:)
tavuk iyi gider benceSebze çorbası yapacağım. Yanına ne yapacağıma karar veremedim. Varsa önerileriniz alırım
kız oralara gelen hamsi!!!!!!!!!!!!Kuşadasındayım canım ben
Orijinal değildir ya bilemiyorum vallatavuk iyi gider bence
yanına da pilav
kız oralara gelen hamsi!!!!!!!!!!!!
bilemedim,yorumsuz:)))
kız komşum olsan san yapar da verirdimOrijinal değildir ya bilemiyorum valla
Bir kilosunu yerim her yediğimde çocuk bile içerde hareket edemiyo midem o kadar şişiyo yanikız komşum olsan san yapar da verirdim
hamiş hamiş mis gibi yerdin.
hamsi partisi yapan biriyim:)
bi keresinde 10 ava,5 kg hamsi kızartmıştım arkadaşlara:)
3 aile yemiştik biz de 5 kiloyu:)Bir kilosunu yerim her yediğimde çocuk bile içerde hareket edemiyo midem o kadar şişiyo yani
Ayyy 5 kilooo3 aile yemiştik biz de 5 kiloyu:)
ama yanında kırk çeşit meze de vardı ,ondan:))
Ne günlerdi su an kilosu 50 tl o bile ucuz geliyor artık insanaAyyy 5 kiloooaklıma 10 15 yıl öncesi geldi. Kasa kasa hamsi alırlardı. Her yer hamsi. Hic unutmam kasası 3 liraydı denizden cikar çıkmaz mutfağa gelirdi. Her yer ama her yer balık kokardı bütün evlerden sokaklar caddeler
Ben hala alışamadım bu yeni fiyatlara ne yalan soyliyim. Elhamdülillah şükürler olsun alabiliyoruz ama çok çok garipsiyorum.Ne günlerdi su an kilosu 50 tl o bile ucuz geliyor artık insana
YakınmışizKuşadasındayım canım ben
Ya siz neredesinizYakınmışiz