Akşama Ne Yemek Var ?

Bugün akşama
Hamsi var hem kızartma hem fırında
Ekşili brokoli
Ekşili sarımsaklı roka
hamsiin daha vakti gelmedi bacım
iyice soğuk yemesi lazım o zaman lezzetli olur
şimdikiler çakma hamsi ,marmara hamsisi ya da buzluk hamsisidir
karadenizliyim:)
valla sırf hamsi için hava soğusun istiyorum ,haftada 2 kez yaparım kışın.
canım çekti görünce yaaa

Kız ben kim bilir kaçıncıya yiyorum. Buralarda var kilosu 50 tl. Hamileyim ya çok seviyorum hamsiyi sürekli onu istiyor canım gebelikte önerilen bir balıkta. Pazartesi yemiştim şimdi bi daha yicem.

Kız ben kim bilir kaçıncıya yiyorum. Buralarda var kilosu 50 tl. Hamileyim ya çok seviyorum hamsiyi sürekli onu istiyor canım gebelikte önerilen bir balıkta. Pazartesi yemiştim şimdi bi daha yicem.
nerdesin sen ..
hamişsen ye,ama dikkat et yine de ,güvenilir yerden al.
adam taze diyor ama buz hamsisini bana satmaya çalışan çok balıkçıya payını vermşimdr
ohh yarasın bebişe ,tam zeka dolgusu hamsi yawww:)

nerdesin sen ..
hamişsen ye,ama dikkat et yine de ,güvenilir yerden al.
adam taze diyor ama buz hamsisini bana satmaya çalışan çok balıkçıya payını vermşimdr
ohh yarasın bebişe ,tam zeka dolgusu hamsi yawww:)
Kuşadasındayım canım ben

kız komşum olsan san yapar da verirdim
hamiş hamiş mis gibi yerdin.
hamsi partisi yapan biriyim:)
bi keresinde 10 ava,5 kg hamsi kızartmıştım arkadaşlara:)
Bir kilosunu yerim her yediğimde çocuk bile içerde hareket edemiyo midem o kadar şişiyo yani

3 aile yemiştik biz de 5 kiloyu:)
ama yanında kırk çeşit meze de vardı ,ondan:))
Ayyy 5 kilooo aklıma 10 15 yıl öncesi geldi. Kasa kasa hamsi alırlardı. Her yer hamsi. Hic unutmam kasası 3 liraydı denizden cikar çıkmaz mutfağa gelirdi. Her yer ama her yer balık kokardı bütün evlerden sokaklar caddeler

Ne günlerdi su an kilosu 50 tl o bile ucuz geliyor artık insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…