Esim evde olmayınca ben de böyle yapıyorumEkmek arası domates peynir salatalık
Teşekkür ederim fırına vermeden önce kızartıyor musunuz bi de kaç dk pişiyoryagmurcicegii nazende yine köfte şekli verip fırın tepsisine köfteleri yerleştiriyorum,üzerine yarım bardak su ve biraz yagla salçalı su, baharatlı kekikli köftelerin üzerine katıp pişiriyorum yanına yine firinda baharatlı patates ile.
Dünkü yaptığımda çok güzel oluyor ilk verdigim tarif.
Hayır kızartma yapmıyorum dk tutmadım hiç aslındaTeşekkür ederim fırına vermeden önce kızartıyor musunuz bi de kaç dk pişiyor
Eşim dışarıdan yiyelim dedi gayet mutluyumBugün aksam
Tavuklu, patatesli, ekşili kereviz yemeği
Kuskus pilavı
Yoğurt
Ayy Allah yardımcınız olsun çalışınca gerçekten zor oluyor bu yemek işleriAy yok yemek yoook. 2 gündür sabah 9 akşam 12 çalışıyorum neredeyse ama ev yemeği özledim yav
Evden çalıştığım için normalde kalkıp gün içinde halledebiliyorum ama bu ara hem mesai saatim uzadı hem gün içinde vaktim yok hiç. Canım sıkıldı vallaAyy Allah yardımcınız olsun çalışınca gerçekten zor oluyor bu yemek işleri
Off zor ya mesai olunca vakit mı kalırEvden çalıştığım için normalde kalkıp gün içinde halledebiliyorum ama bu ara hem mesai saatim uzadı hem gün içinde vaktim yok hiç. Canım sıkıldı valla
Valla ben de akşamdan halledebilsem çok mutlu olurum, hep öyle plan yapıyorum ama enerjim kalmıyorOff zor ya mesai olunca vakit mı kalırben de evden çalışıyorum ama Allah'tan şimdilik mesai yok bizde. Akşamdan yapıyorum yemeği genelde gün içinde rahat edeyim diye ama tabi yapmadığım da oluyor o zaman da bilgisayarla mutfak arasında koşup duruyorum