- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Salatadan vazgeçtim yoğurtlu bi meze yapacağım ama karar veremedimDün kızartmayı abartmışım, bugün yine kızartma
Domates soslu kremalı makarna
4 kaşık çorbası
Karışık salata
Ekşili köftenin yanına ne yapılırBugün ekşili köfte yaptım sadece. Yanına turşu çıkardım. Muhtemelen aynı yemeği yarın da yeriz
Ekşili köftenin yanına ne yapılır
Bulcacım atom çayı içsene sizin oradan pozcuda aktardan almıştım kör yusuflar varya,sıcak suyun içine 2 tane onadan atıp içiyorsun bol baharatlı bir tadı var 2 günde şıp diye kesti öksürüğü bende çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Arkadaşlar bugün boğazımda hafif bir gıcık ve öksürük var hafif oda bende faranjit var her sene tekrarlayan eğer öksürük artarsa 2 ay geçmez hele geceleri uyku haram olur daha önceleri de oldu yazmıştım, öksürük tam başlamadan bitkisel birşey yapıyor Musunuz.
Adaçayı içtim ben birde ballı ılık süt .
Teşekkür ederim abla bir bakayım alayımBulcacım atom çayı içsene sizin oradan pozcuda aktardan almıştım kör yusuflar varya,sıcak suyun içine 2 tane onadan atıp içiyorsun bol baharatlı bir tadı var 2 günde şıp diye kesti öksürüğü bende çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Rica edrrim ne demek mutlaka kullan ondan günde 2 kere içebilirsin.Teşekkür ederim abla bir bakayım alayım
Köfte için kıymanın içine kuru soğan, sarımsak ve maydanoz doğradım.Tuz, galeta unu,pulbiber, karabiber,çok az su ile yoğurdum.bulca selam dün fırında köfte patates yapmışsınız bende bugün yapmak istiyorum ama pek güzel olmuyor benimki rica etsem nasıl yaptığını anlatır mısın